עולות כל הראשונות וגם 6/7 סגניות
הסגנית הכי גרוע לא עולה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לא כל כך, בלגיה עם כל הכבוד חייבים לנצח (בניגוד למה שקרה תחת המאמן האידיוט שלנו), הולנד בטוח חייבים לנצח פעמיים ומונטנגרו הם באמת חזקים, בטח שבקו הקדמי עם שני שחקני nba מצויינים שאחד מהם לדעתי טופ 5 בעמדה שלו (אולי הגזמתי), אבל קו קדמי בינוני פלוס רייס הסביר, צריך לנצח בבית.
אם יהיה מאמן נורמאלי במקום שיבק (עדיף את בלא, צביקה או פיני) צריך לסיים עם מאזן 5-1 במקום הראשון או מקסימום 4-2.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:לא כל כך, בלגיה עם כל הכבוד חייבים לנצח (בניגוד למה שקרה תחת המאמן האידיוט שלנו), הולנד בטוח חייבים לנצח פעמיים ומונטנגרו הם באמת חזקים, בטח שבקו הקדמי עם שני שחקני nba מצויינים שאחד מהם לדעתי טופ 5 בעמדה שלו (אולי הגזמתי), אבל קו קדמי בינוני פלוס רייס הסביר, צריך לנצח בבית.
אם יהיה מאמן נורמאלי במקום שיבק (עדיף את בלא, צביקה או פיני) צריך לסיים עם מאזן 5-1 במקום הראשון או מקסימום 4-2.
זה לא משנה את מי אנחנו חייבים לנצח, העניין הוא שאפילו הקבוצה הרביעית שאצלנו , היא יותר חזקה מהקבוצה השלישית ברוב הבתים.
אל תשכח, שאסור להיות הסגנית הגרוע. יש בתים, שאין אפילו סיכוי 1 מתוך מיליון שהסגנית תפסיד לשלישית.
קח לדוגמא את הבית של איטליה ורוסיה. נראה לך שהן מסוגלות להפסיד לשוויץ אפילו משחק אחד מתוך אלף מפגשים?
jol9 כתב:ליאב.. אתה מדבר ברצינות?
האם לא שמתי לב ודורון ג'מצ'י נכנס למכונת הזמן יחד עם הנפלד ושפר?
נבחרת ישראל קיבלה אכן בית קשה ו4-2 יהיה הישג גדול עבורה. אפילו ענק.
אני לא מאמין שהנבחרת הזאת תנצח פעמיים את בלגיה והולנד. זה משהו שלא קרה כבר הרבה שנים, וגם בבית הזה הנבחרת תתקשה.
3-3 אמור להספיק לה כנראה לעלות. נקווה שזה יהיה לפחות המאזן הזה.
jol9 כתב:ליאב.. אתה מדבר ברצינות?
אני לא מאמין שהנבחרת הזאת תנצח פעמיים את בלגיה והולנד. זה משהו שלא קרה כבר הרבה שנים, וגם בבית הזה הנבחרת תתקשה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:ליאב.. אתה מדבר ברצינות?
נכון, בשנים של שיבק תמיד נפלנו במשחק חוץ נגד נבחרות ברמה של תימן, אבל עם מאמן אחר לא בטוח שזה יקרה, הנבחרת גם צריכה שינוי בסגל, הולנד נורא חלשים, לבלגיה יש כמה שחקנים טובים, אבל באובר-אול הם לא ברמה של השחקנים הישראלים הבכירים.
לדעתי חייבים הפעם לעשות 4-0 נגד ההלנדים והבלגים, מונטנגרו היא בעיה, קו קדמי מפלצתי עם שני שחקני דאבל דאבל קלאסים באן בי איי שאחד מהם הוא אחד הסנטרים הטובים בעולם לדעתים (פקוביץ׳), אבל מצד שני קו אחורי בינוני, לדעתי צריך להוציא פה ניצחון אחד לפחות, מקסימום להפסיד את שניהם (למרות שאני חושב שבאמת יכולים וצריכים לנצח לפחות באחד מהם).
לא צריך מכונת זמן, צריך מאמן טוב שינצל קו אחורי איכותי ואתלטי ולנסות להוציא משהו מהקו הקדמי החלש אבל אתלטי ובעיקר מהיר בטירוף.
מכביסט29 כתב:misha כתב:הייתה גם הגרלה של המונדובאסקט:
ספרד-סרביה-צרפת
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:ליאב.. אתה מדבר ברצינות?
נכון, בשנים של שיבק תמיד נפלנו במשחק חוץ נגד נבחרות ברמה של תימן, אבל עם מאמן אחר לא בטוח שזה יקרה, הנבחרת גם צריכה שינוי בסגל, הולנד נורא חלשים, לבלגיה יש כמה שחקנים טובים, אבל באובר-אול הם לא ברמה של השחקנים הישראלים הבכירים.
לדעתי חייבים הפעם לעשות 4-0 נגד ההלנדים והבלגים, מונטנגרו היא בעיה, קו קדמי מפלצתי עם שני שחקני דאבל דאבל קלאסים באן בי איי שאחד מהם הוא אחד הסנטרים הטובים בעולם לדעתים (פקוביץ׳), אבל מצד שני קו אחורי בינוני, לדעתי צריך להוציא פה ניצחון אחד לפחות, מקסימום להפסיד את שניהם (למרות שאני חושב שבאמת יכולים וצריכים לנצח לפחות באחד מהם).
לא צריך מכונת זמן, צריך מאמן טוב שינצל קו אחורי איכותי ואתלטי ולנסות להוציא משהו מהקו הקדמי החלש אבל אתלטי ובעיקר מהיר בטירוף.
אני לא יודע אם זה הוגן להפיל את כל התיק על שיבק. בנוסף, גם עם מאמנים אחרים לפני שיבק הנבחרת כבר מזמן מזמן לא נבחרת שסופרת
ניצחונות מול יריבות כמו בלגיה כבר אחרי ההגרלה.
מכביסט29 כתב:misha כתב:הייתה גם הגרלה של המונדובאסקט:
ספרד-סרביה-צרפת
misha כתב:הייתה גם הגרלה של המונדובאסקט:
LIAV10 כתב:דאוסון וטיוס יכולים לשחק ביחד, נכון? כי זה היה נשמע לפי אורי לוי כאילו שלא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים