המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שיהיה לו בהצלחה. אני מעריך שהיה כאן נסיון לא להתפרע ולא להשתגע. האמת שעם תוצאות קשה להתווכח, וכרגע מכבי נמצאת במסלול טוב,
והחתמה כזאת או אחרת, לא אמורה לפגוע אלא רק לעזור להמשך הדרך.
felix_r כתב:jol9 כתב:שיהיה לו בהצלחה. אני מעריך שהיה כאן נסיון לא להתפרע ולא להשתגע. האמת שעם תוצאות קשה להתווכח, וכרגע מכבי נמצאת במסלול טוב,
והחתמה כזאת או אחרת, לא אמורה לפגוע אלא רק לעזור להמשך הדרך.
פיני גרשון אמר אתמול בחמישיות, שבהחתמה הזאת מכבי יכלה אם היא באמת מועמדת לפיינל-פור או שלא. זה נשמע די הגיוני. כמובן, שגם אילו מכבי הייתה מחתימה שחקן הרבה יותר יקר, זה עדיין לא היה מבטיח פיינל-פור, אבל החתמה כזאת היא בטוח הייתה סוג של הצהרת כוונות.
roy1000 כתב:אני מעריך שהתפקיד שלו יהיה לתת דקות בליגה כסופו או טיוס לא מתלבשים ולתת מקסימום 5 דקות ביורוליג כשאין פציעות. נראה לי שהוא יוכל לעמוד בעומס הזה.
מצד אחד, הייתי רוצה לראות שחקן יותר איכותי, אבל מצד שני, יש ייתרון בלהביא פנסיונר שבא לטיול כמה חודשים בארץ הקודש ומבין טוב את תפקידו בקבוצה, במקום להביא שחקן צעיר שירצה להוכיח את עצמו ויהיה מתוסכל.
er79 כתב:roy1000 כתב:אני מעריך שהתפקיד שלו יהיה לתת דקות בליגה כסופו או טיוס לא מתלבשים ולתת מקסימום 5 דקות ביורוליג כשאין פציעות. נראה לי שהוא יוכל לעמוד בעומס הזה.
מצד אחד, הייתי רוצה לראות שחקן יותר איכותי, אבל מצד שני, יש ייתרון בלהביא פנסיונר שבא לטיול כמה חודשים בארץ הקודש ומבין טוב את תפקידו בקבוצה, במקום להביא שחקן צעיר שירצה להוכיח את עצמו ויהיה מתוסכל.
נכון. עדיין, לא ניתן שלא להתאכזב מההחלטה, אבל אני מניח שמאחר ומדובר בסותם חורים ותו לא הנזק אינו גדול. ייתכן ושחקן כמו רייט היה יכול יותר לפגום ביכולות של טיוס וסופו, ואולי מכאן נבע הרצון של המערכת לא להביא שחקן צעיר ורעב שיכול לערער גבוהים בתקופות טובות אלא שחקן סולידי בלי מניירות שייתן כמה דקות מנוחה לגבהים. סיבה נוספת כאמור, הוא קמצנותם של ההנהלה, אבל אני יותר טרוד מהקו האחורי שלנו, הקו הקדמי בין כה וכה היה סביר ותפקד לא רע העונה גם בלי ג'יימס.
MTA2311 כתב:יש מצב שיעל שחרור פרסמה עליו ראשונה?
מביך מאוד בשביל שאר עיתונאי הספורט.
MTA2311 כתב:יש מצב שיעל שחרור פרסמה עליו ראשונה?
מביך מאוד בשביל שאר עיתונאי הספורט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים