מצפה לנו התמודדות קשה מול הקו הקדמי שלהם וזה לא שחסר להם כישרון בקו האחורי
פוגשים גם שני אקסים שלנו:דן שמיר וג'רמי פארגו
ניצחון יזניק אותנו למקום השני בבית והפסד מכובד גם יעשה את העבודה
בהצלחה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:סמית' עצר את ווימס במשחק הראשון בין הקבוצות. במשחק השני ווימס קלע 20 נקודות על הפרצוף שלו. עם כל הכבוד לסמית' הוא לא סטופר אמיתי אלא שחקן הגנה קבוצתי טוב.
שחף כתב:בכל אופן ווימס הוא לא הבעיה הכי גדולה של מכבי. סופו הוא היחיד שיכול במכבי לשים גוף על קרסטיץ', ת'יוס הוא עלה נידף ברוח והוא לא מצליח לשים גוף גם על שחקנים בליגה שלנו בכל מה שקשור לפוסט אפ. בזמן שקבוצות אחרות מחזיקות 2-3 סנטרים שחלקם מעל 2.10 מ', אצלנו הסנטר היחיד שבאיזור חיוג הזה הוא גם שחקן ההתקפה הכי חשוב של הקבוצה ואסור שיסתבך בבעיית עבירות. לצסק''א בניגוד לריאל יש גבוהים שהם שחקני פנים אמיתיים ולא כאלו שאוהבים בהכרח לזרוק מבחוץ וחלק משיטת המשחק שלה זה להכניס פנימה את הכדור. בניגוד למשחקים מול ריאל, כן הייתי מהמר על הקליעה שלהם מבחוץ. פארגו וג'קסון קלעים לא יציבים(וזה אנדרסטייטמנט), ווימס קולע ב30% השנה, תיאודוסיץ' לא תמיד פוגע משם וגם לא יודע מתי לעצור כשהוא מחטיא, ואם הוא כן תופס יום אז אפשר לסגור את הערב ולהמשיך למשחק מול ירושלים.
שמואל1 כתב:משחק קשה ביותר. לצערי , מכבי בימים אלו נמצאת בירידה חדה מאז ההפסד לריאל מדריד.
ביכולת הנוכחית, אני לא רואה את מכבי מנצחת במוסקבה, בטח בלי דווין סמית' שהוא בורג קריטי במיוחד בהגנה.
מצד שני, זה משחק שמכבי מגיעה אליו כאנדרדוג מוחלט ובלי שום לחץ. אולי זה דווקא יגרום לסנסציה.
jol9 כתב:מכבי לא תהמר לדעתי על הקליעה של היריבה, כי זה לא סגנון ההגנה שלה. בלאט יצטרך למצוא לא מעט פתרונות, אבל אם הוא עשה
את זה מול ריאל הקטלנית והכשרונית, אז לא מן הנמנע שהוא ימצא פתרונות גם גם מול צסקא.
הסיכויים של מכבי מאוד נמוכים, גם בגלל מצב הפצועים, וגם בכלל, אבל אני בטוח שהשחקנים יבואו להילחם ולשבש.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:משחק קשה ביותר. לצערי , מכבי בימים אלו נמצאת בירידה חדה מאז ההפסד לריאל מדריד.
ביכולת הנוכחית, אני לא רואה את מכבי מנצחת במוסקבה, בטח בלי דווין סמית' שהוא בורג קריטי במיוחד בהגנה.
מצד שני, זה משחק שמכבי מגיעה אליו כאנדרדוג מוחלט ובלי שום לחץ. אולי זה דווקא יגרום לסנסציה.
ירידה חדה?
גביע בקלות, 32 הפרש בדרבי, ניצחון קשה בלי סנטרים מול קבוצה לא רעה בכלל והיום ניצחון מול מאמן שמנצח אותנו כל שנה.
הסיכויים לרעתנו אבל דחילאק אל תשכתב דברים.
jol9 כתב:מכבי לא תהמר לדעתי על הקליעה של היריבה, כי זה לא סגנון ההגנה שלה. בלאט יצטרך למצוא לא מעט פתרונות, אבל אם הוא עשה
את זה מול ריאל הקטלנית והכשרונית, אז לא מן הנמנע שהוא ימצא פתרונות גם גם מול צסקא.
הסיכויים של מכבי מאוד נמוכים, גם בגלל מצב הפצועים, וגם בכלל, אבל אני בטוח שהשחקנים יבואו להילחם ולשבש.
rc4991 כתב:jol9 כתב:מכבי לא תהמר לדעתי על הקליעה של היריבה, כי זה לא סגנון ההגנה שלה. בלאט יצטרך למצוא לא מעט פתרונות, אבל אם הוא עשה
דווקא זה הכי הסגנון שלה
בלאט כופה תמיד על היריבות להפציץ מבחוץ
rc4991 כתב:jol9 כתב:מכבי לא תהמר לדעתי על הקליעה של היריבה, כי זה לא סגנון ההגנה שלה. בלאט יצטרך למצוא לא מעט פתרונות, אבל אם הוא עשה
דווקא זה הכי הסגנון שלה
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:מכבי לא תהמר לדעתי על הקליעה של היריבה, כי זה לא סגנון ההגנה שלה. בלאט יצטרך למצוא לא מעט פתרונות, אבל אם הוא עשה
דווקא זה הכי הסגנון שלה
להשאיר את צסקא לאימון קליעות משלוש זאת התאבדות. מכבי לא מהמרת על הקליעה, כי היא לא משאירה קלעים חופשיים (לפחות לא את הטובים
שבהם).
מכבי היא קבוצת הגנה טובה, שלא משאירה הרבה חורים ליריבות, ובגלל זה הקבוצות מתקשות מולה, כי מכבי לא נותנת ליריבות דברים קלים ונוחים כמו
קליעות חופשיות משלוש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־45 אורחים