המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לראות את לאנגפורד ולהבין שהוא לא כאן בגלל הקמצנות המפגרת של פדרמן
MTA2311 כתב:פאו- אולי תמיד מעניין
מקובי כתב:ניצחון מחר של פנר על אפס והם במרחק של משחק מהמקום השני.
בית מטורף שבו כולן יכולות לנצח את כולן.
בלי קשר יהיה קרב טורקי מאוד מעניין כי המפסידה תישאר קצת מאחור.
roy1000 כתב:מקובי כתב:ניצחון מחר של פנר על אפס והם במרחק של משחק מהמקום השני.
בית מטורף שבו כולן יכולות לנצח את כולן.
בלי קשר יהיה קרב טורקי מאוד מעניין כי המפסידה תישאר קצת מאחור.
בסופו של דבר פנר היא הקבוצה השניה בטיבה בבית הזה ואני מאמין שהם יתפסו את המקום השני.
NY boy כתב:מילאנו בסדר אבל לדעתי הרבה פחות טובה מפנר. הם יותר ברמה שלנו פחות או יותר, קבוצה נחמדה וטובה אבל כזאת שלא באמת יכולה לאיים על הגדולות. פנר סבלה לדעתי מחוסר מזל וקצת איבוד ביטחון בתחילת הטופ 16 אבל הם מתאפסים על עצמם לאחרונה ועם החיזוקים אני מאמין שיתפסו את המקום השני. מילאנו לדעתי תסיים שלישית. ובסוף אולימפייקוס תעבור את פנאתנייקוס בדרך למקום האחרון ולסידרה נגד הפיינליסטית מהשנה שעברה.
felix_r כתב:אסור לשכוח את מילאנו שנמצאת בכושר מצוין. גם לה יש מה לומר בקשר למקום השני
jol9 כתב:רק לא בארסה. מול כל האחרות מכבי תוכל להתמודד באופן מכובד
roy1000 כתב:jol9 כתב:רק לא בארסה. מול כל האחרות מכבי תוכל להתמודד באופן מכובד
אני בכלל לא בטוח שסדרה מול פנר תהיה קלה מסדרה מול בארסה. ההפסדים המוקדמים של פנר בטופ 16 ממש לא מרשימים אותי. הם לא נופלים מבארסה בסגל ואוברדוביץ' זה המאמן האחרון שאתה רוצה לפגוש בסדרה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רק לא בארסה. מול כל האחרות מכבי תוכל להתמודד באופן מכובד
אני בכלל לא בטוח שסדרה מול פנר תהיה קלה מסדרה מול בארסה. ההפסדים המוקדמים של פנר בטופ 16 ממש לא מרשימים אותי. הם לא נופלים מבארסה בסגל ואוברדוביץ' זה המאמן האחרון שאתה רוצה לפגוש בסדרה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רק לא בארסה. מול כל האחרות מכבי תוכל להתמודד באופן מכובד
הדבר האחרון שאני רוצה לפגוש בסדרה זאת קבוצה ספרדית, ונדמה לי שאין צורך להסביר למה.
כן, אני מעדיף את פנר ואת אוברדוביץ' , או כל קבוצה אחרת בבית שלהם, על בארסה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רק לא בארסה. מול כל האחרות מכבי תוכל להתמודד באופן מכובד
הדבר האחרון שאני רוצה לפגוש בסדרה זאת קבוצה ספרדית, ונדמה לי שאין צורך להסביר למה.
כן, אני מעדיף את פנר ואת אוברדוביץ' , או כל קבוצה אחרת בבית שלהם, על בארסה.
מסכים.
בארסה הקבוצה הכי טובה בבית השני, והמאזן שלנו מולה בשנים האחרונות לא גורם לי לרצות לקבל אותם יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים