המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:פארגו דופק את משחק חייו על תקן קטש בפאו.
felix_r כתב:אחד המשחקים האהובים עלי אישית נגד צסקא, זה המשחק בהצלבה בעונה של ספאחיה (2006-7). הייתה אווירה מדהימה בהיכל ונצחון נהדר של מכבי (שהפסידה את הסידרה 1:2). למישהו יש וידאו של המשחק ההוא?
jol9 כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים האהובים עלי אישית נגד צסקא, זה המשחק בהצלבה בעונה של ספאחיה (2006-7). הייתה אווירה מדהימה בהיכל ונצחון נהדר של מכבי (שהפסידה את הסידרה 1:2). למישהו יש וידאו של המשחק ההוא?
נכון. היה משחק גדול.
Allan Turing כתב:צסק"א פייבוריטית, אבל אם מכבי תבוא במומנטום חיובי ובכושר טוב, יש סיכוי להפתיע.
לצסק"א יש יתרון עלינו בקו האחורי. תאודוסיץ גקסון ופרידזון משמעותית יותר טובים מיוגי היקמן ורייס (אני לא מזכיר את פארגו, כי הוא לא רואה מגרש).
דווקא בקו הקדמי מצבנו לא רע, שכן סופו וטיוס הם מצאפ לא רע לקאהון\קרסטיץ\היינס.
אבל בעיני היתרון הכי בולט שלהם עלינו הוא בעמדות 3-4.
ווימס, פרידזון, מיצוב וחראיפה תורמים המון לעומת בלו, סמית, אינגלס ופניני.
דווקא מכבי שהשקיע השנה הרבה כסף בעמדות האלה מקבלת מעט מהן יחסית.
לבסוף, על הקווים אני חושב שלמכבי יש יתרון. זה לא שמסינה הוא מאמן פחות טוב מדיויד,
אלא שההשפעה של האחרון על הקבוצה שלו גדולה יותר.
ואם כל זאת, פנא הראו שצסק"א לא בלתי-מנוצחת, ושאפשר לנצח אותה גם עם הרבה פחות ממה שיש למכבי.
יאללה מכבי!!!
LIAV10 כתב:לא הייתי בארץ במשחק הזה, זוכר שבכותרות בוואן אמרו שהיה לליאור משחק מצויין.
אם הזיכרון לא מטעה אותי היה שחקן ששיחק אבל טוב יותר מליאור (לפחות סטטיסטית)
קובי כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים האהובים עלי אישית נגד צסקא, זה המשחק בהצלבה בעונה של ספאחיה (2006-7). הייתה אווירה מדהימה בהיכל ונצחון נהדר של מכבי (שהפסידה את הסידרה 1:2). למישהו יש וידאו של המשחק ההוא?
נכון. היה משחק גדול.
היה גם את המשחק הבלתי נשכח הזה... בייחוד בזכות שלשת הנצחון של פארקר
felix_r כתב:LIAV10 כתב:לא הייתי בארץ במשחק הזה, זוכר שבכותרות בוואן אמרו שהיה לליאור משחק מצויין.
אם הזיכרון לא מטעה אותי היה שחקן ששיחק אבל טוב יותר מליאור (לפחות סטטיסטית)
הינה הקטע האהוב עלי מאותו המשחק![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים