המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:קשה לי להבין איך הוא לא מינף את ההצלחה שלו בעונה שעברה לחוזה של איזה מליון דולר במכבי או במקום אחר. הייתה לו הזדמנות חד פעמית לעשות סכומים שהוא מעולם לא עזה בקריירה שלו.
גם בשביל מכבי וגם בשבילו, אני מקווה שיחזרו לעונה אחרונה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:קשה לי להבין איך הוא לא מינף את ההצלחה שלו בעונה שעברה לחוזה של איזה מליון דולר במכבי או במקום אחר. הייתה לו הזדמנות חד פעמית לעשות סכומים שהוא מעולם לא עזה בקריירה שלו.
גם אני לא מבין. בניגוד לרבים אחרים, אני קצת מתקשה לראות ספורטאים שפורשים בשיא הקריירה שלהם.
ספורטאי אמור למצות את עצמו עד שהוא פורש. ג'ורדן הבין את זה וחזר, וביורן בורג למשל פרש כ"כ מוקדם בקריירה שלו, ומי יודע לאן היה מצליח להגיע אם לא היה פורש.
לבלו יש לפחות עוד 2 עונות ברמה גבוהה, שהוא יכול לתת. חבל שהוא מבזבז את זה בשביל להתעסק בנדל"ן, שהרי תמיד יהיה שם לכשיסיים את הקריירה הספורטיבית.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:קשה לי להבין איך הוא לא מינף את ההצלחה שלו בעונה שעברה לחוזה של איזה מליון דולר במכבי או במקום אחר. הייתה לו הזדמנות חד פעמית לעשות סכומים שהוא מעולם לא עזה בקריירה שלו.
גם אני לא מבין. בניגוד לרבים אחרים, אני קצת מתקשה לראות ספורטאים שפורשים בשיא הקריירה שלהם.
ספורטאי אמור למצות את עצמו עד שהוא פורש. ג'ורדן הבין את זה וחזר, וביורן בורג למשל פרש כ"כ מוקדם בקריירה שלו, ומי יודע לאן היה מצליח להגיע אם לא היה פורש.
לבלו יש לפחות עוד 2 עונות ברמה גבוהה, שהוא יכול לתת. חבל שהוא מבזבז את זה בשביל להתעסק בנדל"ן, שהרי תמיד יהיה שם לכשיסיים את הקריירה הספורטיבית.
אני יכול להבין יותר כאלה שעושים את זה אחרי שהרוויחו סכומים משמעותיים. במקרה של בלו, אני ממש לא מבין את זה, בייחוד אחרי העונה הכי משמעותית שלו בקריירה. בעוד עונה אחת, הוא יכל לעשות מה שעשה ב-4 העונות הקודמות, ודי בטוח שהוא צריך את זה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:קשה לי להבין איך הוא לא מינף את ההצלחה שלו בעונה שעברה לחוזה של איזה מליון דולר במכבי או במקום אחר. הייתה לו הזדמנות חד פעמית לעשות סכומים שהוא מעולם לא עזה בקריירה שלו.
אני יכול להבין יותר כאלה שעושים את זה אחרי שהרוויחו סכומים משמעותיים. במקרה של בלו, אני ממש לא מבין את זה, בייחוד אחרי העונה הכי משמעותית שלו בקריירה. בעוד עונה אחת, הוא יכל לעשות מה שעשה ב-4 העונות הקודמות, ודי בטוח שהוא צריך את זה.
felix_r כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:קשה לי להבין איך הוא לא מינף את ההצלחה שלו בעונה שעברה לחוזה של איזה מליון דולר במכבי או במקום אחר. הייתה לו הזדמנות חד פעמית לעשות סכומים שהוא מעולם לא עזה בקריירה שלו.
היה לו קשה מאוד לשחק בעונה שעברה, למרות שהוא נראה מצוין. הוא סיפר שאחרי כל משחק, כל הגוף כאב לו יומים
felix_r כתב:היה לו קשה מאוד לשחק בעונה שעברה, למרות שהוא נראה מצוין. הוא סיפר שאחרי כל משחק, כל הגוף כאב לו יומים
er79 כתב:אם זה נכון אז הסיפור גמור וגם שביב התקווה הפנטזיונרית האחרונה שהיה לי גווע. זה פספוס והפסד עצום. בלו היה בדיוק השחקן שחסר לקבוצה והיה משדרג אותה. הוא שחקן של תארים, לא יעזור כלום. אם מכבי לא תצליח תצליח לדלות איפשהו בעולם הזה שחקן עם 75 אחוזים מהיכולות של בלו, היא לא תצליח לדעתי להגיע רחוק.
rc4991 כתב:מילא לא לחזור אלינו אבל לא להצטרף לקבוצה כנראה הטובה בעולם ועוד עם מאמן שמת עליך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים