המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:קשה לי להאמין שלא ילבישו את מאריץ'. מי ישמור על קרייג סמית'? ג'ייק כהן? לא להלביש את מאריץ' זה להסתכן בהפסד.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:קשה לי להאמין שלא ילבישו את מאריץ'. מי ישמור על קרייג סמית'? ג'ייק כהן? לא להלביש את מאריץ' זה להסתכן בהפסד.
לא בטוח שכדאי לתפוס מקום של זר רק כי זה עשוי לעלות לנו בכמה הפסדים
מאריץ' כמעט בטוח לא ישאר ויש פה עוד כמה שהתרומה שלהם עדיין תחת סימן שאלה מחשיד
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:קשה לי להאמין שלא ילבישו את מאריץ'. מי ישמור על קרייג סמית'? ג'ייק כהן? לא להלביש את מאריץ' זה להסתכן בהפסד.
אם מאריץ' יילך, אף אחד אחר לא יהוא להחליף אותו. פשוט סופו ייכנס במקומו. אם לינהארט ו/או היינס יילכו, אז מקסימום יבוא שחקן אחד להחליף אותם. לא יהיו פה חילופים מאסיביים בסגל. גודס ממש לא במצב שבו הוא יכול להקריב משחקים.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:קשה לי להאמין שלא ילבישו את מאריץ'. מי ישמור על קרייג סמית'? ג'ייק כהן? לא להלביש את מאריץ' זה להסתכן בהפסד.
אם מאריץ' יילך, אף אחד אחר לא יהוא להחליף אותו. פשוט סופו ייכנס במקומו. אם לינהארט ו/או היינס יילכו, אז מקסימום יבוא שחקן אחד להחליף אותם. לא יהיו פה חילופים מאסיביים בסגל. גודס ממש לא במצב שבו הוא יכול להקריב משחקים.
עם סופו או בלעדיו הסגל הזה חייב 4-5
היינו צריכים כזה מהתחלה ואז עוד החתימו את רנדל שרק 4 ושנפצע כל יומיים
MTA2311 כתב:די ברור כבר עכשיו שלא משנה מה יקרה העונה, בקיץ נשאל את עצמנו למה החתימו את לינהארט במקום עוד 4.5.
roy1000 כתב:לינהארט הוחתם כגיבוי לסמית'.
jol9 כתב:זה בערך כמו שאוניברסיטת קיימברידג' תביא אותי כגיבוי לסטיבן הוקינג...
אם אתה לא סומך על זה שסמית' יהיה בריא, אז תביא גיבוי ברמה מספיק גבוהה. השחקן הזה בכל מקרה לא יכול לשחק יותר מכמה דקות פה ושם, גם אם סמית' פתאום
הופך לעוזר מאמן ולא משחק דקת כדורסל אחת נוספת במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים