לנדסברג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

לנדסברג

הודעהעל ידי ankram » 03 נובמבר 2014, 00:20

נו מה יהיה? כל שנה מפמפמים לנו שזאת העונה , שהוא יפרוץ , שבלאט סירס אותו.
ואז מגיעה עונה ועוד פעם זה הריטואל : גדול בהכנה לעונה ובווינר , נותן הצגות נגד קבוצות קטנות , ומתפייד לו ביורוליג , ובפייינל פור.
ברור לי שאם הוא היה היום באדום הוא היה מחורר אותנו , למה הוא כל כך רע בהגנה שלידו שאראס נראה כמו דניס רודמן?

גילוי נאות: אני ממש לא אוהב אותו, לא אוהב את האנוכיות שלו , את האפטיות שלו , את הבעת הפנים הסתומה הזאת , את החידלון המוחלט שהוא
נכנס אליו כל פעם שיש משחק בעל משמעות ועניין גם שהוא קולע 30 נקודות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: לנדסברג

הודעהעל ידי Yellow Gute » 03 נובמבר 2014, 00:26

מזכיר לי את אליהו בחוסר היכולת והרצון שלו להשתפר. שחקן למשחקים קטנים.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי felix_r » 03 נובמבר 2014, 00:27

ללאנדסברג יש שלוש בעיות:

1) שהוא לחלוטין לא יודע לשמור.
2) שחוץ מלקלוע, הוא לא יודע שום דבר בהתקפה (לא למסור, לא להוביל כדור בצורה בטוחה מול שמירה).

הבעיה השניה גורמת לכך שהוא לא מספיק יעיל בעמדה 2 גם ביום קליעה טוב, ולכן הוא יכול לשחק נורמאלי רק בעמדת הסמול. וזה מוביל אותנו לבעיה השלישית שלו:

3) במעמדת הסמול יש לנו את סמית' ופניני - שני שחקנים שהרבה יותר יעילים ומועילים לקבוצה מאשר לאנדסברג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2014, 00:33

הבעיה של לאנדסברג זה שהוא סקורר
הבעיה השנייה של לאנדסברג זה שחוץ מלקלוע נקודות הוא לא יודע לעשות כלום

החסרונות של לאנדסברג ביום שהוא לא בכושר קליעה מפלצתי עולים פי כמה על היתרונות שלו
כשסמית' לא קולע הוא עושה הגנה
כשטיוס לא קולע הוא לוקח ריבאונדים
כשפניני לא קולע הוא מוסר
כשלאנדסברג לא קולע..הוא ממשיך לא לקלוע..וממשיך לא לקלוע..וממשיך לא לקלוע..וממשיך לא לקלוע

לשחקן מסוגו של לאנדסברג אין מה לחפש בקבוצה עם שאיפות כי אף קבוצה לא הגיעה לטופ של היורוליג עם שחקן שרק יודע לקלוע
לאנגפורד לא הגיע לטופ עם חימקי
אנדרסון לא הגיע לטופ עם מכבי
לאנדסברג לא הגיע לטופ עם מכבי חיפה

אם ללאנדסברג אין אפילו יכולת לתרום על המגרש כשהוא לא קולע עם הגנה טובה ויש לו יכולת להרוס כי ההגנה שלו מתחת לכל ביקורת, אז אין לו מה לחפש על המגרש
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 03 נובמבר 2014, 00:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 נובמבר 2014, 00:35

מאוד מאוד מאכזב. 0 מחוייבות, 0 אינטנסיביות, 0 רצון...

ראיתי את אליהו והלפרין, שהיתה להם אש בעיניים להכניס למכבי (וזה בסדר גמור כמובן, רק שחבל שזה לא בדיוק איפיין אותם כששיחקו במכבי).
לנדסברג פשוט לא היה שם ועושה רושם שבכל משחק גדול גם לא יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 נובמבר 2014, 00:38

האמת שמעבר לעובדה שהוא לא עושה הגנה, הוא בעיקר מרגיז באנוכיות שלו ובחוסר נכונות שלו למסור.
הוא פשוט חייב להיות תחנה אחרונה ויהי מה!!

לא מתאים לי שחקן כזה במכבי ואם כבר ההשוואה לאליהו, לפחות אליהו הוא שחקן קבוצתי עם יכולת מסירה מצוינת - זה כבר עדיף על אדון "לא רואה אף אחד ממטר" לאנדסברג.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 03 נובמבר 2014, 00:39

Holiday_Armadillo כתב:הבעיה של לאנדסברג זה שהוא סקורר

החסרונות של לאנדסברג ביום שהוא לא בכושר קליעה מפלצתי עולים פי כמה על היתרונות שלו
כשפיני לא קולע הוא מוסר
כשלאנדסברג לא קולע..הוא ממשיך לא לקלוע..וממשיך לא לקלוע..וממשיך לא לקלוע..וממשיך לא לקלוע

לשחקן מסוגו של לאנדסברג אין מה לחפש בקבוצה עם שאיפות כי אף קבוצה לא הגיעה לטופ של היורוליג עם שחקן שרק יודע לקלוע

אם ללאנדסברג אין אפילו יכולת לתרום על המגרש כשהוא לא קולע עם הגנה טובה ויש לו יכולת להרוס כי ההגנה שלו מתחת לכל ביקורת, אז אין לו מה לחפש על המגרש

בעיקרון אני מסכים מאוד עם מה שאמרת על לאנדסברג, אבל לא מנסכים עם הדוגמאות. אדרסון היה שומר טוב, ידע למסור טוב, ובעיקרון ידע לעשות הכל ברמה טובה. הבעיה שלו הייתה באגו הגדול שלו ובאופי הבעייתי. קצת בדומה לפארגו, הוא לא יודע להרפות כשלא הולך לו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2014, 00:40

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הבעיה של לאנדסברג זה שהוא סקורר

כשפיני לא קולע הוא מוסר

בעיקרון אני מסכים מאוד עם מה שאמרת על לאנדסברג, אבל לא מנסכים עם הדוגמאות. אדרסון היה שומר טוב, ידע למסור טוב, ובעיקרון ידע לעשות הכל ברמה טובה. הבעיה שלו הייתה באגו הגדול שלו ובאופי הבעייתי. קצת בדומה לפארגו, הוא לא יודע להרפות כשלא הולך לו.

מסכימה איתך פשוט הייתה לי דוגמא אחרת בראש ויש לי יכולת ריכוז של אוגר אז היא נעלמה לי והייתי צריכה לחשוב על מישהו :neutral
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 03 נובמבר 2014, 01:55

כבר אמרתי ודיברנו מספיק על הבחור ,יש לו מגבלות בעיתיות מאוד וחסרונות שבלתי ניתנים לשיפור ,גוף כבד תנועה כבדה חוסר כדרור ,הוא קלעי טוב וגם זה נגד קבוצות קטנות ומשחקים חסרי לחץ ,במשחקים רצינים הוא נהיה אפס ,אפילו זריקה חצי מרחק הוא מחטיא ,אולי זה בראש אולי זה משו לא מוסבר ,מי שמצפה שהוא יהיה משו שהוא לא טועה ,אבל מי שמצפב לקבל ממנו קצת שלשות ופה ושם לאסוף זבל ,זה באמת ניתן לקבל מהבחור .
ברור שכל אחד שבהפועל ירושלים היה מפציץ מולנו ככה זה מסכנים ,הרצון שלהם להוכיח והמסכנות שלהם רק מוסיפה לזה ,כי הרי שחקן כדורסל צריך לעשות תדברים האלה כל השנה ולא רק במשחק אחד ,פתאום אליהו נותן בלוקים לרנדל ולטיוס .
בקיצור אין מה לצפות מלאנדסברג לסחוב אותנו או להיות משו שהוא לא ,אבל לוותר עליו בעיתי כיום ,וגם אני לא מבין את גודס ,נותן ללאנדסברג לשמור את דונטה ,והוא מנפנף אותו ועושה ממנו צחוק אם הפנים אם הגב אם התחת ,ולאנדסברג זה ששחקן אם אגו שבטוח שהוא כוכב ,אז אין לו בכלל כבוד עצמי מילא גודס נותן לו אבל איפה אתה איפה אופי איפה כבוד ?לתת לשחקן לעשות ממך צחוק .
כל פעם דונטה תופס תכדור מהשלוש עושה אם יד אחת הטעיה ונותנים לו מטר ובכל זאת הוא עובר אותם ,דווין סמית גם היה נראה כמו בדיחה , אפשר לחשוב שמר את גורדן ,סמית שמר שחקנים יותר מגוונים מדונטה סמית ושמר יפה ,אז מה הבעיה לשמור את דונטה?זה איזה משו פסיכולוגי ,דונטה עושה להם את כל הדברים הקטנים דוחף נותן מרפק מעיף אם היד השניה ,והם נראים כמו כוסיות נגדו וזה מעצבן גם ברמת הכבוד והאגו .
אני בנוסף רוצה לגעת גם בפארגו ,היה פה איזה ויכוחון שפארגו בעל חדירה טובה ויותר טוב מריס שטויות במיץ ,אני לא ממתלהבי פארגו ,אני מאוד מחבב אותו ומאוד מרוצה שחתם בעיקר בגלל שזה או הוא או משו יותר גרוע ףפארגו שחקן טוב אבל לא בעל חדירה מצוינת או צעד טוב שמאפשר לו לקחת שחקנים לסל ,הוא מגיע איתם צמוד ואז הם חוסמים אותו או שזה מצריך ממנו לעשות איזה טעות .
גם פארגו לא מבין מה התפקיד שלו ,הוא חושב שהוא בא להציל את מכבי והוא מלא פוזה ,אין אצלו אמצע או זרימה ,זה או בכח או בכלל לא ,אין אצלו לאט לאט לצבור פה ושם ואז לעצור ,הוא מתנהג כמו ילד קטן 30 הפרש והוא עסוק בלהראות לשחקן ולקהל ולספסל שלהם כאילו זה מה שחשוב ,אין בגרות ואין שכל.
מכבי חייבת גארד נוסף חיבת גו טוגאי ,חיבת מישו שהגגנות ישימו עליו הגנה וימשוך שחקנים אליו בתור גארד ,מישו שיחדור יכווץ יהווה כח מבחוץ ,כרגע מכבי שבלונית ושרנדל לא קולע ,אנחנו תקועים אם פארגו מבחוץ וסמית ,וכל השאר אפשר להמר עליהם וזה מה שירושלים עושים לנו פעם אחרי פעם הם מטפלים בפיק טוב ומטפלים בתרגילים כי הם מהמרים נכון ושמים לב לפרטים הקטנים .
כל עוד אין גארד נוסף אנחנו בבעיה ,טיוס היום נראה כמו שחקן של 100 דולר ,שום רצון שום אינטילגנציה שום מחויבות דפקו לו בלוקים והוא ממשיך כמו טיפש גם לא שאב ריבאונדים בהגנה לקחו אותם ממנו ,אז מה היתרון שלו?
אני משתגע מהשחקנים של מכבי לא מיכולת או מיום רע אלא מאיטילגנציה משחק ירודה ,ממש חוסר הבנה של המקצוע ושל המשחק וזה לא משנה אם זה במשחק טוב או רע ,אין לנו שחקנים שמבינים תמשחק שיוצרים מצב בצעד או באיזה כיווץ ולא מתכוון ליצירת מצב למסירה אלא לבנה של מצב ,מי שמשחק מבין למה היתכונתי ,ירושלים יצרו מצבים בינהם באילתור ,וגם לריאל ולעוד יש שחקנים שעושים את זה אצלנו גם שקורה משו זה מבלאגן או במקרה ,לא ממאיזה הבנה של המשחק ,מי שזוכר היה אז מקדולנד בתקופתו הכדור היה מגיע אליו והוא היה מסיט הצידה במסירה והיתה שלשה או שהיתה עוד הסטה מכבי אהבו לעשות את זה ,דברים כאלה או בניה של התקפה על ידי מישו כמו כדורגל אם פסים אפקטיבים ולא רוחביים .
בקיצור כועס ופגוע מההפסד ברמת הכבוד זה כבר נהיה בהרגל וכבר נהיה טיבעי ,וגודס מדבר כמו מטומטמם ואומר שזה בסדר ושזה שיעור ונורמלי וכבר חטפנו גם שנה שעברה כאילו זה מקובל וחובה לקבל בראש ,יש יריבות ויוקרה ,ואני לא מבין אותו הוא כל כך בטוח בעצמו וזה בסדר רק לא לגבי הפסדים ,מי ששם לב אנחנו מפסידים להם בסיטונאות ,אין שחקנים אם מחויבות והבנה של כמה זה חשו וכמה יש פה כבוד ומסורת ,זה גביע ווינר וזה היום ,וזה בעיתי ,צריך לתקן את זה ולא בניצחון של 5 6 הפרש ,צריך להראות שהבינו ,פארגו היתעצבן לא כי איכפת לו אלא כי עשו לו בית ספר בפאן האישי ,פניני ראינו שבאמת לקח אישית ,ומקווה שיחעשה תפקידו כקפטן ,דווין סמית יכול להיות לא טוב אבל תבוא תכסאח את דונטה תלחם תתרום ,היה נעלם היום .
במשחקים מול דונטה חייבים להיכנס לו לראש להכניס לו מרפקים לעצבן אותו לא לתת לו להרגיש בעל המגרש ולשחק בכיף ,יש הרגשה שמכבי פוגשת אותו היא נותנת לו כבוד ומפחדת לגעת בו וגם השופטים נותנים לו כל דבר ,זה עצוב וזה מטומטם שמכבי יתעוררו ומהר לא מענינת אותי אליפות אירופה זה הבית שלנו וזה חשוב יותר מכל דבר ,זה נהיה הרגל הזוי ומתקבל על הדעת .
שוב ההפסד כואב ומעליב אבל אני יודע שמכבי טובה אבל היא חייבת להביא 4 ו2 דחוף כי אם לא יש לנו בעיה ,והיא חייבת לעשות שיחה לפארגו ולהסביר לו שהוא לא המשיח אלא חלק מהקבוצה ,ושימצא תאיזון ,ריס יותר טוב ממנו ולא היתנהג כמוהו .
חייב שחקן בעמדה 2 או הינס או 2 ,חייב כח אש נוסף שמושך תהגנה ונותן נקודות ,מכבי לא מגיע לסל ולא סוחטת עבירות ,זה מעבר לשיפוט בעיתי שהיה היום ,זה לא רק היום ,מכבי לא סוחטת כי מי יסחוט?
אדם

הודעהעל ידי orishac » 03 נובמבר 2014, 01:58

מצחיק אותי שכשהוא חתם במכבי הוא אמר שהוא בעיקר משחק על עמדות 2 ו-3 אבל הוא יכול לשחק גם 1.
הוא יכול לשחק 1 כמו שמאגסי בוגס יכול לשחק סנטר.
חוץ מלקלוע כמו שאמרו פה הוא לא יודע לעשות כלום: לא הגנה, לא מסירה ולא כלום, ובטח אין לו את האופי להרים את עצמו או את החברים שלו לקבוצה.
לנדסברג מוכיח לי בזמן האחרון שהוא גם 2 לא יכול לשחק, והוא 3 מובהק. ובקבוצה שיש בה את פניני וסמית' על עמדה 3 שיעילים ממנו פי כמה, הוא לא ממש עוזר, ובעיקר מזיק.
orishac

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 04:34

זה לא עניין של יכולת בהגנה, זה פשוט האייקיו בהגנה, הוא לא מבין איך עושים הגנה, טיפש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 03 נובמבר 2014, 07:12

לא מבין למה כולם מופתעים? מדובר בשחקן ליגה סביר ותו לא. כל עונה הוא דופק מספרים מפלצתיים בטרום עונה ומתאדה לאחר מכן. ההגנה שלו זו שערורייה
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 07:53

לפחות חצי מההפרש זה על לנדסברג. כששחקן משחק בכזאתי אדישות על המגרש זה מדבק את כולם. הוא דופק את כל הרוטציה בהגנה. שחקנים עוברים אותו כמו כלום וזה השאיר אדומים לדאנקים מול הסל פעם אחרי פעם. כנראה שבלאט ידע מה הוא עושה כשהדביק אותו לספסל. הוא גדול מול קבוצות קטנות, אבל מול כל קבוצה בינונית ומעלה הוא פשוט גורם לנזק עצום.

הבחור אמור להיות סקורר גדול, אבל הוא מסתמך על קליעה בלבד. הלפרין נצמד אליו ושיתק אותו לחלוטין. הלפרין, לא טוני אלן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 07:58

חנו'ש כתב:האמת שמעבר לעובדה שהוא לא עושה הגנה, הוא בעיקר מרגיז באנוכיות שלו ובחוסר נכונות שלו למסור.
הוא פשוט חייב להיות תחנה אחרונה ויהי מה!!

לא מתאים לי שחקן כזה במכבי ואם כבר ההשוואה לאליהו, לפחות אליהו הוא שחקן קבוצתי עם יכולת מסירה מצוינת - זה כבר עדיף על אדון "לא רואה אף אחד ממטר" לאנדסברג.

אני אומר את זה כבר כמה שנים. לנדסברג הוא החור השחור הכי גדול בהסטוריה של מכבי. כדור שנוגע ביד שלו ילך אך ורק לסל. הבעיה היא שכשמשחקים איתו אגרסיבי, הוא לא פוגע.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 07 נובמבר 2014, 08:14

כל עוד הוא יהיה שחקן מרכזי בקבוצה. לא נגיע לשום מקום. לוקח את שאראס לפניו בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי itai7 » 21 נובמבר 2014, 00:17

אירוע חד פעמי היום?

היה קילר
itai7

הודעהעל ידי מכביסט24 » 21 נובמבר 2014, 00:20

קילר התקפי מדהים, אבל ההגנה שלו עדיין מורידה לי הרבה ממנו..
אני לגמרי חצוי לגביו כבר תקופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי גל גל » 21 נובמבר 2014, 00:21

מה שכן הוא ריבאונדר טוב
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2014, 00:26

מגיע לו קרדיט עצום היום. היה חד מאוד אחרי כמה דקות רעות, כמעט ולא עשה טעויות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 21 נובמבר 2014, 00:31

jol9 כתב:מגיע לו קרדיט עצום היום. היה חד מאוד אחרי כמה דקות רעות, כמעט ולא עשה טעויות.

גם היה נורא נבון !!
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים