המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:
תראה איך הוא משחק בנבחרת. לגמרי מתאים ליורוליג.
jol9 כתב:האמת שמבחינת מספרים הוא גובר על כולם בינתיים. כמות השלשות והאחוזים, זה באמת משהו מטורף. נראה האם זה יחזיק לו במשך כל הקריירה, ועד כמה הקריירה שלו
תהיה ארוכה.
את השיא של אלן הוא בהחלט יכול לשבור.
מי ד"א אמור לשבור את השיאים של סטוקטון?
jol9 כתב:זאת לא דרך חדשה ממש. יש לו כשרון וקליעה אבסולוטית. דבר כזה נולד פעם ב...
בדיוק כמו שאחרי ג'מצ'י לא היה קלעי נוסף ברמה הזאת, כי זה פשוט מאוד מאוד נדיר.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זאת לא דרך חדשה ממש. יש לו כשרון וקליעה אבסולוטית. דבר כזה נולד פעם ב...
בדיוק כמו שאחרי ג'מצ'י לא היה קלעי נוסף ברמה הזאת, כי זה פשוט מאוד מאוד נדיר.
יוני, זה לגמרי דרך חדשה לשחק את המשחק. זה לא רק הכישרון, הרי הוא יכל לשחק כמו ריי אלן או רג'י מילר ולרוץ על חסימות, אבל הוא פיתח דרך ייחודית שאף שחקן לפניו לא עשה. זה לא רק עניין של נדירות, זו לחלוטין דרך חדשה לשחק את המשחק.
Holiday_Armadillo כתב:אני רק רוצה להידחף שנייה לדיון ולהגיד שהקליעה של קרי היא משהו שהוא פשוט..כיף לראות
אני לא חושבת שיש שחקן ב-NBA כרגע שיותר כיף לראות מאשר קרי כשהוא חם
א-ב-ל, חשוב לי להדגיש שזה לא כל מה שהוא עושה
הוא לוקח ריבאונד, הוא חוטף, הוא חודר, הוא מנער מעליו שחקנים, ה-floater שלו זה משהו מטורף
הוא לא רק שחקן של שחקן אבל אין ספק שזה מה שמכירים ממנו הכי הרבה
ד''א, רגע הבחירה שלו בדראפט זה אחד הדברים הכי משעשעים שיש אם לוקחים בחשבון שהדראפט נערך בניו יורק והיה מלא באוהדי הניקס
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני רק רוצה להידחף שנייה לדיון ולהגיד שהקליעה של קרי היא משהו שהוא פשוט..כיף לראות
אני לא חושבת שיש שחקן ב-NBA כרגע שיותר כיף לראות מאשר קרי כשהוא חם
א-ב-ל, חשוב לי להדגיש שזה לא כל מה שהוא עושה
הוא לוקח ריבאונד, הוא חוטף, הוא חודר, הוא מנער מעליו שחקנים, ה-floater שלו זה משהו מטורף
הוא לא רק שחקן של שחקן אבל אין ספק שזה מה שמכירים ממנו הכי הרבה
ד''א, רגע הבחירה שלו בדראפט זה אחד הדברים הכי משעשעים שיש אם לוקחים בחשבון שהדראפט נערך בניו יורק והיה מלא באוהדי הניקס
jol9 כתב:נראה לי שאתה קצת נסחף. ריי אלן בצעירותו היה שחקן ששיחק כדורסל שונה ממה שראינו ממנו בשנים האחרונות, כולל גם לעשות דברים מהסוג שקארי עושה.
בכל מקרה, הוא שחקן מצויין, אבל הוא לא המציא את המשחק. עשו את זה גם לפניו.
גם דוראנט הוא סוג של חייזר, אבל גם הוא לא המציא את המשחק.
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, רגע הבחירה שלו בדראפט זה אחד הדברים הכי משעשעים שיש אם לוקחים בחשבון שהדראפט נערך בניו יורק והיה מלא באוהדי הניקס
roy1000 כתב:jol9 כתב:נראה לי שאתה קצת נסחף. ריי אלן בצעירותו היה שחקן ששיחק כדורסל שונה ממה שראינו ממנו בשנים האחרונות, כולל גם לעשות דברים מהסוג שקארי עושה.
ריי אלן מעולם לא שיחק כמו קרי. הוא שיחק כמו רג'י מילר. גם דוראנט עושה דברים שאף שחקן לפניו לא עשה.
יש שחקנים שמשנים את המשחק. מג'יק, קארים, ג'ורדן, בירד וגם דוראנט - כולם שחקנים ששינו את המשחק בדרך שבה הם שיחקו ועשו דברים שלא נעשו לפניהם. קרי עושה את זה עם צורת המשחק שלו. עוד לא היה שחקן ששיחק ככה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נראה לי שאתה קצת נסחף. ריי אלן בצעירותו היה שחקן ששיחק כדורסל שונה ממה שראינו ממנו בשנים האחרונות, כולל גם לעשות דברים מהסוג שקארי עושה.
ריי אלן מעולם לא שיחק כמו קרי. הוא שיחק כמו רג'י מילר. גם דוראנט עושה דברים שאף שחקן לפניו לא עשה.
יש שחקנים שמשנים את המשחק. מג'יק, קארים, ג'ורדן, בירד וגם דוראנט - כולם שחקנים ששינו את המשחק בדרך שבה הם שיחקו ועשו דברים שלא נעשו לפניהם. קרי עושה את זה עם צורת המשחק שלו. עוד לא היה שחקן ששיחק ככה.
זה לא שאני חולק, רק קצת מצנן..![]()
נקווה שיהיה לזה המשך
my man כתב:הטריו פשוט רוקדים על המגרש- לאב רותח ולברון פשוט גאון...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:הטריו פשוט רוקדים על המגרש- לאב רותח ולברון פשוט גאון...
האמת? עצוב לראות מה נהיה מאינדיאנה שהייתה ה-אלטרנטיבה של המזרח עד לפני שנתיים (וזה עצוב בלי קשר לזה שבלילה היה לי חלום נוראי שפול ג'ורג' מת מהתקף לב)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים