TOP 16

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

TOP 16

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2014, 23:36

נדסקס כאן בינתיים בספקולציות וברצונות שלנו על הבית שנעלה אליו
איזה בית הייתם מעדיפים? כזה עם בארסה וריאל או אולקר וצסק"א? (בלי קשר לקבוצות האחרות)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: TOP 16

הודעהעל ידי sunshine » 11 דצמבר 2014, 23:43

עשיתה בשכל
בארסה ריאל ואז אולי הצלבה יותר טובה
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 דצמבר 2014, 23:48

אני תמיד זאת (לעומת רוני) שרוצה קומבינציה של בית קל-בית קשה
בית קל בשלב הבתים כי תמיד יש קבוצה חדשה שצריכה ללמוד לרוץ
בית קשה בהצלבה כי אז יש יותר סיכויים שכשלא יהיה לנו את יתרון הביתיות (ולא יהיה לנו את יתרון הביתיות) אז נקבל קבוצה יותר מציאותית בהצלבה, כמו עם מילאנו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 11 דצמבר 2014, 23:56

אני מעדיף את בארסה וריאל בטופ 16 מאשר בהצלבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 23:56

Holiday_Armadillo כתב:אני תמיד זאת (לעומת רוני) שרוצה קומבינציה של בית קל-בית קשה
בית קל בשלב הבתים כי תמיד יש קבוצה חדשה שצריכה ללמוד לרוץ
בית קשה בהצלבה כי אז יש יותר סיכויים שכשלא יהיה לנו את יתרון הביתיות (ולא יהיה לנו את יתרון הביתיות) אז נקבל קבוצה יותר מציאותית בהצלבה, כמו עם מילאנו

אני איתך!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 23:57

הדבר הכי טוב זה בית עם בארסה וריאל. אמנם אין סיכוי לקבל יתרון ביתיות בהצלבה, אבל לפחות יותר סיכוי לעבור את ההצלבה.
אם מכבי תמצא את עצמה עם אולימפיאקוס וצסקא, יש סיכוי טוב לסיים במקום השלישי ולעוף בהצלבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2014, 23:58

הקטע זה שהשנה אולקר ממש מרשימה ואני לא בטוח שהיא נופלת מריאל, בארסה וצסקא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 12 דצמבר 2014, 00:02

rc4991 כתב:הקטע זה שהשנה אולקר ממש מרשימה ואני לא בטוח שהיא נופלת מריאל, בארסה וצסקא

ועדיין הסיכוי מולם גבוה משמעותית מאשר מול שלושת האחרות.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 12 דצמבר 2014, 00:08

בקונסטלציה הזויה לחלוטין- הכוכב האדום עוד יכולים לעלות מהמקום הראשון...אם הכוכב מנצחים את אולי' מחר ב5 הפרש ואולי' מפסידים שבוע הבא והכוכב ינצחו את קוצ'ה הם ראשונים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 12 דצמבר 2014, 00:22

הארכה מלאגה צסקא
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 12 דצמבר 2014, 01:03

אלבה עוד יכולים לסיים במקום ה3...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 דצמבר 2014, 09:40

בארסה וריאל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 12 דצמבר 2014, 10:40

מכבי צריכה לקחת את המקום ה- 3 בבית הזה.
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 12 דצמבר 2014, 13:11

אז עכשיו אחרי שיש לנו מיני פגרה אני ארשום כאן את המצב נכון לעכשיו:

עקב הניצחון של צסק"א- מכבי תסיים שניה בוודאות.
המשחק בשבוע הבא משמעותי למלאגה, אלבה תשחק היום נגד לימוז' ובשבוע הבא נגד צ'דביטה ככה ששני ניצחונות (הגיוני) והפסד של מלאגה בת"א ואלבה מסיימת שלישית ומלאגה מצטרפת איתנו לטופ 16
(לדעתי מקצועית זה פחות טוב לנו ככה שאני בעד לימוז' הערב)

בבית ג'- נכון לסוף מחזור 9:
אפשר לומר שהבית הוכרע גם מבחינת מיקומים.
במקום הראשון תסיים ברצלונה שיוצאת ליוון למשחק מול פאו, גם במידה והיא מפסידה ופנר מנצחת את באיירן 2 המשחקים בין הקבוצות נגמרו בניצחון של 2 נק' לכל צד, וברצלונה ב+60 על פנר מבחינת יחס הסלים.
במקום השלישי תסיים פאו (יתרון בהפרשים הפנימיים על מילאנו)

בית ד'-
בית קצת משוגע, היום אולימפיאקוס מארחת את הכוכב האדום (השנייה), ולאבוראל מארחת בדרבי ספרדי את ולנסיה.
יש לציין שהכוכב האדום נמצאת בעמדה מצוינת גם במידה והיא תפסיד הערב, יש לה יתרון על שאר הקבוצות בבית. במידה והיא מפסידה וקאחה מנצחת יהיה בשבוע הבא משחק מאוד חם בבלגראד על המקום השני (שתי הקבוצות יגיעו אליו עם 5-4 חיובי), במידה וקאחה מפסידה הערב אז היא תצטרך לנצח שם ב20 הפרש ומעלה כדי לסיים שנייה.
אם חשבתם שללבוראל יהיה קל הערב אז תחשבו שוב- כמה שזה נשמע מפתיע- ולנסיה האחרונה די תלויה בעצמה, ניצחון הערב וניצחון מעל 7 הפרש בשבוע הבא בליטא והיא תהיה ככל הנראה במקום הרביעי (לא בוודאות כי היא וגלא ניצחו כל אחת ב7 הפרש, והפרש הסלים מאוד צמוד... העניין שגלא בשבוע הבא מארחת את אולימפיאקוס והיא תצטרך לנצח)

בית א'-
גם הבית הזה מסובך וכל המשחקים שלו יערכו הערב,
כרגע אנאדולו וריאל צועדות צמודות בראש הטבלה, בשבוע הבא אנאדולו מגיעה לבירת ספרד כאשר במידה וריאל מפסידה הערב היא זקוקה לניצחון מעל 2 הפרש כדי היא ראשונה. אם שתי הקבוצות מנצחות הערב או אנדולו מפסידה הערב- ריאל תזדקק לניצחון רגיל,
לגבי הקרב על המקומות האחרים- היו ייערך ברוסיה המשחק בין קאזאן לז'לגיריס (לשתי הקבוצות מאזן 4-4) כאשר ניצחון של הליטאים יבטיח להם את המקום השלישי וקאזאן וניז'ני יאבקו על המקום הרביעי במחזור האחרון. במידה וקאזאן מנצחת הערב מעל 6 הפרש יהיה לה יתרון על הליטאים שיארחו במחזור האחרון את ססארי (וצפויים לנצח).
ניז'ני (מאזן 3-5 שלילי) מתארחת היום בטורקיה אצל אנדולו, במידה והיא תפסיד וגם ז'לגיריס תפסיד היא תסיים את דרכה כבר הערב (לז'לגיריס יתרון במפגשים הפנימיים)
בכל מקרה נהיה חכמים לגבי הבית הזה יותר היום בערב (במקרה שלי מחר :) )

לסיכום- כפי שאני רואה את זה הבית שלנו יורכב מריאל (קשה לי לראות את ריאל מפסידה בבית לאנאדולו),ברצלונה (וודאות), הכוכב האדום (הם במצב הכי טוב),פאו (בוודאות), מלאגה (על הנייר הגיוני שאלבה תנצח את שני המשחקים ואני לא אהמר נגד מכבי בהיכל נגד אף קבוצה...אז..), ולנסיה/נפטונאס, ז'לגיריס/קאזאן
מקובי

הודעהעל ידי התנין » 12 דצמבר 2014, 13:32

rc4991 כתב:הקטע זה שהשנה אולקר ממש מרשימה ואני לא בטוח שהיא נופלת מריאל, בארסה וצסקא

שנה שעברה, בשלב הזה, פנר נראתה לא פחות טוב אם לא יותר טוב מהעונה.
התנין

הודעהעל ידי my man » 12 דצמבר 2014, 13:47

מקובי כתב:אז עכשיו אחרי שיש לנו מיני פגרה אני ארשום כאן את המצב נכון לעכשיו:

עקב הניצחון של צסק"א- מכבי תסיים שניה בוודאות.
המשחק בשבוע הבא משמעותי למלאגה, אלבה תשחק היום נגד לימוז' ובשבוע הבא נגד צ'דביטה ככה ששני ניצחונות (הגיוני) והפסד של מלאגה בת"א ואלבה מסיימת שלישית ומלאגה מצטרפת איתנו לטופ 16
(לדעתי מקצועית זה פחות טוב לנו ככה שאני בעד לימוז' הערב)

בבית ג'- נכון לסוף מחזור 9:
אפשר לומר שהבית הוכרע גם מבחינת מיקומים.
במקום הראשון תסיים ברצלונה שיוצאת ליוון למשחק מול פאו, גם במידה והיא מפסידה ופנר מנצחת את באיירן 2 המשחקים בין הקבוצות נגמרו בניצחון של 2 נק' לכל צד, וברצלונה ב+60 על פנר מבחינת יחס הסלים.
במקום השלישי תסיים פאו (יתרון בהפרשים הפנימיים על מילאנו)

בית ד'-
בית קצת משוגע, היום אולימפיאקוס מארחת את הכוכב האדום (השנייה), ולאבוראל מארחת בדרבי ספרדי את ולנסיה.
יש לציין שהכוכב האדום נמצאת בעמדה מצוינת גם במידה והיא תפסיד הערב, יש לה יתרון על שאר הקבוצות בבית. במידה והיא מפסידה וקאחה מנצחת יהיה בשבוע הבא משחק מאוד חם בבלגראד על המקום השני (שתי הקבוצות יגיעו אליו עם 5-4 חיובי), במידה וקאחה מפסידה הערב אז היא תצטרך לנצח שם ב20 הפרש ומעלה כדי לסיים שנייה.
אם חשבתם שללבוראל יהיה קל הערב אז תחשבו שוב- כמה שזה נשמע מפתיע- ולנסיה האחרונה די תלויה בעצמה, ניצחון הערב וניצחון מעל 7 הפרש בשבוע הבא בליטא והיא תהיה ככל הנראה במקום הרביעי (לא בוודאות כי היא וגלא ניצחו כל אחת ב7 הפרש, והפרש הסלים מאוד צמוד... העניין שגלא בשבוע הבא מארחת את אולימפיאקוס והיא תצטרך לנצח)

בית א'-
גם הבית הזה מסובך וכל המשחקים שלו יערכו הערב,
כרגע אנאדולו וריאל צועדות צמודות בראש הטבלה, בשבוע הבא אנאדולו מגיעה לבירת ספרד כאשר במידה וריאל מפסידה הערב היא זקוקה לניצחון מעל 2 הפרש כדי היא ראשונה. אם שתי הקבוצות מנצחות הערב או אנדולו מפסידה הערב- ריאל תזדקק לניצחון רגיל,
לגבי הקרב על המקומות האחרים- היו ייערך ברוסיה המשחק בין קאזאן לז'לגיריס (לשתי הקבוצות מאזן 4-4) כאשר ניצחון של הליטאים יבטיח להם את המקום השלישי וקאזאן וניז'ני יאבקו על המקום הרביעי במחזור האחרון. במידה וקאזאן מנצחת הערב מעל 6 הפרש יהיה לה יתרון על הליטאים שיארחו במחזור האחרון את ססארי (וצפויים לנצח).
ניז'ני (מאזן 3-5 שלילי) מתארחת היום בטורקיה אצל אנדולו, במידה והיא תפסיד וגם ז'לגיריס תפסיד היא תסיים את דרכה כבר הערב (לז'לגיריס יתרון במפגשים הפנימיים)
בכל מקרה נהיה חכמים לגבי הבית הזה יותר היום בערב (במקרה שלי מחר :) )

לסיכום- כפי שאני רואה את זה הבית שלנו יורכב מריאל (קשה לי לראות את ריאל מפסידה בבית לאנאדולו),ברצלונה (וודאות), הכוכב האדום (הם במצב הכי טוב),פאו (בוודאות), מלאגה (על הנייר הגיוני שאלבה תנצח את שני המשחקים ואני לא אהמר נגד מכבי בהיכל נגד אף קבוצה...אז..), ולנסיה/נפטונאס, ז'לגיריס/קאזאן

סיכום אדיר...עוזר לראות את התמונה השלמה...
התמונה אמורה להיסגר כמעט סופית היום בערב...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 12 דצמבר 2014, 14:16

התנין כתב:

שנה שעברה, בשלב הזה, פנר נראתה לא פחות טוב אם לא יותר טוב מהעונה.

השנה הם נראים יותר טוב ונראה שגם האופי שלהם השתפר
נראה לי קצת מוזר לצעוק כל שניה שעדיף את ריאל ובארסה כשאנשים פה מזלזלים באולקר
אגב, זה לא שאני רוצה את הבית של השני או שאני בטוח שאולקר תיפול אבל עדיין אי אפשר לצעוק את זה בביטחון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 12 דצמבר 2014, 14:38

שנה שעברה בשלב הזה הם היו דורסניים, כולל עם כמה ניצחונות מרשימים ביותר על ברצלונה וצסק"א (אם אני לא טועה). טבעי (גם אם שגוי) שאנשים ירצו לקבל אותם לאור ניסיון העבר עם הקבוצות הטורקיות, שנחנקות במאני טיים על בסיס קבוע.
התנין

הודעהעל ידי Asf » 12 דצמבר 2014, 15:35

אנשים (ואני ביניהם) מזלזלים באולקר בפרט ובקבוצות טורקיות בכלל בגלל שנכון לעכשיו הן מפגינות לוזריות ברמה שלא מביישת את י-ם.
היו לא מעט עונות שהן נראו טוב בשלבים המוקדמים (כולל טופ 16) אבל לא נראה לי שהייתה קבוצה טורקית בפיינל פור במילניום הזה, הן תמיד מפשלות בדרך.
לפגוש קבוצה טורקית בשלבים המתקדמים של העונה זה ההימור הכי בטוח שיש כרגע בכדורסל האירופי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי my man » 12 דצמבר 2014, 16:04

Asf כתב:אנשים (ואני ביניהם) מזלזלים באולקר בפרט ובקבוצות טורקיות בכלל בגלל שנכון לעכשיו הן מפגינות לוזריות ברמה שלא מביישת את י-ם.
היו לא מעט עונות שהן נראו טוב בשלבים המוקדמים (כולל טופ 16) אבל לא נראה לי שהייתה קבוצה טורקית בפיינל פור במילניום הזה, הן תמיד מפשלות בדרך.
לפגוש קבוצה טורקית בשלבים המתקדמים של העונה זה ההימור הכי בטוח שיש כרגע בכדורסל האירופי.

כמעט נכון- ב2000 אפס הופיעה..מאז אתה צודק..

עריכה:
מה שיותר מדהים זה שמאז 87-88 רק טורקית אחת הופיעה בכל הפיינלפורים ורק פעמיים ועוד ברצף(99-00)
הן באמת לוזריות מושבעות...וואו למגדל-יהב יש לאן לשאוף...
סמל אישי של המשתמש
my man

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־21 אורחים