מלפפונים חדש חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 דצמבר 2014, 01:00

my man כתב:לא מבין את זה יש לי חברים אוהדי מגדל יהב והם אומרים שיש להם מקורות מאד מאד אמינים לגבי מקל שהוא בכלל מתקרב למגדל והם פשוט לא מפרסמים את זה בתקשורת..
לא יודע כבר מה לחשוב.. :neutral

בוא נגיד..שלא אתפלא
ואז יהיו ספינים תקשורתיים על איך ירושלים גנבה למכבי שחקן בזמן שהעובדות הן שאם מכבי הייתה רוצה הוא היה אצלה, כמו עם כל הפליטים שהפועל מחתימה בגלל שמכבי ויתרה עליהם (דונטה, הלפרין, ליאור וכו')
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 דצמבר 2014, 01:15

קיצר אני עם 0 ציפיות לגבי שחקן חיזוק...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 דצמבר 2014, 01:53

מיליון דולר לעונה זה הרבה מעבר לסכום שמקל שווה, אבל במצב הנוכחי איו למכבי כל כך הרבה ברירות.
זה סוג של "סחיטה" , והסוכן של מקל מבחינתו עושה בשכל, אבל אין ישראלים טובים בשוק ועד שיש אחד כזה- הוא צריך להיות במכבי ולא בקבוצה אחרת שכבר גם ככה מחזיקה ביתרון על מכבי בחוק הרוסי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 02:31

איזה יתרון בדיוק??של שאריות???
אתה ממשיך אם הפופוליזם בשקל??אם שחקנים שמשתינים מפחד במשחקים ???
אתה משווה את לאנדסברג טיוס ויוגב ,לנגרים של ירושלים?? אני גם בשיא הכושר שלבהם לא הייתי נוגע בהם אבל ההנהלה של מכבי חשבה אחרת ,טיוס עושה דברים שאליהו ה4 הכי טוב באירופה לא נתן ולא יתן גם בעשרים גילגולים והאליפות בספרד לא מענינת אותי ,יש מליוןן סיפורים ומשחקים שלשחקנים הלך ,כמו שהלך להם נגד מכבי לפני חודשיים ,אבל להגיד שיש להם יתרון בחוק הרוסי זה בדיחה ,אם מכבי תשחק כמו שצריך וטיוס ולאנדסברג יהיה להם כבוד עצמי אין באמת תחרות ,הבעיה אצלהם זה באופי ,אבל יתרון ממש לא ,גם אם הכוונה שלך לצברים ,אני לא מתחבר לרכרוכים כמו אליהו והלפרין ,חסרי ווינריות חסרי תחרותיות שלא לדבר שאופי מסכן ולוזרי ,ההיתלהבות שלהם במשחקים נגד מכבי רק מחזקת את זה ,זו עליבות ומסכנות כאילו יש משחק אחד כל העונה ,אבל גם בזה אם שמירה נורמלית אפשר למנוע,אם שחקנים כאלה בליגה אמיתית ובאליפות אמיתית לא מגיעים לשום מקום ,במשחק אחד השותפים שלהם יכולים להתעלות ,זה לא מראה עליהם ,ראינו שזה בליגה אירופית שצריך התמדה ויציבות ודרך ,איך הם בשולים אפילו לא מעונינים להיות חלק ,העיקר שלא יצטרכו לקחת אחריות ולנסות לעשות את מה שהמקצוע שלהם מצריך.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 02:41

ואני לא מחסידיו של לאנדסברג ,אני חושב שהוא מסוגל להרבה ,אני גם חושב שיש לו חסרונות של כדרור ויכולת ליצר לעצמו ,אבל הוא מסוגל להביא הרבה נקודות בדרכים אחרות ,הוא צריך להיתבגר בתור שחקן ולהבין את המשחק יותר טוב ולהבין את הנקודות החזקות שלו ,ולהיות יותר אגרסיבי כמו שבלו נהפך להיות ,ולא להיות חור שקבוצות מתכננות משחק שלם עליו ,צריך להיות לו את הכבוד העצמי ולא להיות מוכן להיות שחקן כזה ,ולא להסכים שיחגגו עליו כמו ילדה .
בנוסף יש לו בעיה מנטלית ,בליגה הכל חלק , הוא משחק חופשי הוא לא חושב הרבה ,ביורוליג לעומת זו הוא בסדר ,אבל הרבה מחשבות לא קולע זריקות מומנטום לא קולע שצריך ,אלא בעיקר בגרביג ,הוא צריך לחשוב אם עצמו ולהבין מה ולמה ,כי לא ביקשנו שיהיה חודר ,אלא שפשוט יקלע תזריקות שיש לו ושיתחיל לשים גוף בהגנה ולא להיות פראיר ורכרוכי כזה ,שיהיה רע ,גם החגיגות שלו בליגה והפוזה רק מראה שהוא לא מבין שיש הבדלי רמה ,זה כמו שאני אשחק בשכונה אם ילדים ואחגוג ואעשה פרצופים ואז יבואו הגדולים ואני אהיה בעמדה שונה ,זה צריך לעשות לו משו להזיז לו ,היום ממש לא אהבתי את כל ההיתלהבות שלו מול עפולה ואת כל ההיתלהבות שלו מהאנט וואן כל פעם על ילד אחר שיהיה אמיתי וכן אם עצמו.
אדם

הודעהעל ידי yehooda » 25 דצמבר 2014, 04:27

אני באמת לא מבין מה קורה שם בהנהלה הזו. איזה החלטה מטופשת הם הולכים לקבל. זה אותו סוג של החלטה כשהחתימו את מאצ'בן ל -3 עונות שלא הניבו דבר על סכום מופרך של 600 K. אליהו על 750K וגרין על 500K נטו. עד שהגיעו שם לסוג של הבנה שעל ישראלי לא ראוי להשקיע יותר מ-400K כי בברוטו משלמים עליו פי 2.
כיום השחקן היחיד שניתן לחשוב עליו כסוג של השקעה ראויה זה עומרי כספי. גל מקל הוא לא חידה הוא פשוט אוברייטד. גל הוא בבחינת רוביו לעניים. בדומה לריקי הוא שומר טוב ומנהל משחק טוב חוץ מזה הוא לא יתרום הרבה וכשהזכרתי את רוביו כמושא להשוואה חטאתי לאמת. הגיע זמן לעשות סטופ לבלוף הזה שכולם התאהבו בו. השחקן הזה הולך לתקוע את מכבי ולהחזיר אותה שנים אחורה לתקופות חשוכות כשיתברר להם שאין כיסוי לציפיות. שלא לדבר על המרקם העדין שיהרס עם שאר הגארדים ובייחוד עם אוחיון

פעם פיני גרשון כינה שחקן בשם ויקטור אלכסנדר "שודד בטרנינג" ובכן השודד הזה עוד תרם דבר אחד או שניים. השודד הבא הוא סופר שודד. לשלם לישראלי יותר ממיליון דולר ברוטו לעונה זה פשוט פשע לא פחות וכל שכן אם הוא לא שחקן שלם.
yehooda

הודעהעל ידי 0ved1212 » 25 דצמבר 2014, 06:50

לפי מה שגלדסטון אמר בחדשות הספורט ולפי דבריו של גודס בסיום המשחק אפשר לשכוח מגל מקל
אני לא יודע אם גלדסטון באמת מפגר או שהנהלת מכבי עשתה עוד פעם את התרגיל הידוע של כאילו מומ וכאילו רוצים את מקל אבח הוא זה שמגזים ולא אנחנו
משהו באמת מאמין שההנהלה לא ידעו באמת כמה מקל מבקש עוד לפני שהסוכן שלו נחת
הם ידעו טוב מאוד רק רצו למשוך עוד קצת זמן ובסוף להגיד כרגיל רצינו לא הלך
0ved1212

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2014, 07:31

אז אחרי כל הרעש יגיע שחקן ב- 100 אלף דולר (אלכסנדר) וזה יהיה כל החיזוק?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2014, 10:33

יוסי22 כתב:מכבי צריכה חיזוק רק בעמדה 4 כגיבוי לרנדל , פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

רצו כנראה לחזק את מצבת הגארדים ואת מצבת הישראלים בקבוצה אבל לא בסכומים בלתי שפויים כמו שמקל דורש .

כל כך פשוט ..

בחרו באופציה הכי זולה וכל השאר היה סתם רעש.

עוד יוותר פשוט...
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 25 דצמבר 2014, 10:34

כצפוי, עסקת גל מקל ירדה מהפרק
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 81578.html
Roni1

הודעהעל ידי er79 » 25 דצמבר 2014, 10:40

חבל. בקיצור, נקסט.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 25 דצמבר 2014, 10:43

הבעיה היא שעכשיו שום גארד לא מגיע..ואני ממש לא רוצה להיתקע עם היינס
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

Re: מלפפונים חדש חדש

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 דצמבר 2014, 10:57

עכשיו מפנטזיות על מקל ואלכסנדר נישאר עם האחרון וגם זה לא בטוח .

מקל בן של אלף ... לא אוהב את מכבי אבל היה בא אם היו מסכימים לשלם לו סכום מופרז והזוי , נראה לי שכל הסיפור היה ניסיון לדפוק את מכבי באיזה שהיא דרך .. .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי dod » 25 דצמבר 2014, 11:00

מקל לא רצה להגיע.
לשני הצדדים היה נוח לעשות קולות של משא ומתן.

אז מה עם לינהארט. יישאר?
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 דצמבר 2014, 11:19

[quote]מכבי צריכה חיזוק רק בעמדה 4 כגיבוי לרנדל , פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

רצו כנראה לחזק את מצבת הגארדים ואת מצבת הישראלים בקבוצה אבל לא בסכומים בלתי שפויים כמו שמקל דורש .

כל כך פשוט ../quote]

היכולת של היינס מניחה את דעתך?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 25 דצמבר 2014, 11:28

אין פה יותר מדי אשמים , מקל וסוכנו מעוניינים בחוזה יקר , בין השאר בגלל המס הגדול שמקל צריך לשלם , מכבי מעוניינת לפתוח את הכיס אבל לא להשתגע.
מאד רציתי את מקל הוא היה מאד עוזר לנו בכל המסגרות ובעיקר סוף סוף במכבי יכל להיות גארד שמשחק פיק נ רול.

יש לזכור שלמכבי אין תקציב בלתי מוגבל , בטח לא לשלם 2 מיליון $ עלות מעסיק באמצע עונה , על שחקן שבתכלס לא היה דקה ביורוליג , ואפילו לא שניה ביורוקאפ.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2014, 11:28

er79 כתב:חבל. בקיצור, נקסט.

איו שום "נקסט". המשחק נגמר. ממשיכים עם הסגל הקיים (וג'ו אלכסנדר).
roy1000

הודעהעל ידי dod » 25 דצמבר 2014, 11:43

ankram כתב:אין פה יותר מדי אשמים , מקל וסוכנו מעוניינים בחוזה יקר , בין השאר בגלל המס הגדול שמקל צריך לשלם , מכבי מעוניינת לפתוח את הכיס אבל לא להשתגע.
מאד רציתי את מקל הוא היה מאד עוזר לנו בכל המסגרות ובעיקר סוף סוף במכבי יכל להיות גארד שמשחק פיק נ רול.

יש לזכור שלמכבי אין תקציב בלתי מוגבל , בטח לא לשלם 2 מיליון $ עלות מעסיק באמצע עונה , על שחקן שבתכלס לא היה דקה ביורוליג , ואפילו לא שניה ביורוקאפ.

איזה מס גדול מקל צריך לשלם?
בארה"ב המס כ-40%. בארץ 50%. ההבדל פחות מ-100 אלף דולר לעונה.
לי זה המון המון המון כסף אבל למקל לא.
לא על זה נפל החוזה. מקל סתם זרק מספר מופרך שמכבי לא התקרבה אליו אפילו.
dod

הודעהעל ידי 0ved1212 » 25 דצמבר 2014, 11:48

אפשר לסגור את התרד הזה כי כרגיל לא יגיע שום חיזוק
ולנו ימכרו שלא היה משהוא מתאים בשוק
0ved1212

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2014, 11:51

dod כתב:
ankram כתב:אין פה יותר מדי אשמים , מקל וסוכנו מעוניינים בחוזה יקר , בין השאר בגלל המס הגדול שמקל צריך לשלם , מכבי מעוניינת לפתוח את הכיס אבל לא להשתגע.

איזה מס גדול מקל צריך לשלם?
בארה"ב המס כ-40%. בארץ 50%. ההבדל פחות מ-100 אלף דולר לעונה.
לי זה המון המון המון כסף אבל למקל לא.
לא על זה נפל החוזה. מקל סתם זרק מספר מופרך שמכבי לא התקרבה אליו אפילו.

לדעתי הפערים הם קרובים יותר ל- 20%, אבל זה לא משנה. אני מסכים איתך שמקל היה מוכן לשחק במכבי רק תמורת סכום דמיוני. למכבי הנוכחית אין אפשרות לשלם את הסכומים האלה ואם מכבי הייתה מתחייבת למקל על מליון נטו לעונה, זה היה עולה ביוקר במקומות אחרים.
אני מתחיל לחשוב שצריך לרדת סופית מהשחקן הזה. די ברור שהוא לא רוצה לשחק במכבי ואני לא חושב שצריך להביא שחקנים שלא רוצים לשחק בקבוצה ומוכנים לעשות את זה רק אם ישלמו להם כפול ממה שהם שווים.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 25 דצמבר 2014, 11:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים