על ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 02:41
ואני לא מחסידיו של לאנדסברג ,אני חושב שהוא מסוגל להרבה ,אני גם חושב שיש לו חסרונות של כדרור ויכולת ליצר לעצמו ,אבל הוא מסוגל להביא הרבה נקודות בדרכים אחרות ,הוא צריך להיתבגר בתור שחקן ולהבין את המשחק יותר טוב ולהבין את הנקודות החזקות שלו ,ולהיות יותר אגרסיבי כמו שבלו נהפך להיות ,ולא להיות חור שקבוצות מתכננות משחק שלם עליו ,צריך להיות לו את הכבוד העצמי ולא להיות מוכן להיות שחקן כזה ,ולא להסכים שיחגגו עליו כמו ילדה .
בנוסף יש לו בעיה מנטלית ,בליגה הכל חלק , הוא משחק חופשי הוא לא חושב הרבה ,ביורוליג לעומת זו הוא בסדר ,אבל הרבה מחשבות לא קולע זריקות מומנטום לא קולע שצריך ,אלא בעיקר בגרביג ,הוא צריך לחשוב אם עצמו ולהבין מה ולמה ,כי לא ביקשנו שיהיה חודר ,אלא שפשוט יקלע תזריקות שיש לו ושיתחיל לשים גוף בהגנה ולא להיות פראיר ורכרוכי כזה ,שיהיה רע ,גם החגיגות שלו בליגה והפוזה רק מראה שהוא לא מבין שיש הבדלי רמה ,זה כמו שאני אשחק בשכונה אם ילדים ואחגוג ואעשה פרצופים ואז יבואו הגדולים ואני אהיה בעמדה שונה ,זה צריך לעשות לו משו להזיז לו ,היום ממש לא אהבתי את כל ההיתלהבות שלו מול עפולה ואת כל ההיתלהבות שלו מהאנט וואן כל פעם על ילד אחר שיהיה אמיתי וכן אם עצמו.