בורשטיין מפציץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

בורשטיין מפציץ

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 יוני 2011, 13:37

ה"סמל" של מכבי התראיין לאתר של אופריע ושוב התגלה בצניעות שכל-כך אופיינית לו. http://one.co.il/Article/181060.html
בין הציטוטים הנבחרים
אני חושב שאני צריך להיות הקפטן הבא של מכבי ת"א

לפני שעזבתי את מכבי לא הייתי פקטור כל כך משמעותי. העונה הייתי יותר

אחרי שחזרתי מהפציעה הראשונה היתה לי חצי עונה מדהימה עם נבן ספאחיה. נהניתי מאוד ושיחקתי מצוין. הייתי השחקן הכי בולט במשחק על האליפות מול הפועל ירושלים שחזרנו ברבע האחרון. אולי בגלל זה רציתי להרגיש שאני מסוגל לשחק ברמה הזאת, ברמה הגבוהה והייתי שחקן בולט בליגה הספרדית

ברכות לקפטן החדש! :worship
מי יתן והוא ימשיך להתגלות כאדם צנוע, מתחשב וכאחד שלעולם לא חושב או מדבר יותר מדי על עצמו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

Re: בורשטיין מפציץ

הודעהעל ידי mr.D » 07 יוני 2011, 13:45

עצוב..לא מבין מה הוא חושב לעצמו.
הסגל לשנה הבאה:
פ.גארד:ג'רמי פארגו, יוגב אוחיון.
ס.גארד:פטריק בוורלי, יותם הלפרין, דורון פרקינס(?).
ס.פוורוורד:מאט וולש, גיא פניני.
פ.פורוורד:ליאור אליהו, מילאן מאצ'באן, דיוויד בלו.
סנטר:סופוקליס שחורציאניטיס, שון ג'יימס, ריצ'ארד הנדריקס.
mr.D

הודעהעל ידי refael » 07 יוני 2011, 13:49

אני דווקא חושב שהוא מתאים להיות קפטן מכבי בכל זאת 10 שנים בקבוצה ואם לא הייתה הפציעה מי יודע אולי היה שחקן נהדר גם היום כמו בשנים עברו.
אם הוא לא יהיה קפטן מי כן הייתם רוצים ? גרין ? פניני ? אליהו ? אולי הלפרין שיחזור לצהוב(בצחוק) ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 יוני 2011, 13:50

6 לב צהוב כתב:אני דווקא חושב שהוא מתאים להיות קפטן מכבי בכל זאת 10 שנים בקבוצה ואם לא הייתה הפציעה מי יודע אולי היה שחקן נהדר גם היום כמו בשנים עברו.
אם הוא לא יהיה קפטן מי כן הייתם רוצים ? גרין ? פניני ? אליהו ? אולי הלפרין שיחזור לצהוב(בצחוק) ?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2011, 13:52

פניני יהיה קפטן אבל עוד שנתיים , בנתיים לטל כן מגיע להיות קפטן ....כאילו שיש לזה כזה משמעות , לשחק הוא לא ישחק גם ככה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 14:12

אני מבינה שהוא חי באותו עולם כמו ג'מצ'י..
באיזה יקום בדיוק הוא היה פקטור השנה?
אתם יודעים מה? אולי הוא צודק..
הוא כן היה פקטור בלהבליט את המשחק הטוב של האחרים בזה שהוא שיחק כל כך רע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 יוני 2011, 14:14

חביב אורנג'ד כתב:

הוא קצת חי בסרט.
הוא לא היה השנה פקטור יותר משמעותי ממה שהיה בעונת 2009.

כל אופן, הוא כרגע הכי ראוי להיות הקפטן שאחרי דריק, גם ככה זה לא יהיה ליותר מידי שנים ואז פניני יחליף אותו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי BasketBoy » 07 יוני 2011, 14:55

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

הוא קצת חי בסרט.
הוא לא היה השנה פקטור יותר משמעותי ממה שהיה בעונת 2009.

כל אופן, הוא כרגע הכי ראוי להיות הקפטן שאחרי דריק, גם ככה זה לא יהיה ליותר מידי שנים ואז פניני יחליף אותו.

לא מסכים . במידה והוא יהיה קפטן יהיה מאוד קשה "להפטר" ממנו אח"כ. אני כן אוהב את טל אבל הוא לא ברמה מקצועית מספיקה מצד אחד , ומצד שני הוא לא נחשב בעיניי לסמל גדול כמו דריק , שיכול להמשיך לשחק כמה שהוא רק ירצה .
בסוף החוזה הקיים שלו , טל צריך לעזוב . אם הוא יהיה הקפטן באותו זמן , יהיה הרבה יותר קשה להעזיב אותו וההנהלה עלולה להתפתות ולהחתים אותו על חוזה נוסף .
לדעתי סרט הקפטן צריך ללכת לגיא פניני , מכביסט אמיתי ושחקן שאני אישית רוצה לראות במכבי עוד הרבה שנים .
BasketBoy

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 יוני 2011, 15:04

ברגע שהחוזה ייגמר, הוא ייגמר.
מכבי לא תהיה מחויבת על שום דבר.
דריק אולי היה מקרה מיוחד, אבל חוץ ממנו ההיסטוריה הראתה שמכבי לא מכניסה הרבה סנטימנטים לשחקן כשהוא כבר לא תורם מקצועית, גם אם היה הקפטן (ע"ע הנפלד, גור שלף וכ'ו).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 15:11

לא מסכים . במידה והוא יהיה קפטן יהיה מאוד קשה "להפטר" ממנו אח"כ. אני כן אוהב את טל אבל הוא לא ברמה מקצועית מספיקה מצד אחד , ומצד שני הוא לא נחשב בעיניי לסמל גדול כמו דריק , שיכול להמשיך לשחק כמה שהוא רק ירצה .
בסוף החוזה הקיים שלו , טל צריך לעזוב . אם הוא יהיה הקפטן באותו זמן , יהיה הרבה יותר קשה להעזיב אותו וההנהלה עלולה להתפתות ולהחתים אותו על חוזה נוסף .
לדעתי סרט הקפטן צריך ללכת לגיא פניני , מכביסט אמיתי ושחקן שאני אישית רוצה לראות במכבי עוד הרבה שנים .

טל עכשיו בן 31
נגיד ושארפ עוזב השנה,לטל יהיה עוד שנתיים בחוזה,זאת אומרת שהוא יהיה בן 33..לטל לא תהיה את הלגיטימציה להמשיך עד גיל 39-40 כמו דרק..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 07 יוני 2011, 15:11

לפי דעתי אתם פשוט מסתכלים על היכולת המקצועית של אותו שחקן במקרה הזה פניני נכון היה יותר טוב מטל אבל זה לא אומר שהוא מכביסט יותר ממנו אני מזכיר לכם טל 10 שנים במועדון 10! זה מקרה נדיר ששחקן נמצא במועדון 10 שנים ואני גם יכול לומר שהם היכולת שלו הייתה כמו בשנים שהוא התחיל לשחק במכבי כולם היום רוצים שהוא יהיה הקפטן .
מי היה מתנגד שטל לא יהיה הקפטן בשנים שאחרי שלף ? באותו זמן שהוא היה בשיא .
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 15:17

6 לב צהוב כתב:לפי דעתי אתם פשוט מסתכלים על היכולת המקצועית של אותו שחקן במקרה הזה פניני נכון היה יותר טוב מטל אבל זה לא אומר שהוא מכביסט יותר ממנו אני מזכיר לכם טל 10 שנים במועדון 10! זה מקרה נדיר ששחקן נמצא במועדון 10 שנים ואני גם יכול לומר שהם היכולת שלו הייתה כמו בשנים שהוא התחיל לשחק במכבי כולם היום רוצים שהוא יהיה הקפטן .
מי היה מתנגד שטל לא יהיה הקפטן בשנים שאחרי שלף ? באותו זמן שהוא היה בשיא .

זה שטל נמצא כרגע(ואני מדגישה-כרגע)במכבי זה אך ורק בגלל התקשורת עם ה''צביון הישראלי'' שהם טחנו במשך שנה ובגלל זה גרמו למכבי להחזיר לפה את בורשטיין שמקבל סכומים מגוחכים למה שהוא תורם..
אתה חושב שאם מסתכלים על יכולת נטו אז מגיע לטל להיות פה? לא
גם זה שאומרים שהוא היה הישראלי הבכיר בשושלת הגדולה..הוא לא היה שם פקטור כזה גדול,צריך לומר את האמת..גם אם היא לא נעימה לפעמים..
אני אוהדת את מכבי מאז שאני זוכרת את עצמי(עוד מעט בת 21,בטוחה שיש פה יותר מבוגרים ממני),המילים ''בורשטיין'' ו''סמל'' לא מתחברות לי..הוא לא סמל כמו שארפ,ואפילו פניני שנמצא רק שנתיים במועדון יותר סמל ממנו..למה? כי פניני מכביסט,גדל בבית מכביסט,ואחרי שהפועל עשו לפני שנה תיקו עם מכבי והוא חשב שהם איבדו אליפות אז הוא רשם ''ישששששששששששששששש''..זה מראה לי על מכביזם..ולא שחקן שלא רצה להישאר כי מכבי לא הסכימו לשלם לו חוזה שלא מתאים ליכולות שלו,המציא שהוא מועמד לריאל ואז אחרי שבוע התברר שאפילו הפועל לא רוצה אותו..
ד''א-אילולא הפציעה של בורשטיין ממש לא היית יכול להגיד שהוא נמצא 10 שנים במועדון כי באותה שנה הוא היה אמור לצאת לחו''ל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יוני 2011, 15:25

חיכיתי שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אשכול מתלהם על הדברים בורשטיין.

א. הראיון היה איתו ועליו, אז למה שלא ידבר על עצמו ועל העונה והיכולת המקצועית שלו? (רק העונה היה ראיון עם ליאור שדיבר על כך שהוא רואה את עצמו
כאחד משחקני ה-4 הטובים באירופה, מישהו טרח להתווכח על הצניעות של ליאור?)

ב. אני מכבד את דעתו לגבי הקפטן, לא חושב שהיה צריך להוציא את זה מהפה (ובטח על במה כזו), אבל זה ממש לא מלמד על חוסר צניעות.
אנשים פשוט סופרים לטל את השנתיים האחרונות בקריירה.
זה הוגן ששחקן ששיחק פה 10 שנים, הגיע לכל מעמד אפשרי עם הקבוצה ולקח איתה גביעי אירופה, מדינה ואליפויות,
יהיה פחות רלוונטי לתפקיד קפטן משחקן שמשחק פה שנתיים (פניני) ונתן פליאוף ופיינל פור מצויינים? החלקתם על הראש?

ג. מעולם לא ראיתי אוהדים שכ"כ שונאים שחקן שנתן כ"כ הרבה לקבוצה שלהם.
לדעתי זה זול לצטט ראיונות שלו ולעשות לו ניתוח אישיות כאילו מדובר בבר רפאלי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 15:30

Mta_atic כתב:חיכיתי שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אשכול מתלהם על הדברים בורשטיין.

א. הראיון היה איתו ועליו, אז למה שלא ידבר על עצמו ועל העונה והיכולת המקצועית שלו? (רק העונה היה ראיון עם ליאור שדיבר על כך שהוא רואה את עצמו

ב. אני מכבד את דעתו לגבי הקפטן, לא חושב שהיה צריך להוציא את זה מהפה (ובטח על במה כזו), אבל זה ממש לא מלמד על חוסר צניעות.
זה הוגן ששחקן ששיחק פה 10 שנים, הגיע לכל מעמד אפשרי עם הקבוצה ולקח איתה גביעי אירופה, מדינה ואליפויות,
יהיה פחות רלוונטי לתפקיד קפטן משחקן שמשחק פה שנתיים (פניני) ונתן פליאוף ופיינל פור מצויינים? החלקתם על הראש?

א.אף אחד לא התווכח על הצניעות של ליאור כי זה לא קשור פה לצניעות או לא..אליהו אחד משחקני ה-4 הטובים ביבשת,אין על זה ויכוח..
אבל שטל יגיד שהוא היה פקטור משמעותי השנה זה או להיות עיוור או לחיות בפנטזיה מסויימת.

ג.שונאים? לא,לא שונאים
אני חושבת שהשלט של בלאט מהקדנציה הקודמת מתאים גם לפה,''טל,לא כועסים,רק תלך''..
אכפת לי שיהיה מעודדת על הספסל? לא! אבל כרגע הוא נחשב חלק מהרוטציה של מכבי,וזה מגוחך ששחקן ברמתו נחשב ככזה..
מה גם שאני לא חושבת שהוא יהיה בעל אותו אופי כמו של דרק ויסכים להיות מעודדת על הספסל,הוא פשוט יהיה ממורמר מזה שהוא לא משחק ואז שוב פעם נראה ראיונות ''בעילום שם'' אצל גרינוולד..
אני לא חושבת שיש למישהו פה בעיה שבורשטיין יהיה הקפטן,אבל רק עד סוף החוזה הנוכחי שלו..לא יותר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יוני 2011, 15:43

Holiday_Armadillo כתב:
Mta_atic כתב:חיכיתי שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אשכול מתלהם על הדברים בורשטיין.

א.אף אחד לא התווכח על הצניעות של ליאור כי זה לא קשור פה לצניעות או לא..אליהו אחד משחקני ה-4 הטובים ביבשת,אין על זה ויכוח..
אבל שטל יגיד שהוא היה פקטור משמעותי השנה זה או להיות עיוור או לחיות בפנטזיה מסויימת.

ג.שונאים? לא,לא שונאים
אני חושבת שהשלט של בלאט מהקדנציה הקודמת מתאים גם לפה,''טל,לא כועסים,רק תלך''..
אכפת לי שיהיה מעודדת על הספסל? לא! אבל כרגע הוא נחשב חלק מהרוטציה של מכבי,וזה מגוחך ששחקן ברמתו נחשב ככזה..
מה גם שאני לא חושבת שהוא יהיה בעל אותו אופי כמו של דרק ויסכים להיות מעודדת על הספסל,הוא פשוט יהיה ממורמר מזה שהוא לא משחק ואז שוב פעם נראה ראיונות ''בעילום שם'' אצל גרינוולד

א. קודם כל יש על זה ויכוח. יש שאומרים שהוא לא אחד מחמשת הפאוור פורוורדים הטובים באירופה.
ודיברתי על עצם האמירה.
כשבורשטיין אומר שהיה פקטור משמעותי הוא מתכוון לתקופה שאחרי הפציעה של פרקינס.
הוא כן היה משמעותי בעמדת הגארד (מישהו רואה את אידסון ופארגו משחקים על 2 עמדות משחקים שלמים בלי מחליפים?).

ג. מה אשמתו שהוא הפך להיות מעודדת?
הוא חזר בשביל לשחק! זה לא שהוא רוצה לשבת על הספסל. זו המציאות והוא קיבל אותה.
אם לא חשבו שהוא רלוונטי לקבוצה - למה החתימו אותו?!

תנו קצת כבוד לאנשים שתרמו למועדון ולכם! חצי מגביעי אירופה של מכבי הגיעו מקבוצות שטל שיחק בהם. טיפת כבוד...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 15:50

א. קודם כל יש על זה ויכוח. יש שאומרים שהוא לא אחד מחמשת הפאוור פורוורדים הטובים באירופה.
ודיברתי על עצם האמירה.
כשבורשטיין אומר שהיה פקטור משמעותי הוא מתכוון לתקופה שאחרי הפציעה של פרקינס.
הוא כן היה משמעותי בעמדת הגארד (מישהו רואה את אידסון ופארגו משחקים על 2 עמדות משחקים שלמים בלי מחליפים?).

ג. מה אשמתו שהוא הפך להיות מעודדת?
הוא חזר בשביל לשחק! זה לא שהוא רוצה לשבת על הספסל. זו המציאות והוא קיבל אותה.
אם לא חשבו שהוא רלוונטי לקבוצה - למה החתימו אותו?!

תנו קצת כבוד לאנשים שתרמו למועדון ולכם! חצי מהגביעים של מכבי הגיעו מקבוצות שטל שיחק בהם. טיפת כבוד...

א.הוא היה משמעותי כי הוא היחידי שיכל לשחק בעמדות 1-2 חוץ מאידסון ופארגו(ופניני ששיחק שם טיפ-טיפה),הוא לא היה משמעותית מקצועית כי הוא לא שיחק ממש טוב,חוץ מהמשחק נגד ריאל שהוא שמר בסדר ומסר כמה אסיסטים לשלשות(3 אם אני לא טועה)

ג.למה החתימו אותו? הסברתי למה החתימו אותו,אך ורק בגלל התקשורת שטחנה למכבי את המוח עם הצביון הישראלי,לא בגלל שמגיע לו להיות כאן..
הרי הוא הוחתם איזה יום אחרי שבלאט הוחתם..אתה חושב שבלאט באמת אמר ''קודם כל תחתימו לי את טל!! קודם כל את טל!!''? כי לי לא נראה.
מכל הבירבורים האלה על הצביון הישראלי גם גרין הפך לאיזשהו קדוש שמוחאים לו כפיים כשהוא עולה לשחק כאילו הגיע המסכן שמגיע לו לשחק ויש איזה קונספירציה מכביסטית נגדו..

דבר ראשון-אני לא חושבת שאם הוא לא היה משחק בקבוצות שלקחו גביעים הם לא היו מגיעים למכבי בכל מקרה..זה לא שהוא היה פקטור כזה משמעותי..
דבר שני-כן נותנים כבוד..אבל כמה שמגיע..אני לא חושבת שלבורשטיין מגיע הכבוד שנותנים לשארפ..לא חושבת,זכותי,ואני בטוחה שיש עוד כמה שחושבים ככה..
אנשים פה מתרעמים על הרצון להחתים את רוט,אתה חושב שאם שמים את רוט ליד בורשטיין ובוחנים אותם מקצועית אז מגיע לבורשטיין להיות במכבי יותר מרוט? כי אני לא חושבת שזה המצב..
שיהיה קפטן שנתיים,שייגמר החוזה וזהו..הוא לא צריך להיות יותר מזה במכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 יוני 2011, 15:52

טל לא ראוי להיות הקפטן. מי שבכל עת הרגיש מקופח וחיפש לעזוב את המועדון לראשון שישגה ויעריך אותו- שיבושם לו. קפטן של קבוצתי הוא לא.
גיא פניני הוא היורש הטבעי והסופר ראוי של דרק שארפ: מכביסט אמיתי, כזה שלא עוקץ מיליוני דולרים, חותך לספרד ומגיע כגווייה, אלא אחד שיוצא למסע סבל בסרביה וקפריסין וחוזר תותח כפי שמעולם לא היה- והכי חשוב- שחקן בית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 יוני 2011, 17:19

א.אני גם לא זוכר שחקן שכמעט בכל פעם שהוא רואיין הוא התיחס בעיקר על עצמו וידע לפרגן לעצמו כל-כך הרבה.
אפילו שחקנים אנוכיים כמו אלן אנדרסון לעולם לא אמרו משפטים כמו "שיחקתי מצויין" "הייתי שחקן בולט בליגה (כלשהי)" ו"הייתי השחקן הכי בולט (במשחק נתון כלשהו)".

ב. מעולם לא ראיתי שחקן של מכבי שאומר על עצמו שהוא צריך להיות קפטן או שהוא חושב כך. כל הקפטנים האחרונים של מכבי (לרבות דריק, גור ונדב). אדרבא, העובדה ששחקנים אילו לעולם לא דיברו על עצמם יותר מדי בתקשורת ולעולם לא אמרו דבר על תפקיד הקפטן, היא זאת שחיזקה את מעמדם, הפכה אותם לשחקנים אהודים וכפועל יוצא, הביאה להחלטה למנותם לקפטנים.

ג. אתה מצייר תמונה לפיה בורשטיין הוא גורם קרדינלי להצלחותיה של מכבי ועל כן, כל האוהדים צריכים להתעלם מהכל ולשבח אותו על פועלו בשנים שעברו (ויש לציין שעברו הרבה שנים מאז). בפועל, בורשטיין היה שחקן די משני במכבי הגדולה של אמצע העשור הקודם והחלק של בורשטיין בהצלחותיה של מכבי של אז, הוא די זניח ביחס לחלק של שחקנים כמו שאראס, שארפ, פארקר, ניקו ואחרים (אפילו הייתי אומר, שחלקו של שלף השקט בהצלחותיה של מכבי באותה עונה, הוא גדול יותר מזה של בורשטיין).
יתר מזאת, גם אם באמת בורשטיין היה שחקן כה גדול, הוא לעולם לא היה הצטייר וגם לא היה שחקן לוחמני, "שחקן נשמה" או שחקן שהיה בעל קשר מיוחד עם האוהדים.
אני חושב שההנהלה והאוהדים נתנו הרבה כבוד לבורשטיין במהלך השנים, גם בעונות הן הוא לא היה פקטור מקצועי חשוב (והיו הרבה עונות כאלו).

אני גם לא יודע איפה אתה רואה פה שנאה.
דבריי לא נכתבו מתוך שנאה אליו, אלא מביקורת.
אני חושב ששחקן שבאופן שיטתי מדבר הרבה על עצמו בראיונות, התבטא בעבר נגד מכבי, פעמיים רצה לעזוב את הקבוצה (ופעם אחת גם הצליח), דרש מספר פעמים שידרוג בשכרו (וקיבל אותו, גם כשברמה המקצועית לא בדיוק הגיע לו) וכיום, הוא מהווה נטל כלכלי על מכבי, יזכה לביקורת ואפילו לסלידה.

אני לא מבין מדוע דברים שקרו לפני מספר לא קטן שנים, הופכים את בורשטיין לחסין מביקורת.
אני מזכיר שרק בשנה שעברה, היה כאן שחקן שכונה "בלתי עציר" (אלן אנדרסון), ובאותו ערב שמכבי הפסידה את האליפות לגליל, הוא כבר היה על הטיסה היתה. על אף שאנדרסון היה גורם מקצועי חשוב מאוד במכבי של הוענה שעברה, הרבה מאוד ביקרו את מהלך זה ובצדק.
אני לא חושב שאף אחד חסין מביקרות, בטח לא בורשטיין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי בעל זבוב » 07 יוני 2011, 17:21

רק תזכורת:
בשנתיים שבורשטיין לא היה כאן, 2008 (פציעה) וב-2010 (ספרד), לא לקחנו את הצלחת של קופל.
בשנת 2009, בורשטיין התאושש מהפציעה והיה נהדר בגמר מול חיפה.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2011, 17:25

בעל זבוב כתב:רק תזכורת:
בשנתיים שבורשטיין לא היה כאן, 2008 (פציעה) וב-2010 (ספרד), לא לקחנו את הצלחת של קופל.
בשנת 2009, בורשטיין התאושש מהפציעה והיה נהדר בגמר מול חיפה.

שוב,זה שבורשטיין לא היה בשנים האלה לא אומר שבגללו הפסדנו צלחת..
כמו שזה לא אומר שבגללו זכינו בגביעי אירופה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים