Mta_atic כתב:חיכיתי שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אשכול מתלהם על הדברים בורשטיין.
א. הראיון היה איתו ועליו, אז למה שלא ידבר על עצמו ועל העונה והיכולת המקצועית שלו? (רק העונה היה ראיון עם ליאור שדיבר על כך שהוא רואה את עצמו
כאחד משחקני ה-4 הטובים באירופה, מישהו טרח להתווכח על הצניעות של ליאור?)
ב. אני מכבד את דעתו לגבי הקפטן, לא חושב שהיה צריך להוציא את זה מהפה (ובטח על במה כזו), אבל זה ממש לא מלמד על חוסר צניעות.
אנשים פשוט סופרים לטל את השנתיים האחרונות בקריירה.
זה הוגן ששחקן ששיחק פה 10 שנים, הגיע לכל מעמד אפשרי עם הקבוצה ולקח איתה גביעי אירופה, מדינה ואליפויות,
יהיה פחות רלוונטי לתפקיד קפטן משחקן שמשחק פה שנתיים (פניני) ונתן פליאוף ופיינל פור מצויינים? החלקתם על הראש?
ג. מעולם לא ראיתי אוהדים שכ"כ שונאים שחקן שנתן כ"כ הרבה לקבוצה שלהם.
לדעתי זה זול לצטט ראיונות שלו ולעשות לו ניתוח אישיות כאילו מדובר בבר רפאלי.
א.אני גם לא זוכר שחקן שכמעט בכל פעם שהוא רואיין הוא התיחס בעיקר על עצמו וידע לפרגן לעצמו כל-כך הרבה.
אפילו שחקנים אנוכיים כמו אלן אנדרסון לעולם לא אמרו משפטים כמו "שיחקתי מצויין" "הייתי שחקן בולט בליגה (כלשהי)" ו"הייתי השחקן הכי בולט (במשחק נתון כלשהו)".
ב. מעולם לא ראיתי שחקן של מכבי שאומר על עצמו שהוא צריך להיות קפטן או שהוא חושב כך. כל הקפטנים האחרונים של מכבי (לרבות דריק, גור ונדב). אדרבא, העובדה ששחקנים אילו לעולם לא דיברו על עצמם יותר מדי בתקשורת ולעולם לא אמרו דבר על תפקיד הקפטן, היא זאת שחיזקה את מעמדם, הפכה אותם לשחקנים אהודים וכפועל יוצא, הביאה להחלטה למנותם לקפטנים.
ג. אתה מצייר תמונה לפיה בורשטיין הוא גורם קרדינלי להצלחותיה של מכבי ועל כן, כל האוהדים צריכים להתעלם מהכל ולשבח אותו על פועלו בשנים שעברו (ויש לציין שעברו הרבה שנים מאז). בפועל, בורשטיין היה שחקן די משני במכבי הגדולה של אמצע העשור הקודם והחלק של בורשטיין בהצלחותיה של מכבי של אז, הוא די זניח ביחס לחלק של שחקנים כמו שאראס, שארפ, פארקר, ניקו ואחרים (אפילו הייתי אומר, שחלקו של שלף השקט בהצלחותיה של מכבי באותה עונה, הוא גדול יותר מזה של בורשטיין).
יתר מזאת, גם אם באמת בורשטיין היה שחקן כה גדול, הוא לעולם לא היה הצטייר וגם לא היה שחקן לוחמני, "שחקן נשמה" או שחקן שהיה בעל קשר מיוחד עם האוהדים.
אני חושב שההנהלה והאוהדים נתנו הרבה כבוד לבורשטיין במהלך השנים, גם בעונות הן הוא לא היה פקטור מקצועי חשוב (והיו הרבה עונות כאלו).
אני גם לא יודע איפה אתה רואה פה שנאה.
דבריי לא נכתבו מתוך שנאה אליו, אלא מביקורת.
אני חושב ששחקן שבאופן שיטתי מדבר הרבה על עצמו בראיונות, התבטא בעבר נגד מכבי, פעמיים רצה לעזוב את הקבוצה (ופעם אחת גם הצליח), דרש מספר פעמים שידרוג בשכרו (וקיבל אותו, גם כשברמה המקצועית לא בדיוק הגיע לו) וכיום, הוא מהווה נטל כלכלי על מכבי, יזכה לביקורת ואפילו לסלידה.
אני לא מבין מדוע דברים שקרו לפני מספר לא קטן שנים, הופכים את בורשטיין לחסין מביקורת.
אני מזכיר שרק בשנה שעברה, היה כאן שחקן שכונה "בלתי עציר" (אלן אנדרסון), ובאותו ערב שמכבי הפסידה את האליפות לגליל, הוא כבר היה על הטיסה היתה. על אף שאנדרסון היה גורם מקצועי חשוב מאוד במכבי של הוענה שעברה, הרבה מאוד ביקרו את מהלך זה ובצדק.
אני לא חושב שאף אחד חסין מביקרות, בטח לא בורשטיין.