המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tzachMTA כתב:אם מכוונים למקום ראשון, צריך לקוות דווקא לניצחון של ברצלונה, אם מקווים למקום שני אז ניצחון של ריאל עדיף, אני עוד לא באמת יודע מה אני מעדיף.. חושב שאחרי שייגמר המשחק שלנו היום נוכל לדעת יותר..
נ.ב מה הקטע של המשחקים בספרד שתמיד מתחילים מאוחר?
tzachMTA כתב:אם מכוונים למקום ראשון, צריך לקוות דווקא לניצחון של ברצלונה, אם מקווים למקום שני אז ניצחון של ריאל עדיף, אני עוד לא באמת יודע מה אני מעדיף.. חושב שאחרי שייגמר המשחק שלנו היום נוכל לדעת יותר..
נ.ב מה הקטע של המשחקים בספרד שתמיד מתחילים מאוחר?
יוסי22 כתב:זה הזוי להגיד שהמקום הראשון לא ריאלי כשמכבי במקום הראשון .
BIG sofo כתב:מי עדיף לנו שתנצח?
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:זה הזוי להגיד שהמקום הראשון לא ריאלי כשמכבי במקום הראשון .
אתה מאמין שזה ישאר ככה גם אחרי סיבוב שני קשה יותר ועם עוד שני משחקים מול ריאל ובארסה בחוץ?
מקום שני בבית הזה יהיה הישג גדול ובצדק
my man כתב:איזה משחקים יש עכשיו!! צסקא אולי' וריאל בארסה..
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:יוסי22 כתב:זה הזוי להגיד שהמקום הראשון לא ריאלי כשמכבי במקום הראשון .
אתה מאמין שזה ישאר ככה גם אחרי סיבוב שני קשה יותר ועם עוד שני משחקים מול ריאל ובארסה בחוץ?
אני מאמין שיש סיכוי טוב גם אם מכבי לא פייבוריטים בעיקר בגלל ההפרשים שכבר היו למכבי בידיים גם מול ברצלונה וגם מול ריאל וגם המשחק שהיה למכבי ביד מול פאו .
למעשה מכבי יכלה להיות היום פייבוריטית ברורה למקום הראשון אבל גם ככה מכבי בהחלט עם סיכויים טובים למקום ראשון .
rc4991 כתב:my man כתב:איזה משחקים יש עכשיו!! צסקא אולי' וריאל בארסה..
מה יפה בצסקא-אול'?
קבוצה אפורה שהרוסים אמורים לדרוס
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:rc4991 כתב:יוסי22 כתב:זה הזוי להגיד שהמקום הראשון לא ריאלי כשמכבי במקום הראשון .
אני מאמין שיש סיכוי טוב גם אם מכבי לא פייבוריטים בעיקר בגלל ההפרשים שכבר היו למכבי בידיים גם מול ברצלונה וגם מול ריאל וגם המשחק שהיה למכבי ביד מול פאו .
למעשה מכבי יכלה להיות היום פייבוריטית ברורה למקום הראשון אבל גם ככה מכבי בהחלט עם סיכויים טובים למקום ראשון .
אבל הסיכוי הזה ממש נמוך ואם בארסה תנצח הסיכוי שלך למקום שני יפגע מאוד
זה פשוט עניין של הסתברות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים