אני מקווה שבמשחק הזה נגרום להם להצטער על היום שהם הוגרלו מולנו..
יאללה מכבי!!!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:קונה הפסד מנוחה בליגה וניצחון בגביע.
דרך אגב יש תחושה שעל הגביע כבר רשום מגדל,אבל נראה.יאמר לזכותם שכשיש תואר על הפרק לאחרונה הם בזון.
יאללה מכבי
my man כתב:אביהוא כתב:קונה הפסד מנוחה בליגה וניצחון בגביע.
דרך אגב יש תחושה שעל הגביע כבר רשום מגדל,אבל נראה.יאמר לזכותם שכשיש תואר על הפרק לאחרונה הם בזון.
יאללה מכבי
???
על העליה לחצי גמר שלהם חתומים השופטים במשחק שלהם מול ראשון..
אבל כן, כל המדינה(האיגוד, השופטים, התקשורת ומסתבר שאפילו הנשיא) רוצים שהגביע יגיע למגדל- האלטרנטיבה! וזה ככל הנראה מה שיקרה.
אביהוא כתב:my man כתב:אביהוא כתב:קונה הפסד מנוחה בליגה וניצחון בגביע.
יאללה מכבי
???
אבל כן, כל המדינה(האיגוד, השופטים, התקשורת ומסתבר שאפילו הנשיא) רוצים שהגביע יגיע למגדל- האלטרנטיבה! וזה ככל הנראה מה שיקרה.
אבל התואר הראשון שלהם העונה הם באו טוב נגדנו.
התקשורת מגלה את הפרצוף האמיתי שלה בגלל כל המגיבים והצופים שזועמים עליהם.ערוץ הספורט יורד לשפל חדש.מה שמכבי יכולים לעשות למען ההנאה של האוהדים זה פיתוח המדיה והם עושים את זה יפה,אני עוד מפנטז על שידורים במכבי עם שדרים שמכבי יבחרו,אבל הידיים כבולות זה מה יש.רוצים להפוך את ירושלים לעיר של ספורט עם כל מיני ארועים כאלה ואחרים.. וכמו שכבר שמעתי בכל מיני מקומות..ליותר נורמלית,הפרויקט הזה מקיף וגאוני! אין מנוס מזה!
my man כתב:אביהוא כתב:my man כתב:אביהוא כתב:קונה הפסד מנוחה בליגה וניצחון בגביע.
יאללה מכבי
???
אבל התואר הראשון שלהם העונה הם באו טוב נגדנו.
התקשורת מגלה את הפרצוף האמיתי שלה בגלל כל המגיבים והצופים שזועמים עליהם.ערוץ הספורט יורד לשפל חדש.מה שמכבי יכולים לעשות למען ההנאה של האוהדים זה פיתוח המדיה והם עושים את זה יפה,אני עוד מפנטז על שידורים במכבי עם שדרים שמכבי יבחרו,אבל הידיים כבולות זה מה יש.רוצים להפוך את ירושלים לעיר של ספורט עם כל מיני ארועים כאלה ואחרים.. וכמו שכבר שמעתי בכל מיני מקומות..ליותר נורמלית,הפרויקט הזה מקיף וגאוני! אין מנוס מזה!
ה"תואר" הראשון שלהם נחשב תואר רק כי בלאט החליט שהוא מחמיא לעצמו כשהוא לקח אותו ברציפות...זה טורניר קדם עונה וכמו עוד טורנירים כאלה לפעמים מנצחים ולפעמים לא וזה משנה ל...אתה יודע מה..
כשמכבי סופרת את ה100(!!!) תארים שלה זה בלי להחשיב את התואר הזה בכלל ויש לה כבר כמה כאלה אז זו ההוכחה שלי לטענתי. זה לא תואר ולא בטיח!
אם המשחק לא היה בארנה אז גם הייתי מהמר על אילת שתיקח את החצי שלהם. אבל זה כן בארנה והאיגוד רוצה שהארנה יהיה סולד אאוט גם בגמר אז מגדל יקחו..
my man כתב:אם מכבי תעצור היום את רנה רוז'ו המשחק יהפוך לקל הרבה יותר...האיש בכושר פסיכי...
מעניין אם גודס ישמור תרגילים בכובע בשביל להפתיע את חיפה בגביע או שהוא יתרגל אותם כבר במשחק היום...
my man כתב:אז אחרי הרבה מאד זמן אני אהיה בהיכל היום...![]()
אמנם משחק לא חשוב אבל אני מתרגש...
felix_r כתב:בינתים המשחק של מכבי נראה כמו הפרשנות של גור שלף...
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:בינתים המשחק של מכבי נראה כמו הפרשנות של גור שלף...
חוזר על עצמו ולא מתאים למקצוע?
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:בינתים המשחק של מכבי נראה כמו הפרשנות של גור שלף...
אל תיהיה יומרני
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:בינתים המשחק של מכבי נראה כמו הפרשנות של גור שלף...
אל תיהיה יומרני
אני רק נכנסתי אז כמובן שאני אהיה פנויה לשלשה
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:בינתים המשחק של מכבי נראה כמו הפרשנות של גור שלף...
אל תיהיה יומרני
זה מה שדריק שארפ אמר?
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:בינתים המשחק של מכבי נראה כמו הפרשנות של גור שלף...
אל תיהיה יומרני
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים