המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:דווקא בשעות האחרונות פתאום קיבלתי הרגשה שמכבי הולכת להביס את ירושלים![]()
הלוואי ולא אתבדה!
MTA2311 כתב:felix_r כתב:דווקא בשעות האחרונות פתאום קיבלתי הרגשה שמכבי הולכת להביס את ירושלים![]()
הלוואי ולא אתבדה!
יודע שאתה לא מאמין בנאחס, אבל בחייאת. הרגת אותי.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:דווקא בשעות האחרונות פתאום קיבלתי הרגשה שמכבי הולכת להביס את ירושלים![]()
הלוואי ולא אתבדה!
הלוואי ולא אתבדה!
Holiday_Armadillo כתב:הצבעתי עכשיו ולא אכפת לי
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:דווקא בשעות האחרונות פתאום קיבלתי הרגשה שמכבי הולכת להביס את ירושלים![]()
הלוואי ולא אתבדה!
אל תדאג, כשאני חולם משהוא באמבטיה, זה בטוח!![]()
(לפני שבועים הלכתי לעשות מקלחת במחצית שבאר-שבע הובילה 2:0 באשדוד, ופתאום בא לי עם המים שיהיה 2:2. יצאתי מהמקלחת ומה אני רואה? 2:2 )
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:דווקא בשעות האחרונות פתאום קיבלתי הרגשה שמכבי הולכת להביס את ירושלים![]()
הלוואי ולא אתבדה!
(לפני שבועים הלכתי לעשות מקלחת במחצית שבאר-שבע הובילה 2:0 באשדוד, ופתאום בא לי עם המים שיהיה 2:2. יצאתי מהמקלחת ומה אני רואה? 2:2 )
jol9 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:דווקא בשעות האחרונות פתאום קיבלתי הרגשה שמכבי הולכת להביס את ירושלים![]()
הלוואי ולא אתבדה!
בשבילי בקטנה, תחלום לי על איזה גראנד סלאם לרפא POR FAVOR
my man כתב:אני לא מבין פליקס, אתה נרדם באמבטיה?(אם כן אני מעריץ...זה חלום שעוד לא הגשמתי..)
או שזה חלומות בהקיץ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־37 אורחים