תקשורת הספורט ומכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

תקשורת הספורט ומכבי

הודעהעל ידי צ'שר » 23 פברואר 2015, 15:03

דיברו על זה בנושא של גמר הגביע ואני חושב שזה ראוי לנושא נפרד.

לי אין ספק שערוץ הספורט, שהוא גוף תקשורת הספורט המוביל בפער ענק מהשאר, יותר מנוטה לסיקור אוהד כלפינו וזאת בניצוחו של החרטטן, הלקקן, הממציאן והקשקשן רועי גלדטסון שחוץ מהיותו טיפוס מעצבן הוא גם חסר מושג וגרם של מקצועיות במה שהוא עושה.

מעבר לכך שזה לא ראוי ברמה האובייקטיבית, הקבוצה שהכי נפגעת מחוסר ההגינות העיתנואית הזו היא אנחנו. כן, כן אנחנו!.
גוף התקשורת החשוב ביותר בספורט לא מסוגל לבקר את את מכבי, ואם להיות מדויק יותר הוא לא מסוגל ולא רוצה לבקר את ההנהלה שלנו. זה הרי ברור ששום מחאה משמעותית לא ניתנת להגשמה בלי יחסי תקשורת-ציבור ראויים, וממש כמו במשטרים דידקטטורים כאן ספורט חמש מגלם את התקשורת המגוייסת לטובת הממשל. לא משנה מה יהיו מחירי הכרטיסים למשחקים שלנו, לא משנה אילו טעויות תעשנה בבחירת זרים או בהתווית הדרך לנצח מי את הביקורת המקסימלית יקבלו השחקנים ואז המאמן. תמיד יהיה איזה גלדסטון שיכתוב על כך "ששוקלים להחליף" שחקן או מאמן, אבל בחיים לא תצא כתבת עומק על הטעויות הבסיסיות, אם יש ישנן, של מערכת הניהול ועל חוסר היכולת של העומדים בראשה. ככה אי אפשר להשתפר, ככה אי אפשר להתקדם.

כמה נוח שאפשר להסוות את הסיאוב הזה באמצעות ידיעות שקר על התקרבות של סטודמייאר להפועל ירושלים.

פיכסה :throwup2
תמונה
צ'שר

Re: תקשורת הספורט ומכבי

הודעהעל ידי sunshine » 23 פברואר 2015, 15:36

את דעתי כבר כתבתי שם אז אני אעתיק:

אין כזה דבר תקשורת אובייקטיבית. וכמו שכבר אמרתי,זה לא אובייקטיביות זה אינטרס רייטיניג נטורל.

כל אתר ספורט שרוצה רייטינג יסקר הרבה פעמים את הטובים ביותר.

מי מסוקר יותר באתרי הספורט הכדורגל הישראלי או העולמי?!..
דרך אגב,אני מכיר מקרוב אוהדי ברצלונה בכדורגל שמתלוננים הרבה מאודד שערוצי התקשורת עושים ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד ברצלונה ורק בגלל שהמניה העולה באירופה כרגע היא ריאל מדריד בגלל סוללת הכוכבים שלה והיכולת המעולה.
בעוד שבעצם ברצלונה סך הכל היו מרחק משחק-שתיים מריאל, ואוהדי ריאל עדיין מתלוננים שערוץ הספורט זה ערוץ של ברצלונה,למה מתלוננים?! בגלל ה 6 שנים האחרונות שערוץ הספורט פירגן בלי סוף לברצלונה..למה הוא פירגן לברצלונה?! בגלל שברצלונה הייתה המניה העולה והיא תמשוך הרבה צופים.
אתה יכול לדמות את אותו הסיפור עם ירושלים,כול השנים מכבי קיבלה את הבמה המרכזית ובצדק ועכשיו כשיש אינטרס אחר (עיר הבירה, ישראלים, פרוייקט עם בעלים חדש ועוד) אז רוצים קצת להפוך יוצרות עם ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד מכבי,וכמובן שאוהדי מגדל לא יראו את זה כי הם תמיד מיבחינתם המקופחים.

ובקטע של גלאדסטון..אחרי שהוא עושה דרמות מהאמירה של גודס,"בעיקבות היכולת האחרונה ירושלים פייבוריטים"
אז כשהוא ראיין את פארגו זה הלך ככה: "אמרו שירושלים פייבוריטים זה לא מכעיסס אותך??"
נוו באמתת גלאדסטון..הראתה מה הרמה שלך ככה בשידור חיי,פישלתה!

צ'שר,לא תפסתי את הקו שלך..
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי צ'שר » 23 פברואר 2015, 15:43

אביהוא כתב:את דעתי כבר כתבתי שם אז אני אעתיק:

אין כזה דבר תקשורת אובייקטיבית. וכמו שכבר אמרתי,זה לא אובייקטיביות זה אינטרס רייטיניג נטורל.

כל אתר ספורט שרוצה רייטינג יסקר הרבה פעמים את הטובים ביותר.

מי מסוקר יותר באתרי הספורט הכדורגל הישראלי או העולמי?!..
דרך אגב,אני מכיר מקרוב אוהדי ברצלונה בכדורגל שמתלוננים הרבה מאודד שערוצי התקשורת עושים ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד ברצלונה ורק בגלל שהמניה העולה באירופה כרגע היא ריאל מדריד בגלל סוללת הכוכבים שלה והיכולת המעולה.
בעוד שבעצם ברצלונה סך הכל היו מרחק משחק-שתיים מריאל, ואוהדי ריאל עדיין מתלוננים שערוץ הספורט זה ערוץ של ברצלונה,למה מתלוננים?! בגלל ה 6 שנים האחרונות שערוץ הספורט פירגן בלי סוף לברצלונה..למה הוא פירגן לברצלונה?! בגלל שברצלונה הייתה המניה העולה והיא תמשוך הרבה צופים.
אתה יכול לדמות את אותו הסיפור עם ירושלים,כול השנים מכבי קיבלה את הבמה המרכזית ובצדק ועכשיו כשיש אינטרס אחר (עיר הבירה, ישראלים, פרוייקט עם בעלים חדש ועוד) אז רוצים קצת להפוך יוצרות עם ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד מכבי,וכמובן שאוהדי מגדל לא יראו את זה כי הם תמיד מיבחינתם המקופחים.

ובקטע של גלאדסטון..אחרי שהוא עושה דרמות מהאמירה של גודס,"בעיקבות היכולת האחרונה ירושלים פייבוריטים"

אז כשהוא ראיין את פארגו זה הלך ככה: "אמרו שירושלים פייבוריטים זה לא מכעיסס אותך??"
נוו באמתת גלאדסטון..הראתה מה הרמה שלך ככה בשידור חיי,פישלתה!

צ'שר,לא תפסתי את הקו שלך..

הקו שלי טוען שספורט חמש דומים ליחסי ישראל היום את ביבי נתניהו. אין לגוף הזה יכולת או רצון לבקר את ההנהלה שלנו. הוא משועבד לה, הוא מלקק לה באופן מסויים - הוא עובד בשבילה. אני באופן אישי חושב שההנהלה שלנו עושה המון טעויות ויש אצלה המון אוולות שדורשות תיקון והתקוממות שלנו האוהדים. בשביל ששני אלה יבואו לידי ביטוי חיביים תקשורת שתדע לראות את הליקויים והכשלים, להצביע עליהם, לבקר אותם ולהראות את המחאה הציבורית (במקרה הזה הקהל). ספורט חמש בתצורתו הנוכחית לא מסוגל ולא יעשה את זה. הוא תמיד ימצא דרכים להסוות את זה עם ביקורות על שחקנים ומאמנים, שהם ניתנים להחלפה והכי קל לרדת עליהם, אבל הוא אף פעם לא ילך יותר לעומק, לא יגיע לרבדים העמוקים יותר כפי שהוא צריך לעשות. ולכן, שינוי מהותי אם יצטרך לקרות - בחיים לא יקרה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי sunshine » 23 פברואר 2015, 16:06

פנתנייקוס אימפריה נופלת אולימפיקוס אימפריה נופלת קאחה לבורל אימפריה נופלת סיינה כבר נפלה ז'לגיריס נפלה מלאגה נפלה והטורקיות עם כל הכסף אין השגים ועוד קבוצות גדולות שאני לא זוכר כבר לא בטופ
מכבי עם כל הבעיות שזרים לא רוצים לבא לישראל והמצב הכספי שרק מתדרדר נשארת אימפריה,אז על איזו נקודה התקשורת תצביע שהיא מחלה למכבי?!
ותציג לי נקודות שהתקשורת תצביע עליהם במכבי כמו שהיא הצביעה בקבוצות אחרות,ולא שאוהדים התחילו משו ואז התקשורת גיבתה..אלה מעצמה.
איזה ערוץ תקשורת בכלל פתח פה על הנהלה מצליחה של איזו קבוצה כלשהי אני לא זוכר...הכל הולך על המאמנים והשחקנים בכל קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2015, 16:41

צ'שר כתב: התקשורת ...

יכולת לצמצם את כל הפוסט לשתי מילים עיקריות ;)

:thumbup
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 23 פברואר 2015, 17:37

felix_r כתב:
צ'שר כתב: התקשורת ...

יכולת לצמצם את כל הפוסט לשתי מילים עיקריות ;)

:thumbup

אפשר גם במילה אחת : גריוווווואלד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי sunshine » 24 פברואר 2015, 02:31

הנה קבלתה 5 דקות של ברברת בחדשות הספורט על ההיתיחסות "המביכה" של הנהלת מכבי להכנת הבמות פלוס כמה מילים על זה שאליהו פגוע מהנהלת מכבי שביטלה לו את החוזה ורצתה אותו שוב בכסף יותר נמוך.
וביציע העיתונות ליכלוכים על סופו שההנהלה השאירה אותו
דרך אגב..אם מגדל היו מנצחים התקשורת הייתה חוגגת על הווינריות שלהם ועל כמה שהם בטוחים בעצמם וביכולת שלהם שהם הכינו מה שהכינו,מילה!

"ערוץ מכבי ספורט"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 24 פברואר 2015, 02:44

דרך אגב אם כבר בנושא..אני מבטיח למתן את ההודעות נאצה שלי על התשקורת,אני מתחיל להיות קנאי ברמות כשמלכלכים על אנשים שאני אוהב,כל שכן שקרים.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 24 פברואר 2015, 11:43

בתוכנית הספורט ברדיו קופמן התחיל לברבר על זה שהרבה קבוצות חוגגות את הזכייה שלהם גם שלושה-עשרה ימים אחרי,וזה היה מעשה טיפשי להכין דברים ליפני המשחק.
אבל ביציע העיתונות קופמן הגן על ירושלים שזה בסדר שהם התחילו להכין את החגיגות.

אמינות שווה לתחת כבר אמרתי?!

ערוץ "מכבי" הספורט
אני יכול להמשיך ככה כל היום :grin
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 26 פברואר 2015, 11:51

http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH
אתם יכולים לשמוע רק העלאת ספקות בנוגע לדייויד בלאט וקליבלנד,ועידו גור אומר שבגלל כל הנצחונות האלו יש דברים מאוד מאוד טובים ומאוד מאוד מעודדים-"עכשיו אתם תעלו אותי פחות לשידור,אין מה לעשות חה חה"(ולא העלו אותו מאז1/2/15)

חה חה חה איזה צחוקים.
"ערוץ מכבי ספורט"

איזה יופי לי ת'רד ששייך רק לי :grin
חחח בסדר בסדר,אני אפסיק עם התגובות האלו..באמת שקשה לי.
נערך לאחרונה על ידי sunshine בתאריך 26 פברואר 2015, 11:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 26 פברואר 2015, 11:52

אביהוא כתב:http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GFFDGI&c41t4nzVQ=KH
אתם יכולים לשמוע רק העלאת ספקות בנוגע לדייויד בלאט וקליבלנד,ועידו גור אומר שבגלל כל הנצחונות האלו יש דברים מאוד מאוד טובים ומאוד מאוד מעודדים-"עכשיו אתם תעלו אותי פחות לשידור,אין מה לעשות חה חה"(ולא העלו אותו מאז)

חה חה חה איזה צחוקים,"ערוץ מכבי ספורט"

אתה לא יכול בלי, הא?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 26 פברואר 2015, 11:56

my man כתב:
אביהוא כתב:http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GFFDGI&c41t4nzVQ=KH
אתם יכולים לשמוע רק העלאת ספקות בנוגע לדייויד בלאט וקליבלנד,ועידו גור אומר שבגלל כל הנצחונות האלו יש דברים מאוד מאוד טובים ומאוד מאוד מעודדים-"עכשיו אתם תעלו אותי פחות לשידור,אין מה לעשות חה חה"(ולא העלו אותו מאז)

אתה לא יכול בלי, הא?

:whistle
בגלל ששאלתה פתחת לי ת'תאבון..ראיתה את הפרובוקציות של אלי סהר ב"ישראל היום" על סופו?!
בימיוחד אחרי הכותרת של וואלה על דונטה סמית שהתשקורת עושה עוול על דונטה המסכן ואנחנו צריכים לרחם עליו.

אעעעעע אני מכור אחי אני חייב להפסיק עם זה :roll:
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 26 פברואר 2015, 12:02

אביהוא כתב:
my man כתב:

אתה לא יכול בלי, הא?

בגלל ששאלתה פתחת לי ת'תאבון..ראיתה את הפרובוקציות של אלי סהר ב"ישראל היום" על סופו?!
בימיוחד אחרי הכותרת של וואלה על דונטה סמית שהתשקורת עושה עוול על דונטה המסכן ואנחנו צריכים לרחם עליו.

אתה יודע שיש גופים שלמים שלקחו על עצמם לבקר את התקשורת? כנס לשם אתה תרגיש כמו ב"קנדי לנד"...
אוף שכחתי תשמות שלהם...בטוח רוני תדע על מה אני מדבר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 26 פברואר 2015, 12:07

my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:

אתה לא יכול בלי, הא?

אתה יודע שיש גופים שלמים שלקחו על עצמם לבקר את התקשורת? כנס לשם אתה תרגיש כמו ב"קנדי לנד"...
אוף שכחתי תשמות שלהם...בטוח רוני תדע על מה אני מדבר...

חחחחחחחחחחח
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי מקובי » 27 פברואר 2015, 13:42

יש את שלמה מן בעין השביעית שהוא כותב נהדר.

בלי קשר- תקשורת הספורט כאן היא פח...

אפילו כתבתי על איך שהתקשורת הופכת את הנתונים למה שהיא רוצה...
http://www.12p.co.il/news.asp?id=1121

אגב, בפורום של השחקן יש נושא של 115 עמודים על כמה שהתקשורת (בכדורגל) נגד מכבי...
מקובי

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים