המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:וזה בכלל נשמע כמו מתיחה של שמואל ל1 באפריל...
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001030865
מכבי ת"א כדורסל בוחנת: הגדלת התקציב במיליוני דולרים
התוכנית, במסגרתה הבעלים יזרימו הון שיגדיל את התקציב השנתי לאיזור ה-25 מיליון ד' - נועדה לאפשר למועדון להתמודד על השחקנים היקרים ביבשת; הובאה לדירקטוריון ע"י דייויד פדרמן עוד לפני התבוסה לפנרבחצ'ה ביורוליג ■ החלטה ודאית ראשונה: פיני גרשון לא ימשיך כעוזר המאמן
צריך להצדיק את עליית המחיר של המנויים נכון ? העונה הזו תיגרוםלכמה מנויים לתהות על מה הם משלמים כל כךהרבה ולמה ... אז מתחילים בספינים שיגמרו בדיוק ביום שימכר המנויי האחרון .roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:וזה בכלל נשמע כמו מתיחה של שמואל ל1 באפריל...
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001030865
מכבי ת"א כדורסל בוחנת: הגדלת התקציב במיליוני דולרים
התוכנית, במסגרתה הבעלים יזרימו הון שיגדיל את התקציב השנתי לאיזור ה-25 מיליון ד' - נועדה לאפשר למועדון להתמודד על השחקנים היקרים ביבשת; הובאה לדירקטוריון ע"י דייויד פדרמן עוד לפני התבוסה לפנרבחצ'ה ביורוליג ■ החלטה ודאית ראשונה: פיני גרשון לא ימשיך כעוזר המאמן
כתבה מוזרה. מאיפה לפדרמן יש כסף? הרי יש לו חובות מפה ועד שנה הבאה. נראה לי הזוי שהוא פתאום מוכן להזרים מליונים לקבוצה.
הלוואי וזה יקרה, אבל זה נראה לי מצוץ מהאצבע.
מקאדו 3 כתב:צריך להצדיק את עליית המחיר של המנויים נכון ? העונה הזו תיגרוםלכמה מנויים לתהות על מה הם משלמים כל כךהרבה ולמה ... אז מתחילים בספינים שיגמרו בדיוק ביום שימכר המנויי האחרון .
הגדלת התקציב במליונים עאלק ...
שחף כתב:רוי, כמה כסף פדרמן כבר יצטרך להשקיע פה? גם לרקנאטי אין כסף בכלל? כל הרעיון שמציגים שם זה לא שבעלים אחד יכניס יד לכיס אלא כולם ביחד
גלובס זה מקור אמין יחסית. זה לא כתב החצר גלדסטון שעושה PR לפדרמן. אני חושב שאין שום קשר ליורוליג, יש פה חשש של מכבי לאבד את ההגמוניה בארץ לדעתי, ועם כל מיני שחקנים כמו היינס אנחנו בדרך לשם. מקווה שאם זה יקרה ישקיעו את הכסף הזה בחוכמה, כי לזרוק כסף סתם תמיד אפשר(יניב גרין וכו')
שחף כתב:רוי, כמה כסף פדרמן כבר יצטרך להשקיע פה? גם לרקנאטי אין כסף בכלל? כל הרעיון שמציגים שם זה לא שבעלים אחד יכניס יד לכיס אלא כולם ביחד
גלובס זה מקור אמין יחסית. זה לא כתב החצר גלדסטון שעושה PR לפדרמן. אני חושב שאין שום קשר ליורוליג, יש פה חשש של מכבי לאבד את ההגמוניה בארץ לדעתי, ועם כל מיני שחקנים כמו היינס אנחנו בדרך לשם. מקווה שאם זה יקרה ישקיעו את הכסף הזה בחוכמה, כי לזרוק כסף סתם תמיד אפשר(יניב גרין וכו'). וכן אם מגדילים את התקציב אז השמות שהזכרת(ראדוליצה, פארמר) יכולים להיות ריאליים
roy1000 כתב:שחף כתב:רוי, כמה כסף פדרמן כבר יצטרך להשקיע פה? גם לרקנאטי אין כסף בכלל? כל הרעיון שמציגים שם זה לא שבעלים אחד יכניס יד לכיס אלא כולם ביחד
גלובס זה מקור אמין יחסית. זה לא כתב החצר גלדסטון שעושה PR לפדרמן. אני חושב שאין שום קשר ליורוליג, יש פה חשש של מכבי לאבד את ההגמוניה בארץ לדעתי, ועם כל מיני שחקנים כמו היינס אנחנו בדרך לשם. מקווה שאם זה יקרה ישקיעו את הכסף הזה בחוכמה, כי לזרוק כסף סתם תמיד אפשר(יניב גרין וכו'). וכן אם מגדילים את התקציב אז השמות שהזכרת(ראדוליצה, פארמר) יכולים להיות ריאליים
תחשוב שאם מגדילים את התקציב ב- 5 מליון דולר אז רקאנטי ופדרמן צריכים להביא מליון וחצי דולר מהבית. רקאנטי הוא אחד מאנשי העסקים הכי נזילים במדינה ותיאורטית לא צריכה להיות לו בעיה להביא את הכסף, אבל לפדרמן יש נושים וקשה לי להאמין שהם יעברו בשתיקה על הזרמה של 6-7 מליון שקל למכבי על חשבונם. יש גם את שמעון שאין לו כסף להזרים (אחרי הגירושין).
הסיפור הזה לא נראה תואם את המציאות. זה יהיה שינוי מדיניות קיצוני מדי.
שמואל1 כתב:אל תשכח שיש גם את ריצ'ראד דיץ' ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו , שיש להם אחוזים בקבוצה. אני מאמין שכסף לא חסר להם ואם ידרש הם ישימו מזומנים.
הכל עניין של רצון. בשנים האחרונות מכבי קיבלה החלטה אידיאולוגית לא להשקיע הרבה על תקציב השחקנים (עיוות של "מודל אולימפיאקוס"). אם יחליטו לשנות אותה, יהיה מי שיביא את הכסף.
my man כתב:מטריף לי את הדעת שבכלל דנים בספין המטורף הזה...
לא יקרה. הלאה..
toja27 כתב:my man כתב:מטריף לי את הדעת שבכלל דנים בספין המטורף הזה...
לא יקרה. הלאה..
אני דווקא חושב שזה לא ספין בכלל ואני כן מאמין שזה הכיוון. הרי דיוויד פדרמן אמר בעצמו את אותם הדברים בראיון אחר.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:מטריף לי את הדעת שבכלל דנים בספין המטורף הזה...
לא יקרה. הלאה..
אני דווקא חושב שזה לא ספין בכלל ואני כן מאמין שזה הכיוון. הרי דיוויד פדרמן אמר בעצמו את אותם הדברים בראיון אחר.
ברור שהוא אמר- עולה לו כסף לומר שהוא חושב על להגדיל את התקציב?
גם אמרו שהיינס הראה נכונות להשתפר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־27 אורחים