מכבי תגדיל את תקציב הקבוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מכבי תגדיל את תקציב הקבוצה?

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2015, 17:49

וזה בכלל נשמע כמו מתיחה של שמואל ל1 באפריל...
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001030865

מכבי ת"א כדורסל בוחנת: הגדלת התקציב במיליוני דולרים
התוכנית, במסגרתה הבעלים יזרימו הון שיגדיל את התקציב השנתי לאיזור ה-25 מיליון ד' - נועדה לאפשר למועדון להתמודד על השחקנים היקרים ביבשת; הובאה לדירקטוריון ע"י דייויד פדרמן עוד לפני התבוסה לפנרבחצ'ה ביורוליג ■ החלטה ודאית ראשונה: פיני גרשון לא ימשיך כעוזר המאמן
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אפריל 2015, 18:04

החציל האצטקי כתב:וזה בכלל נשמע כמו מתיחה של שמואל ל1 באפריל...

התוכנית, במסגרתה הבעלים יזרימו הון שיגדיל את התקציב השנתי לאיזור ה-25 מיליון ד' - נועדה לאפשר למועדון להתמודד על השחקנים היקרים ביבשת; הובאה לדירקטוריון ע"י דייויד פדרמן עוד לפני התבוסה לפנרבחצ'ה ביורוליג ■ החלטה ודאית ראשונה: פיני גרשון לא ימשיך כעוזר המאמן

כתבה מוזרה. מאיפה לפדרמן יש כסף? הרי יש לו חובות מפה ועד שנה הבאה. נראה לי הזוי שהוא פתאום מוכן להזרים מליונים לקבוצה.
הלוואי וזה יקרה, אבל זה נראה לי מצוץ מהאצבע.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 אפריל 2015, 18:09

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:וזה בכלל נשמע כמו מתיחה של שמואל ל1 באפריל...

כתבה מוזרה. מאיפה לפדרמן יש כסף? הרי יש לו חובות מפה ועד שנה הבאה. נראה לי הזוי שהוא פתאום מוכן להזרים מליונים לקבוצה.
הלוואי וזה יקרה, אבל זה נראה לי מצוץ מהאצבע.
צריך להצדיק את עליית המחיר של המנויים נכון ? העונה הזו תיגרוםלכמה מנויים לתהות על מה הם משלמים כל כךהרבה ולמה ... אז מתחילים בספינים שיגמרו בדיוק ביום שימכר המנויי האחרון .

הגדלת התקציב במליונים עאלק ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אפריל 2015, 18:17

מקאדו 3 כתב:צריך להצדיק את עליית המחיר של המנויים נכון ? העונה הזו תיגרוםלכמה מנויים לתהות על מה הם משלמים כל כךהרבה ולמה ... אז מתחילים בספינים שיגמרו בדיוק ביום שימכר המנויי האחרון .

הגדלת התקציב במליונים עאלק ...

צפה לקיץ שלם של שמועות על מו"מ עם כל מיני כוכבים (פארמר, רודוליצה, וכו').
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 27 אפריל 2015, 18:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אפריל 2015, 18:19

ושאראס כעוזר מאמן כמובן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 27 אפריל 2015, 18:51

נמאס לי לכתוב כל הזמן 1+
אז :thumbup :clap2 ל3 התגובות שמעליי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2015, 19:57

רוי, כמה כסף פדרמן כבר יצטרך להשקיע פה? גם לרקנאטי אין כסף בכלל? כל הרעיון שמציגים שם זה לא שבעלים אחד יכניס יד לכיס אלא כולם ביחד
גלובס זה מקור אמין יחסית. זה לא כתב החצר גלדסטון שעושה PR לפדרמן. אני חושב שאין שום קשר ליורוליג, יש פה חשש של מכבי לאבד את ההגמוניה בארץ לדעתי, ועם כל מיני שחקנים כמו היינס אנחנו בדרך לשם. מקווה שאם זה יקרה ישקיעו את הכסף הזה בחוכמה, כי לזרוק כסף סתם תמיד אפשר(יניב גרין וכו'). וכן אם מגדילים את התקציב אז השמות שהזכרת(ראדוליצה, פארמר) יכולים להיות ריאליים
שחף

הודעהעל ידי my man » 27 אפריל 2015, 19:59

שחף כתב:רוי, כמה כסף פדרמן כבר יצטרך להשקיע פה? גם לרקנאטי אין כסף בכלל? כל הרעיון שמציגים שם זה לא שבעלים אחד יכניס יד לכיס אלא כולם ביחד
גלובס זה מקור אמין יחסית. זה לא כתב החצר גלדסטון שעושה PR לפדרמן. אני חושב שאין שום קשר ליורוליג, יש פה חשש של מכבי לאבד את ההגמוניה בארץ לדעתי, ועם כל מיני שחקנים כמו היינס אנחנו בדרך לשם. מקווה שאם זה יקרה ישקיעו את הכסף הזה בחוכמה, כי לזרוק כסף סתם תמיד אפשר(יניב גרין וכו')

ברצינות- בכמה אחוזים אתה מאמין שזה לא ספין של פדרמנ'ס בע"מ?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אפריל 2015, 20:01

אני גם הייתי לוקח כרגע את הדברים בערבון מוגבל.
אני חושב שיש סיכוי שזה יקרה רק אם מכבי תפסיד את האליפות בארץ, ואז ההנהלה תשקיע יותר כסף בישראלים (הבאת גל מקל לדוגמה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אפריל 2015, 20:03

שחף כתב:רוי, כמה כסף פדרמן כבר יצטרך להשקיע פה? גם לרקנאטי אין כסף בכלל? כל הרעיון שמציגים שם זה לא שבעלים אחד יכניס יד לכיס אלא כולם ביחד
גלובס זה מקור אמין יחסית. זה לא כתב החצר גלדסטון שעושה PR לפדרמן. אני חושב שאין שום קשר ליורוליג, יש פה חשש של מכבי לאבד את ההגמוניה בארץ לדעתי, ועם כל מיני שחקנים כמו היינס אנחנו בדרך לשם. מקווה שאם זה יקרה ישקיעו את הכסף הזה בחוכמה, כי לזרוק כסף סתם תמיד אפשר(יניב גרין וכו'). וכן אם מגדילים את התקציב אז השמות שהזכרת(ראדוליצה, פארמר) יכולים להיות ריאליים

תחשוב שאם מגדילים את התקציב ב- 5 מליון דולר אז רקאנטי ופדרמן צריכים להביא מליון וחצי דולר מהבית. רקאנטי הוא אחד מאנשי העסקים הכי נזילים במדינה ותיאורטית לא צריכה להיות לו בעיה להביא את הכסף, אבל לפדרמן יש נושים וקשה לי להאמין שהם יעברו בשתיקה על הזרמה של 6-7 מליון שקל למכבי על חשבונם. יש גם את שמעון שאין לו כסף להזרים (אחרי הגירושין).

הסיפור הזה לא נראה תואם את המציאות. זה יהיה שינוי מדיניות קיצוני מדי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אפריל 2015, 20:20

roy1000 כתב:

תחשוב שאם מגדילים את התקציב ב- 5 מליון דולר אז רקאנטי ופדרמן צריכים להביא מליון וחצי דולר מהבית. רקאנטי הוא אחד מאנשי העסקים הכי נזילים במדינה ותיאורטית לא צריכה להיות לו בעיה להביא את הכסף, אבל לפדרמן יש נושים וקשה לי להאמין שהם יעברו בשתיקה על הזרמה של 6-7 מליון שקל למכבי על חשבונם. יש גם את שמעון שאין לו כסף להזרים (אחרי הגירושין).

הסיפור הזה לא נראה תואם את המציאות. זה יהיה שינוי מדיניות קיצוני מדי.

אל תשכח שיש גם את ריצ'ראד דיץ' ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו , שיש להם אחוזים בקבוצה. אני מאמין שכסף לא חסר להם ואם ידרש הם ישימו מזומנים.
הכל עניין של רצון. בשנים האחרונות מכבי קיבלה החלטה אידיאולוגית לא להשקיע הרבה על תקציב השחקנים (עיוות של "מודל אולימפיאקוס"). אם יחליטו לשנות אותה, יהיה מי שיביא את הכסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אפריל 2015, 20:36

שמואל1 כתב:אל תשכח שיש גם את ריצ'ראד דיץ' ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו , שיש להם אחוזים בקבוצה. אני מאמין שכסף לא חסר להם ואם ידרש הם ישימו מזומנים.
הכל עניין של רצון. בשנים האחרונות מכבי קיבלה החלטה אידיאולוגית לא להשקיע הרבה על תקציב השחקנים (עיוות של "מודל אולימפיאקוס"). אם יחליטו לשנות אותה, יהיה מי שיביא את הכסף.

זה לא עובד ככה. כולם צריכים לשים את הכסך או שיהיו דילולים מאסיביים. מספיק חוליה חלשה אחת ואי אפשר לעשות את זה.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2015, 20:39

גם אם יגדילו את התקציב ב-3 מיליון, כלומר נניח ראדוליצה ומקל כתוספות לסגל במקום היינס וסופו, מצבנו יהיה הרבה יותר טוב. זה אפילו לא נשמע הזוי במיוחד כשחושבים על זה
שחף

הודעהעל ידי er79 » 27 אפריל 2015, 20:45

שטויות, הדרך היחידה שמכבי תגדיל תקציב זה גולדהאר אין פדרמן אאוט. לא מבין איך בגלובס הגיעו לשטויות האלה. פדרמן רק מכניס הכנסות לכיס, לא קונה את השטויות שהוא מוציא
er79

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 אפריל 2015, 20:47

הקונספירציות האלו לא מחזיקות מים כי מכבי תמכור את כל המנויים בכל מקרה .

מזכיר את הסיפור עם הבן של ביבי והשירות הקרבי ....

אם נעזוב לרגע את הקונספירציות בשקל , הלוואי שזה נכון ולא ברווז עיתונאי .
יוסי22

הודעהעל ידי toja27 » 27 אפריל 2015, 21:04

עכשיו קראתי, לי זה דווקא נשמע מאוד אמין. אני לא יודע אם התקציב יוגדל כבר בשנה הזאת אבל הוא יוגדל. דיוויד פדרמן אמר עצמו בראיון אחר שהוא חושב על הגדלת התקציב והוא יציע לשאר בעלי המניות.
דברים קטנים נוספים ומעודדים שקראתי- פיני גרשון יסיים את תפקידו. כבר אמרתי לפני כן שהוא לא שווה את ה200 אלף שהוא מקבל. ושמכבי רוצה ללכת בכל הכח על גל מקל וזה מאוד מבורך. דיוויד פדרמן אמר באותו ראיון שלדעתו מכבי לא עשתה עבודה בגזרת הישראלים ולכן גם זה נשמע אמין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 27 אפריל 2015, 21:06

מטריף לי את הדעת שבכלל דנים בספין המטורף הזה...
לא יקרה. הלאה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 27 אפריל 2015, 21:08

my man כתב:מטריף לי את הדעת שבכלל דנים בספין המטורף הזה...
לא יקרה. הלאה..

אני דווקא חושב שזה לא ספין בכלל ואני כן מאמין שזה הכיוון. הרי דיוויד פדרמן אמר בעצמו את אותם הדברים בראיון אחר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 27 אפריל 2015, 21:10

toja27 כתב:
לא יקרה. הלאה..

אני דווקא חושב שזה לא ספין בכלל ואני כן מאמין שזה הכיוון. הרי דיוויד פדרמן אמר בעצמו את אותם הדברים בראיון אחר.

ברור שהוא אמר- עולה לו כסף לומר שהוא חושב על להגדיל את התקציב?
גם אמרו שהיינס הראה נכונות להשתפר...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 27 אפריל 2015, 21:13

my man כתב:
toja27 כתב:
לא יקרה. הלאה..

ברור שהוא אמר- עולה לו כסף לומר שהוא חושב על להגדיל את התקציב?
גם אמרו שהיינס הראה נכונות להשתפר...

דיוויד פדרמן הוא בן אדם מאוד כנה ובאופן אישי אני מאוד מעריך אותו. אני מאמין שאם הוא אמר שהוא יציע את זה לשאר בעלי המניות אז הוא התכוון לזה. השאלה מבחינתי מה העמדה של שאר בעלי המניות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־27 אורחים