אשכול אירופה - מלפפונים, החתמות וחדשות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אשכול אירופה - מלפפונים, החתמות וחדשות

הודעהעל ידי jol9 » 09 מאי 2015, 17:57

ממשיכים כאן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: אשכול אירופה

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מאי 2015, 20:28

מעניין אם עדיין יש פה מישהו שהיה רוצה לראות פה את גיסט ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקובי » 09 מאי 2015, 20:41

ליגת האלופות לא מנסים להכניס בכוח קבוצות עלובות מליגות לא קיימות, זה בטוח. וגם אם אתה רוצה לתת לקבוצות כאלה הזדמנות אז זה לא יכול להמשיך במתכונת הנוכחית כשאין מוקדמות אמיתיות (עולה אחת בטורניר של שלושה ימים - בדיחה). ואם אתה כבר מחליט על חלוקת ווילד קארד'ס, אז לפחות תחלק לקבוצות שבאמת מסוגלות להרים סגל איכותי ולא לבדיחות כמו לונדון או איזה קבוצה צרפתית קיקיונית כמו לה מאן.

אה?
אתה יודע שבליגת האלופות עשו שינוי בשיטת המוקדמות כדי לתת יותר סיכוי לאלופות מ"ליגות לא קיימות" להיכנס לצ'מפיונס...
אם בעבר כדי להגיע לצ'מפיונס היינו צריכים להתפלל לא לקבל את הקבוצות שסיימו מקום שלישי-רביעי בליגות הגדולות באירופה, היום זה נמנע מאיתנו ואנחנו מקבלים את אלופות סלובניה, שוויץ, וכד' (לא קל- אבל גם לא בלתי אפשרי...)
המקומות של הקבוצות הללו מגיעים בד"כ על חשבון קבוצות מליגות גדולות יותר...
מקובי

הודעהעל ידי התנין » 09 מאי 2015, 20:58

רק שבאירופה ליגת האלופות מונה 32 קבוצות, ובנוסף גם אם נעשה את ההקבלה מהכדורסל, אלו שעולות בזכות מהמוקדמות (ובטח שלא באמצעות הזמנה בדומה ליורוליג) רחוקות מלהיות עלובות כמו קבוצות הליגה הבריטית בכדורסל, שאחת מהן עשויה למצוא את עצמה ביורוליג בעונה הבאה. ניתן להקביל את זה לסיטואציה בה אופ"א מעניקה כרטיס חופשי לאלופת צפון אירלנד למשל.
התנין

הודעהעל ידי מקובי » 09 מאי 2015, 21:04

התנין כתב:רק שבאירופה ליגת האלופות מונה 32 קבוצות, ובנוסף גם אם נעשה את ההקבלה מהכדורסל, אלו שעולות בזכות מהמוקדמות (ובטח שלא באמצעות הזמנה בדומה ליורוליג) רחוקות מלהיות עלובות כמו קבוצות הליגה הבריטית בכדורסל, שאחת מהן עשויה למצוא את עצמה ביורוליג בעונה הבאה. ניתן להקביל את זה לסיטואציה בה אופ"א מעניקה כרטיס חופשי לאלופת צפון אירלנד למשל.

והיורוליג מונה 24 קבוצות בשלב הראשון... ואח"כ מצטמצם ל-16 הגדולות (אחרי שהקבוצות מהליגות ה"לא קיימות" מודחות)
דווקא בצ'מפיונס זה כן משמעותי, יש 8 בתים של 4 קבוצות, ואם אחת מהקבוצות היא מליגה "לא קיימת" אז זה יכול להשפיע מאוד על ההמשך כי השלב הבא זה נוק אאוט.

לגבי הוויילד קארד אני מסכים, ועדיף היה לעשות טורניר מוקדמות מסודר, אבל יש אילוצים (אליפות אירופה בקיץ...) והרבה פוליטיקה (בין יולב לפיב"א..)

לגבי ההקבלה- אפשר לומר שיש משהו שקצת דומה לזה (לאופ"א יש דירוג של קבוצות ושל מדינות,אלופת המדינה במקום 13 שזו שוויץ מקבלת מקום בליגת האלופות במידה וזוכת הצ'מפיונס וזוכת הליגה האירופית מגיעות לבתים בצ'מפיונס מהבית שלהם..)
אבל שוב- שם זה הרבה יותר מסודר... ואפשר לומר שזה לא בדיוק כרטיס חופשי...
מקובי

הודעהעל ידי התנין » 09 מאי 2015, 23:21

8 קבוצות יותר זה משמעותי.
וחוץ מזה בכדורגל בניגוד לכדורסל, אין כמעט ליגות ''לא קיימות'' שמחזיקות בנציגות בליגת האלופות ואפילו בליגה האירופית. כאן רוצים להביא כרטיס חופשי לקבוצה מליגה שבתרגום לכדורגל היא שוות ערך לליגה האלבנית, בזמן שיש קבוצות רוסיות, מהבלקן ואפילו הפועל ירושלים (אם נהיה לרגע אובייקטיביים) שהיא קבוצה הרבה יותר שאפתנית מכל מה שיצוץ בבריטניה ב-200 השנים הקרובות.

חוץ מזה, למה להעניק כרטיס חופשי לקבוצה נוספת מהליגה הצרפתית החלשה? היורוליג באמת לא יכול לשרוד בלי לה מאן או אורליאן?
התנין

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 מאי 2015, 23:50

אז פנאתינייקוס החתימה את DJ קופר, 60 אלף דולר תמורת החודש הקרוב בו ישחק בקבוצה. לא רע.
קניון מרטין? נראה מה יקרה מחר...

היו דיבורים גם על קוסטאס קאימקוגלו, אך נשיא קאזאן דחה אותם בתוקף בטענה שליווני המזוקן חוזה במועדון גם לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 10 מאי 2015, 00:13

תנין צודק ב- 100%. בשורה התחתונה, היורוליג רק מאבד רייטינג, קהל ואיכות בעשור האחרון, אז להמשיך באותה הדרך זה לא הפתרון.

ממש לא ברור לי למה ג'ורדי חושב שהוספת עוד נמושות תביא לעוד רייטנג. זה פשוט חסר הגיון וזה הורס את היורוליג אפילו יותר.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 10 מאי 2015, 00:16

החציל האצטקי כתב:אז פנאתינייקוס החתימה את DJ קופר, 60 אלף דולר תמורת החודש הקרוב בו ישחק בקבוצה. לא רע.
קניון מרטין? נראה מה יקרה מחר...

היו דיבורים גם על קוסטאס קאימקוגלו, אך נשיא קאזאן דחה אותם בתוקף בטענה שליווני המזוקן חוזה במועדון גם לעונה הבאה.

הייתי בטוח שלליגה שלנו יש את הדד ליין להחתמת שחקנים המאוחר ביותר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2015, 00:45

לפי מה שהבנתי, היורוליג דווקא כן הולך לכיוון שאתם מדברים עליו, והפיכתה של הליגה לסגורה עם נציגות
קבועות, ובלי הנמושות המדוברות.
חוץ מזה, לא הבנתי למה אתם חושבים שהקבוצה מלונדון או הצרפתייה השניה ייקבלו את הכרטיס, ולא קבוצות איכותיות יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 מאי 2015, 01:09

jol9 כתב:חוץ מזה, לא הבנתי למה אתם חושבים שהקבוצה מלונדון או הצרפתייה השניה ייקבלו את הכרטיס, ולא קבוצות איכותיות יותר.

כי זה כבר ידוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 10 מאי 2015, 01:13

roy1000 כתב:תנין צודק ב- 100%. בשורה התחתונה, היורוליג רק מאבד רייטינג, קהל ואיכות בעשור האחרון, אז להמשיך באותה הדרך זה לא הפתרון.

ממש לא ברור לי למה ג'ורדי חושב שהוספת עוד נמושות תביא לעוד רייטנג. זה פשוט חסר הגיון וזה הורס את היורוליג אפילו יותר.

חבל רק שמה שאתה אומר לא מתחבר עם העובדות.
קהל, רייטינג, שידורים בהרבה מאוד מדינות, הכל עולה משנה לשנה.

הרמה?
אין מה לעשות שה NBA לוקח כל שחקן טוב שגדל באירופה.
אין מה לעשות שיוגוסלביה התפרקה להרבה מאוד מדינות קטנות שלא יכולות מבחינה כלכלית להעמיד קבוצות עם סגל רציני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 10 מאי 2015, 01:20

לגבי זה שבכדורגל קבוצות חלשות מליגות חלשות לא מגיעות לשלב הבתים - גם זה קישקוש!
פשוט בכדורסל אתם מסתכלים מהצד ההפוך של הפירמידה מאשר בכדורגל.
בכדורסל אתם מסתכלים מלמעלה, ובכדורגל מלמטה.

כשמכבי ת"א או מכבי חיפה שיחקו בשלב הבתים של ליגת האלופות, הן לא היו קבוצות תת רמה מליגה תת רמה? היו גם היו. רק שאתם ראיתם את זה מהמבט של קבוצה ישראלית ולא ממבט של מעדוני-על באירופה.

אלופת קפריסין שמשחקת בליגת האלופות היא לא קבוצה תת רמה מליגת תת-רמה?

אלופת בלארוס - באטה בוריסוב - היא לא קבוצה תת רמה מליגת תת-רמה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 10 מאי 2015, 07:13

felix_r כתב:חבל רק שמה שאתה אומר לא מתחבר עם העובדות.

הרמה?
אין מה לעשות שיוגוסלביה התפרקה להרבה מאוד מדינות קטנות שלא יכולות מבחינה כלכלית להעמיד קבוצות עם סגל רציני.

הייתה כתבה בשנה שאחרונה שדיברה על זה שההכנסות של היורוליג מזכויות שידור בירידה, ולכן גם החלק של מכבי יורד. אני גם לא רואה את המנוע לעליה ברייטינג חוץ מגרמניה. הרי ביוון הייתה ירידה, בספרד המצב סטטי במקרה הטוב ושווקים חדשים אין ממש.

השלב הראשון הופך להיות חד-צדדי יותר ויותר משנה לשנה. מזה קשה להתעלם והתוכנית של ג'ורדי להכניס עוד נמושות רק תהפוך את זה לגרוע יותר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 10 מאי 2015, 09:32

ההבדל בין ליגת האלופות ליורוליג זה זליגת האלופות מייצגת את כל אירופה ואינה גוף פרטי. היורוליג מורכב מפורשים פיבא והוא גוף פרטי שיכול לעשות מה שהוא רוצה.
השאלה לאן הוא צריך ללכת , לפנות לכל מדינות אירופה ואז יכנסו גם נמושות או לכיוון של ליגה עילית רק של קבוצות עשירות ?
אישית אני חושב שצריך להגדיל את הליגה הזאת ושתייצג כמה שיותר מדינות.
אתם רואים מצב של מדינות יוגוסלביה לשעבר לא יהיו נציגות למרות שבאמת הנבחרות הם תותחים ?
קבוצה כמו פרטיזן שמפוצצת את האולם שלה לא תיהיה בגלל תקציב נמוך בעוד שהרוסיות שלא מביאות 2000 צופים יקבלו שיריונים...נראה לי לא הוגן
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 10 מאי 2015, 09:44

yzafrir כתב:ההבדל בין ליגת האלופות ליורוליג זה זליגת האלופות מייצגת את כל אירופה ואינה גוף פרטי. היורוליג מורכב מפורשים פיבא והוא גוף פרטי שיכול לעשות מה שהוא רוצה.
השאלה לאן הוא צריך ללכת , לפנות לכל מדינות אירופה ואז יכנסו גם נמושות או לכיוון של ליגה עילית רק של קבוצות עשירות ?
אתם רואים מצב של מדינות יוגוסלביה לשעבר לא יהיו נציגות למרות שבאמת הנבחרות הם תותחים ?
קבוצה כמו פרטיזן שמפוצצת את האולם שלה לא תיהיה בגלל תקציב נמוך בעוד שהרוסיות שלא מביאות 2000 צופים יקבלו שיריונים...נראה לי לא הוגן

במצב הנוכחי, חצי מהמשחקים בשלב הראשון הם מגוכחים כשקבוצה אחת פייבוריטית מוחלטת על השניה. אין שום תועלת בלהכניס נמושות שמסיימות את השלב הראשון עם ניצחון אחד או משהו כזה.

אפשר לשקלל קהל + תקציב, אבל אין שום טעם בלהכניס קבוצה בריטית שתשחק באולם ריק, תביא אפס הכנסות ורק תשאב כסף מקבוצות כמו מכבי (ותסיים את השלב הראשון עם 0 - 10) . גם לא קבוצה צרפתית מצחיקה.
ליוגוסלביה שלעבר צריכות להיות 1-2 נציגות עד שהם יוכלו להכניס קצת יותר כסף.
לרוסיה צריכות להיות שתי נציגות.

בשום מקרה, לא יכול להיות מצב שמתוך 24 קבוצות יש 8-9 שהן נמושות מוחלטות ומעמידות תקציבים של 5 מליון או פחות. צריך להיות באמת שלב מוקדמות יותר נרחב (נגיד 32 קבוצות שמתוכן עולות 8) בדומה לליגת האלופות (משחקי בית/חוץ). שלב כזה ייקח מקסימום שבועיים ואפשר לעשות את זה גם בלו"ז הנוכחי.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 10 מאי 2015, 10:15

yzafrir כתב:ההבדל בין ליגת האלופות ליורוליג זה זליגת האלופות מייצגת את כל אירופה ואינה גוף פרטי. היורוליג מורכב מפורשים פיבא והוא גוף פרטי שיכול לעשות מה שהוא רוצה.

שוב, אז היורוליג צריך להחליט לאיזה כיוון הוא מעוניין ללכת. הוא לא יכול גם לשמר את שיטת השריונים ולבטל לחלוטין את המוקדמות ולחלק כרטיסים על ייסוד קריטריונים מסוימים וגם להגיד שהוא רוצה להתרחב על מנת לתת הזדמנות לכולם. אם אתה בוחר בדרך השנייה, אז תבטל את השריונים או לכל הפחות (במידה ויש שריונים) תקבע טורניר מוקדמות נורמלי שעולות ממנו 8 -4 קבוצות.

בכדורגל הקבוצות הנמושות מגיעות למפעלים האירופים לא כי עושים להן טובה אלא בזכות מוחלטת. וגם כל הבאטה בוריסוב ואלופות קפריסין הן ממש לא עלובות ברמה של אלופת בריטניה בכדורסל: אותה אלופת קפריסין הגיעה לרבע גמר ליגת האלופות, באטה בוריסוב שיחקה יפה ביחס לרמה שלה, וכנ"ל לגביי מכבי ת"א, הפועל ת"א ומכבי חיפה (בקדנציה הראשונה שלה בליגת האלופות).
נכון שמן הסתם, תמיד יהיו את הקבוצות החלשות במפעל (ולא על זה אני מלין), הבעיה שלי היא שאותן חלשות מקבלות כרטיס חופשי. בשביל מה!?
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 10 מאי 2015, 11:11

roy1000 כתב:
felix_r כתב:חבל רק שמה שאתה אומר לא מתחבר עם העובדות.

הרמה?

הייתה כתבה בשנה שאחרונה שדיברה על זה שההכנסות של היורוליג מזכויות שידור בירידה, ולכן גם החלק של מכבי יורד. אני גם לא רואה את המנוע לעליה ברייטינג חוץ מגרמניה. הרי ביוון הייתה ירידה, בספרד המצב סטטי במקרה הטוב ושווקים חדשים אין ממש.

השלב הראשון הופך להיות חד-צדדי יותר ויותר משנה לשנה. מזה קשה להתעלם והתוכנית של ג'ורדי להכניס עוד נמושות רק תהפוך את זה לגרוע יותר.

לא יודע על איזו כתבה אתה מדבר, ושל מי הכתבה הזאת. אני כל הזמן קורא את מה שברטומאו מדווח , וזה ממש לא ככה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 10 מאי 2015, 13:17

felix_r כתב:לא יודע על איזו כתבה אתה מדבר, ושל מי הכתבה הזאת. אני כל הזמן קורא את מה שברטומאו מדווח , וזה ממש לא ככה

אתה צודק - לפי הדיווחים של היורוליג, ההכנסות עלו ב- 8.7% בהשוואה לעונה הקודמת. מצד שני, הקבוצות השנה היו כן יותר חזקות ועם יותר קהל מאלו של העונה שעברה אחרי שהוציאו קבוצות כמו סטרשבורג, ננטר וסיינה. אני לא מבין למה ג'ורדי רוצה להחזיר קבוצות כאלה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 10 מאי 2015, 13:24

roy1000 כתב:
felix_r כתב:לא יודע על איזו כתבה אתה מדבר, ושל מי הכתבה הזאת. אני כל הזמן קורא את מה שברטומאו מדווח , וזה ממש לא ככה

אתה צודק - לפי הדיווחים של היורוליג, ההכנסות עלו ב- 8.7% בהשוואה לעונה הקודמת. מצד שני, הקבוצות השנה היו כן יותר חזקות ועם יותר קהל מאלו של העונה שעברה אחרי שהוציאו קבוצות כמו סטרשבורג, ננטר וסיינה. אני לא מבין למה ג'ורדי רוצה להחזיר קבוצות כאלה.

תראה, עכשיו במיוחד הלכתי ובדקתי את המקור של הידיעה, בה נכתב שהוויילד-קארדס יחולקו לטורקיה, צרפת, גרמניה ואנגליה, וראיתי שזה לא מדויק.

בפועל נכתב שם, ש-4 המדינות האלה יקבלו עדיפות בשיקולים, כי היורוליג רואה במדינות האלה יעד אסטרטגי, ולא שכבר נתנו להן

The format of the Turkish Airlines Euroleague will remain the same for the 2015-16 season, with only access to the competition altered as originally agreed to last summer by the shareholders. The number of A licence clubs will be 11, applying the restriction of maximum three per country or domestic league. Eight B licences will now be awarded directly through domestic league qualification to teams from the Adriatic League (2), France, Germany, Italy, Poland, Russian Federation and Spain. Four temporary one-year B licences will be assigned as wild cards, with priority given to suitable clubs in France, Germany, Turkey and the United Kingdom due to their status as strategic markets for the competition. One C licence will be assigned for the 2014-15 Eurocup champion.

http://www.euroleaguebasketball.net/eur ... m5h3f59vgi
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־14 אורחים