המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ליגת האלופות לא מנסים להכניס בכוח קבוצות עלובות מליגות לא קיימות, זה בטוח. וגם אם אתה רוצה לתת לקבוצות כאלה הזדמנות אז זה לא יכול להמשיך במתכונת הנוכחית כשאין מוקדמות אמיתיות (עולה אחת בטורניר של שלושה ימים - בדיחה). ואם אתה כבר מחליט על חלוקת ווילד קארד'ס, אז לפחות תחלק לקבוצות שבאמת מסוגלות להרים סגל איכותי ולא לבדיחות כמו לונדון או איזה קבוצה צרפתית קיקיונית כמו לה מאן.
התנין כתב:רק שבאירופה ליגת האלופות מונה 32 קבוצות, ובנוסף גם אם נעשה את ההקבלה מהכדורסל, אלו שעולות בזכות מהמוקדמות (ובטח שלא באמצעות הזמנה בדומה ליורוליג) רחוקות מלהיות עלובות כמו קבוצות הליגה הבריטית בכדורסל, שאחת מהן עשויה למצוא את עצמה ביורוליג בעונה הבאה. ניתן להקביל את זה לסיטואציה בה אופ"א מעניקה כרטיס חופשי לאלופת צפון אירלנד למשל.
החציל האצטקי כתב:אז פנאתינייקוס החתימה את DJ קופר, 60 אלף דולר תמורת החודש הקרוב בו ישחק בקבוצה. לא רע.
קניון מרטין? נראה מה יקרה מחר...
היו דיבורים גם על קוסטאס קאימקוגלו, אך נשיא קאזאן דחה אותם בתוקף בטענה שליווני המזוקן חוזה במועדון גם לעונה הבאה.
jol9 כתב:חוץ מזה, לא הבנתי למה אתם חושבים שהקבוצה מלונדון או הצרפתייה השניה ייקבלו את הכרטיס, ולא קבוצות איכותיות יותר.
roy1000 כתב:תנין צודק ב- 100%. בשורה התחתונה, היורוליג רק מאבד רייטינג, קהל ואיכות בעשור האחרון, אז להמשיך באותה הדרך זה לא הפתרון.
ממש לא ברור לי למה ג'ורדי חושב שהוספת עוד נמושות תביא לעוד רייטנג. זה פשוט חסר הגיון וזה הורס את היורוליג אפילו יותר.
felix_r כתב:חבל רק שמה שאתה אומר לא מתחבר עם העובדות.
קהל, רייטינג, שידורים בהרבה מאוד מדינות, הכל עולה משנה לשנה.
הרמה?
אין מה לעשות שה NBA לוקח כל שחקן טוב שגדל באירופה.
אין מה לעשות שיוגוסלביה התפרקה להרבה מאוד מדינות קטנות שלא יכולות מבחינה כלכלית להעמיד קבוצות עם סגל רציני.
yzafrir כתב:ההבדל בין ליגת האלופות ליורוליג זה זליגת האלופות מייצגת את כל אירופה ואינה גוף פרטי. היורוליג מורכב מפורשים פיבא והוא גוף פרטי שיכול לעשות מה שהוא רוצה.
השאלה לאן הוא צריך ללכת , לפנות לכל מדינות אירופה ואז יכנסו גם נמושות או לכיוון של ליגה עילית רק של קבוצות עשירות ?
אישית אני חושב שצריך להגדיל את הליגה הזאת ושתייצג כמה שיותר מדינות.
אתם רואים מצב של מדינות יוגוסלביה לשעבר לא יהיו נציגות למרות שבאמת הנבחרות הם תותחים ?
קבוצה כמו פרטיזן שמפוצצת את האולם שלה לא תיהיה בגלל תקציב נמוך בעוד שהרוסיות שלא מביאות 2000 צופים יקבלו שיריונים...נראה לי לא הוגן
yzafrir כתב:ההבדל בין ליגת האלופות ליורוליג זה זליגת האלופות מייצגת את כל אירופה ואינה גוף פרטי. היורוליג מורכב מפורשים פיבא והוא גוף פרטי שיכול לעשות מה שהוא רוצה.
השאלה לאן הוא צריך ללכת , לפנות לכל מדינות אירופה ואז יכנסו גם נמושות או לכיוון של ליגה עילית רק של קבוצות עשירות ?
אישית אני חושב שצריך להגדיל את הליגה הזאת ושתייצג כמה שיותר מדינות.
אתם רואים מצב של מדינות יוגוסלביה לשעבר לא יהיו נציגות למרות שבאמת הנבחרות הם תותחים ?
קבוצה כמו פרטיזן שמפוצצת את האולם שלה לא תיהיה בגלל תקציב נמוך בעוד שהרוסיות שלא מביאות 2000 צופים יקבלו שיריונים...נראה לי לא הוגן
roy1000 כתב:felix_r כתב:חבל רק שמה שאתה אומר לא מתחבר עם העובדות.
קהל, רייטינג, שידורים בהרבה מאוד מדינות, הכל עולה משנה לשנה.
הרמה?
אין מה לעשות שה NBA לוקח כל שחקן טוב שגדל באירופה.
אין מה לעשות שיוגוסלביה התפרקה להרבה מאוד מדינות קטנות שלא יכולות מבחינה כלכלית להעמיד קבוצות עם סגל רציני.
הייתה כתבה בשנה שאחרונה שדיברה על זה שההכנסות של היורוליג מזכויות שידור בירידה, ולכן גם החלק של מכבי יורד. אני גם לא רואה את המנוע לעליה ברייטינג חוץ מגרמניה. הרי ביוון הייתה ירידה, בספרד המצב סטטי במקרה הטוב ושווקים חדשים אין ממש.
השלב הראשון הופך להיות חד-צדדי יותר ויותר משנה לשנה. מזה קשה להתעלם והתוכנית של ג'ורדי להכניס עוד נמושות רק תהפוך את זה לגרוע יותר.
felix_r כתב:לא יודע על איזו כתבה אתה מדבר, ושל מי הכתבה הזאת. אני כל הזמן קורא את מה שברטומאו מדווח , וזה ממש לא ככה
roy1000 כתב:felix_r כתב:לא יודע על איזו כתבה אתה מדבר, ושל מי הכתבה הזאת. אני כל הזמן קורא את מה שברטומאו מדווח , וזה ממש לא ככה
אתה צודק - לפי הדיווחים של היורוליג, ההכנסות עלו ב- 8.7% בהשוואה לעונה הקודמת. מצד שני, הקבוצות השנה היו כן יותר חזקות ועם יותר קהל מאלו של העונה שעברה אחרי שהוציאו קבוצות כמו סטרשבורג, ננטר וסיינה. אני לא מבין למה ג'ורדי רוצה להחזיר קבוצות כאלה.
The format of the Turkish Airlines Euroleague will remain the same for the 2015-16 season, with only access to the competition altered as originally agreed to last summer by the shareholders. The number of A licence clubs will be 11, applying the restriction of maximum three per country or domestic league. Eight B licences will now be awarded directly through domestic league qualification to teams from the Adriatic League (2), France, Germany, Italy, Poland, Russian Federation and Spain. Four temporary one-year B licences will be assigned as wild cards, with priority given to suitable clubs in France, Germany, Turkey and the United Kingdom due to their status as strategic markets for the competition. One C licence will be assigned for the 2014-15 Eurocup champion.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־14 אורחים