המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ואם לא אז אולי לנסות להביא את אנתוני פארקר.
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:ואם לא אז אולי לנסות להביא את אנתוני פארקר.
בדיוק קראתי כתבה בוואן שפארקר (סקאוט של אורלנדו מג'יק במקצועו) צפוי לבחון את מועמדותו של דאוסן לדראפט...
בקיצור, האיש עובד בNBA. שכח ממנו.
אגב, אני לא משתף פעולה עם הסקר הזה. גיא גודס לא ראוי לאמן את הקבוצה ואני לא מוכן לקבל הישארות שלו.
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:ואם לא אז אולי לנסות להביא את אנתוני פארקר.
בדיוק קראתי כתבה בוואן שפארקר (סקאוט של אורלנדו מג'יק במקצועו) צפוי לבחון את מועמדותו של דאוסן לדראפט...
אגב, אני לא משתף פעולה עם הסקר הזה. גיא גודס לא ראוי לאמן את הקבוצה ואני לא מוכן לקבל הישארות שלו.
להיות עוזר מאמן במכבי זה תפקיד יותר נחשב מסקאוט.
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:ואם לא אז אולי לנסות להביא את אנתוני פארקר.
להיות עוזר מאמן במכבי זה תפקיד יותר נחשב מסקאוט. פארקר יכול להיות מאמן אדיר לדעתי. הוא אדם מאוד חכם ואיש עבודה מסור.
ובינינו, מי לא היה רוצה לשיר שוב בהיכל "אנתוני פאקר עולה עולה עולה"?
יוסי22 כתב:גודס לא צריך להמשיך .
לא בגלל ההפסד אתמול שהיה צירוף נסיבות אומלל אלא כי התפקוד שלו ברגעי לחץ לא מתאים לקבוצה כמו מכבי .
מאמן חסר מעוף שיכול לאמן לאורך העונה אבל כשמגיעים למאני טיים וצריך לתפקד תחת לחץ הוא קורס .
jol9 כתב:יוסי22 כתב:גודס לא צריך להמשיך .
לא בגלל ההפסד אתמול שהיה צירוף נסיבות אומלל אלא כי התפקוד שלו ברגעי לחץ לא מתאים לקבוצה כמו מכבי .
מאמן חסר מעוף שיכול לאמן לאורך העונה אבל כשמגיעים למאני טיים וצריך לתפקד תחת לחץ הוא קורס .
מסכים. ויחד איתו צריך לעזוב את הקבוצה דני פדרמן... הייתי מצרף אליו גם את ניקולה, את אבי אבן, ואת כל שאר "מביני" העניין.
פעם הדברים היו יותר פשוטים - היה מנהל שדאג לנהל, היה מאמן שדאג לצד המקצועי, והיתה הנהלה שהתעסקה בכסף.
עשרה אנשים נוספים שיושבים בהנהלה רק גורמים לזריקה של כסף מיותר, ואפס תרומה.
jol9 כתב:אני פשוט מיציתי את כל בעלי התפקידים במועדון...
אפשר להעסיק עשרות בעלי תפקידים, אבל להביא מחליף לשחקן ישראלי שנפצע.... בשביל מה?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני פשוט מיציתי את כל בעלי התפקידים במועדון...
אפשר להעסיק עשרות בעלי תפקידים, אבל להביא מחליף לשחקן ישראלי שנפצע.... בשביל מה?
מסתבר שזאת חכמה בדיעבד
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני פשוט מיציתי את כל בעלי התפקידים במועדון...
מסתבר שזאת חכמה בדיעבד
זה בדרכ נכון, אבל למה התכוונת ספציפית?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני פשוט מיציתי את כל בעלי התפקידים במועדון...
מסתבר שזאת חכמה בדיעבד
זה בדרכ נכון, אבל למה התכוונת ספציפית?
החברה בהנהלה, יוסי וצפריר טוענים שלהגיד שהיו צריכים להביא מחליף לפניני זאת חכמה בדיעבד.
לבוא ולהגיד היום שכשפניני נפצע היינו צרכים להביא את גל מקל, זו חוכמה בדיעבד, כי אף אחד לא ציפה שנסבול מפציעות נוספות של לנדסברג וסמית'".
להגיד שהיו צריכים להביא מחליף לפניני זו חכמה בדיעבד . אתה לא רץ להביא מחליף לשחקן ישר כשהוא נפצע ובטח כשלא מדובר בשחקן חמישייה. כשרק פניני היה פצוע עוד אפשר היה להסתדר אבל כשהתחיל שרשרת פציעות זה כבר היה מאוחר להגיב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים