המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אני הולך להתנזר מאתרי הספורט בשבוע הקרוב...מי איתי?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אני הולך להתנזר מאתרי הספורט בשבוע הקרוב...מי איתי?
יש מכבי כדורגל אז אני לא בטוחה שזה לגמרי אפשרי
אני כן הולכת להתנזר מהם היום ו-70% ממחר
בשלב מסויים נצטרך להתמודד עם זה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אני הולך להתנזר מאתרי הספורט בשבוע הקרוב...מי איתי?
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אני הולך להתנזר מאתרי הספורט בשבוע הקרוב...מי איתי?
לא שאנחנו צריכים לצפות בחגיגות שלהם וזה גם לא ממש מעניין אבל מה הביג פאקינג דיל, אם היינו לוקחים אליפות הערב היינו נושמים לרווחה וקראים כתבות עם האליפות עם חיוך כי זו כבר אליפות 52 וזאת ליגה ישראלית שהדבר היחיד שמעניין בה הוא הפסדים של מכבי. שלהם זאת ראשונה, וכל עוד היא לא על הראש שלנו החגיגות שלהם לא מפריעות לי, המסכנים האלה חיכו יותר מידי שנים.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אני הולך להתנזר מאתרי הספורט בשבוע הקרוב...מי איתי?
לא שאנחנו צריכים לצפות בחגיגות שלהם וזה גם לא ממש מעניין אבל מה הביג פאקינג דיל, אם היינו לוקחים אליפות הערב היינו נושמים לרווחה וקראים כתבות עם האליפות עם חיוך כי זו כבר אליפות 52 וזאת ליגה ישראלית שהדבר היחיד שמעניין בה הוא הפסדים של מכבי. שלהם זאת ראשונה, וכל עוד היא לא על הראש שלנו החגיגות שלהם לא מפריעות לי, המסכנים האלה חיכו יותר מידי שנים.
אם זה היה תלוי בי היו מחכים לעד
זה שהם חיכו כל כך הרבה זמן לא עושה את זה יותר טוב בשבילי
שמואל1 כתב:מדליית זהב בג'ודו לשגיא מוקי בן ה- 23 במשחקים האירופאיים! יפה
felix_r כתב:שמואל1 כתב:מדליית זהב בג'ודו לשגיא מוקי בן ה- 23 במשחקים האירופאיים! יפה
זה באמת יפה, אבל צריך לזכור, שאף אחד באירופה לא ממש שם על המשחקים האלה.
לדוגמא, באתרי הספורט ברוסיה בכלל לא מסקרים אותם
Asf כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מדליית זהב בג'ודו לשגיא מוקי בן ה- 23 במשחקים האירופאיים! יפה
פחות חשוב מי שם על המשחקים הללו ויותר חשוב מול מי הוא התמודד שם (הג'ודוקאים האירופאים הבכירים). כך שהוא נתן סיבה להיות אופטימים לקראת משחקים קצת יותר נחשבים הקרבים ובאים.
felix_r כתב:Asf כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מדליית זהב בג'ודו לשגיא מוקי בן ה- 23 במשחקים האירופאיים! יפה
פחות חשוב מי שם על המשחקים הללו ויותר חשוב מול מי הוא התמודד שם (הג'ודוקאים האירופאים הבכירים). כך שהוא נתן סיבה להיות אופטימים לקראת משחקים קצת יותר נחשבים הקרבים ובאים.
אני אמרתי את מה שרציתי. ואתה רשאי לחשוב את מה שאתה רוצה.
גם בגביע וינר בכדורסל משתתפות הקבוצות הבכירות בישראל, אבל מכבי אפילו לא סופרת את הגביעים האלה בספירה הרשמית של התארים.
felix_r כתב:Asf כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מדליית זהב בג'ודו לשגיא מוקי בן ה- 23 במשחקים האירופאיים! יפה
אני אמרתי את מה שרציתי. ואתה רשאי לחשוב את מה שאתה רוצה.
גם בגביע וינר בכדורסל משתתפות הקבוצות הבכירות בישראל, אבל מכבי אפילו לא סופרת את הגביעים האלה בספירה הרשמית של התארים.
שמואל1 כתב:עוד גמר לישראל בג'ודו!![]()
ישראל הופכת למעצמת גו'ודו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, WendelA, מרסר ו־28 אורחים