המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:נראה שרוצ'סטי עובד קשה לפי העדכונים בטוויטר ובאינסטוש. אוהב שחקנים שמנצלים את הקיץ בשביל להשתפר.
היה לי מאמין קרואטי בתיכון שהיה מכריח אותי לבוא להתאמן בקיץ כי "רק בקיץ יש זמן לעבוד כמו שצריך"
אדגר פו כתב:האימונים הרשמיים מתחילים ב 25 באוגוסט. בערך 3 שבועות מהיום.
my man כתב:לפחות מבחינת הכרס הוא ממש לא מאריץ...
Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה קצת on the heavy side אבל אני מניחה שבשביל זה הוא בא לפה הרבה לפני השאר
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה קצת on the heavy side אבל אני מניחה שבשביל זה הוא בא לפה הרבה לפני השאר
אם רק היו פועלים ככה עם סופו לפני שנה....
itai7 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה קצת on the heavy side אבל אני מניחה שבשביל זה הוא בא לפה הרבה לפני השאר
פבראני עבר פציעה רצינית בברך ולא שיחק כמעט שנתיים, מה התירוץ של סופו?
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה קצת on the heavy side אבל אני מניחה שבשביל זה הוא בא לפה הרבה לפני השאר
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה קצת on the heavy side אבל אני מניחה שבשביל זה הוא בא לפה הרבה לפני השאר
מה התירוץ שלך?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה קצת on the heavy side אבל אני מניחה שבשביל זה הוא בא לפה הרבה לפני השאר
שהוא שמן ודפוק בראש??![]()
אין לו תירוץ, רק אומרת שאם מכבי היו מביאים אותו לארץ חודש לפני כולם והיו רואים את מצבו ומפקחים עליו אולי כל העונה היתה יכולה להיות שונה לגמרי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־14 אורחים