המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:יכולך לחסוך. במילא אין שום ידיעות על כלום
jol9 כתב:שמח לבשר על פתיחתו של שרשור המלפפונים האחרון לקיץ הזה.
jol9 כתב:אם להמשיך לרגע את הפוסטים האחרונים מV6, רציתי רק להגיד, שהבעיה היא לא 0 שחקנים בעמדה 4, אלא זה שיש בסגל רק 2
שחקני פנים, כשאחד מהם, בכלל לא ברור שמדובר בשחקן טוב יותר מכל מיני גלמים שעברו פה בעמדה 5 בשנים האחרונות (פלניניץ', מאריץ' וכו').
נניח שסמית' ופניני מוסבים לעמדה 4. סבבה, יש בזה איזשהו הגיון, אבל מי יישחק בפנים? מי יגבה את אמבקווה? מי ייקח ריבאונד?
מי ישמור בצבע?
jol9 כתב:אם להמשיך לרגע את הפוסטים האחרונים מV6, רציתי רק להגיד, שהבעיה היא לא 0 שחקנים בעמדה 4, אלא זה שיש בסגל רק 2
שחקני פנים, כשאחד מהם, בכלל לא ברור שמדובר בשחקן טוב יותר מכל מיני גלמים שעברו פה בעמדה 5 בשנים האחרונות (פלניניץ', מאריץ' וכו').
נניח שסמית' ופניני מוסבים לעמדה 4. סבבה, יש בזה איזשהו הגיון, אבל מי יישחק בפנים? מי יגבה את אמבקווה? מי ייקח ריבאונד?
מי ישמור בצבע?
הסיבה שאין כלום כרגע היא מכיוון שמכבי מחכה לשחקן ספציפי
שרק אותו היא רוצה(אי לי שם).ככה לפי משהו מהקבוצה.עוד הוא טוען שיגיעו שני שחקנים.והם לא מנסים סתם להחתים שחקנים אלא כאלה שהם באמת רוצים ולא מתכוונים להתפשר
שמואל1 כתב:מפורום תפוז:הסיבה שאין כלום כרגע היא מכיוון שמכבי מחכה לשחקן ספציפי
שרק אותו היא רוצה(אי לי שם).ככה לפי משהו מהקבוצה.עוד הוא טוען שיגיעו שני שחקנים.והם לא מנסים סתם להחתים שחקנים אלא כאלה שהם באמת רוצים ולא מתכוונים להתפשר
אמינותו של הכותב לא ידועה לי.
שמואל1 כתב:מפורום תפוז:הסיבה שאין כלום כרגע היא מכיוון שמכבי מחכה לשחקן ספציפי
אמינותו של הכותב לא ידועה לי.
my man כתב:לי יש מקור פנימי שאומר שמכבי במו"מ מתקדם עם שחקן עבר...
my man כתב:לי יש מקור פנימי שאומר שמכבי במו"מ מתקדם עם שחקן עבר...