המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מעניין אם הטורניר מצולם בכלל
אדגר פו כתב:אני בד"כ מקיז דם ביום שישי, ומבצע טקסים נגד שחור, ממש לא מתאים.
MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:אני בד"כ מקיז דם ביום שישי, ומבצע טקסים נגד שחור, ממש לא מתאים.
כולנו, כולנו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:אני בד"כ מקיז דם ביום שישי, ומבצע טקסים נגד שחור, ממש לא מתאים.
כולנו, כולנו
אם יש בן אדם אחד בעולם שיכול לכתוב דבר כזה ואני לא אקרא את זה בציניות, זה אתה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:אני בד"כ מקיז דם ביום שישי, ומבצע טקסים נגד שחור, ממש לא מתאים.
כולנו, כולנו
טקסים נגד שחור?
ההפך אם כבר
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:אני בד"כ מקיז דם ביום שישי, ומבצע טקסים נגד שחור, ממש לא מתאים.
כולנו, כולנו
טקסים נגד שחור?
ההפך אם כבר
שחור נגד טקסים?
מה? מה? ציפית לתגובה יותר טובה? יותר בוגרת? אם כן אז אתה ממש לא מכיר אותי
MTA2311 כתב:אבל בדקתייייייייייי
jol9 כתב:שמואל, יש לי רעיון לפרוייקט סוף התואר שלך - באן אוטומטי מהפורום, ע"פ קריטריונים שנבחר ונסכים עליהם כולנו (כלומר אני).
jol9 כתב:שמואל, יש לי רעיון לפרוייקט סוף התואר שלך - באן אוטומטי מהפורום, ע"פ קריטריונים שנבחר ונסכים עליהם כולנו (כלומר אני).
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שמואל, יש לי רעיון לפרוייקט סוף התואר שלך - באן אוטומטי מהפורום, ע"פ קריטריונים שנבחר ונסכים עליהם כולנו (כלומר אני).
עד כמה אני בסכנה מ-1 עד 10? (התשובה שלך תקבע עד כמה אתה בסכנה מ-1 עד 10)
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל, יש לי רעיון לפרוייקט סוף התואר שלך - באן אוטומטי מהפורום, ע"פ קריטריונים שנבחר ונסכים עליהם כולנו (כלומר אני).
השאלה היא האם שמואל יסכים לתכנן פרוייקט שישאיר אותו מחוץ לפורום אחרי שתי הודעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־20 אורחים