המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:שמואל יש אצלך את הת'רדים האלה בהיכון על הדפדפן?
אם לא רושמים את פאברני נדע שהוא בחוץ
שמואל1 כתב:שחף כתב:שמואל יש אצלך את הת'רדים האלה בהיכון על הדפדפן?
אם לא רושמים את פאברני נדע שהוא בחוץ
מכבי יכולה לרשום את כל הזרים.
דווקא אחד הישראלים נראה לי אמור לשבת בצד.
החציל האצטקי כתב:ואיך מכניסים את ויטור לכושר אם לא דרך משחק מול בן אלטיט האימתני?
jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.
בכל אופן, אני מאמין שבמשחק הראשון כל השחקנים החשובים יישחקו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.
אני לא יודע אם פבאריני יירשם. אולי ירצו להוריד ממנו עומס.
מכביסט31 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.
מתי סוף סוף יהיה לנו סנטר אמיתי שיוכל לפתוח עונה כמו שצריך בלי שיצטרכו להוריד ממנו עומס?
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.
מתי סוף סוף יהיה לנו סנטר אמיתי שיוכל לפתוח עונה כמו שצריך בלי שיצטרכו להוריד ממנו עומס?
בתכלס אף סנטר אמיתי שכולנו פה היינו רוצים לא היה מסתדר בליגה הישראלית, ככה שזה לא ממש משנה.
שחף כתב:MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.
בתכלס אף סנטר אמיתי שכולנו פה היינו רוצים לא היה מסתדר בליגה הישראלית, ככה שזה לא ממש משנה.
אולי עם גודס זה נכון
למה אתה חושב שראדוליצה נניח לא מסתדר פה?
roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.