המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:לפי מהשהנתי הוא דחה הצעה מקאזאן של 500 אלף דולר
ומגזינטפ גם
ניסה להתקבל לNBA ולא הצליח
שמואל1 כתב:אני בכלל לא אוהב את ההחתמה הזאת.
חודש מדברים איתנו שמחכים בסבלנות לשחקן הנכון, שלא יביאו סתם שחקן שלא מתאים, שמחכים לשחקן בסכום גבוה שייחתך מה- NBA, ובסוף אנחנו מקבלים שם מונפץ מהדי ליג.
דבר שני, אם החליטו ללכת על קונספט של שחקן די ליג ב 200K, למה חיכו עד עכשיו? היה אפשר להחתימו לפני חודש כדי שיעשה את ההכנה עם כולם.
זה נראה שכל תהליך קבלת ההחלטות היה מבולבל וחפוז. כאילו מכבי שמעה על השם שלו היום, ראתה את ההיילייטס שלו נגד ה- Vipers בדי ליג והחתימה אותו. בטח דני פדרמן התלהב מהמציאה הגדולה.
אל תפתחו ציפיות גדולות מהשחקן הזה. הוא לא שחקן רע, אבל הוא לא אחד שישדרג אותנו. פרווה כזה, כמו ג'ו אלכסנדר (במקרה הטוב) ונואל פליקס במקרה הרע.
אני גם די בטוח שהוא יבוא שמן ולא בכושר. יש סיבה שהשחקן הזה יושב בבית באוקטובר, ואף קבוצה, כולל בליגה שלנו לא נגעה בו.
לסיכומו של דבר, מכבי עדיין בבעיה בצבע. לא נפתרה שום בעיה. הבאנו נגר שמן שבעיקר יעשה עבירות.
גל גל כתב:לא דחה כרגע, דחה שלשון עבר בתחילת העונה כשהיה במחנות של ה NBA
חוץ מזה מה אתה מצפה לדוויט האוורד? זה סנטר שלישי שבא כגיבוי לפאברני ולחלק עומסים אם יתברר כהפתעה מעולה אם לא תחתוך בדצמבר תביא מישהו אחר מה הביעה
felix_r כתב:שמואל, אתה חוצוף!
אתה הבאת את הידיעה על הצ'וקו-מוקו הניגרי, שלא חתם.
אני הבאת את הידיעה על אונואקו. אז למה אתה פותח את האשכול על חתימתו?
קובי כתב:החתמה מעניינת ולוטה בערפל.
שמואל, תפסיק להיות נחרץ לגבי דברים שאין לך מושג. לא אתה ולא אני יודעים באמת מה הוא מסוגל להביא.
בן 28 עם קריירה שלא נסקה? ספר את זה לאחד שאתה מאוד היית בעד החתמתו - טיילור רוצ'סטי, שעונה לפני שהפך למלך הסלים ביורוליג (בהיותו בן 29), קלע בליגה האיטלקית 7 נק' בממוצע וביורוליג 3.5. בניז'ני הוא פרח וריירת על החתמתו שנה אחרי. אז בוא נמתין.
אני יכול להסכים איתך שאי אפשר להתלהב מההחתמה הזאת, אלא פשוט לקוות לטוב. על ההתנהלות של מכבי בנושא סנטר אפשר לדבר, אבל על השחקן עצמו? לא הייתי ממהר כ"כ...
BIG sofo כתב:הוא עם מוטת ידיים של 7^7 (2.33)![]()
![]()
![]()
אני לא חושב שנתקלתי בשחקן עם מוטת ידיים כזאת![]()
![]()
![]()
לאמבקווה, לשם השוואה, יש מוטת ידיים מטורפת של 2.24...לאונאקו 9 ס"מ יותר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־25 אורחים