אמבקווה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אמבקווה

הודעהעל ידי שחף » 16 אוקטובר 2015, 00:45

בין כל הדברים שראיתי במשחק היום האיש די בלט לי לרעה. לא בגלל הדברים שהוא עשה אלא בעיקר בגלל הדברים שהוא לא עושה.
1. 3 ריבאונדים ב-24 דקות. נתון מזעזע. אפילו סופו היה עם קצב ריבאונדים טוב יותר. כנראהה שישתפר במשחקים הבאים, אבללא מדובר פה באיזה ריבאונדר חייתי, עם כל הכבוד להצגות שלו מהמשחקים בליגה.
2. 1 מ-4 מהשדה. כשדמדברים על שחקן שזורק בעיקר מטר מהסל זה רע מאוד. באופן כללי, הוא לא נראה כמו איזה קפיץ מעופף כמו ת'יוס שרץ מרחבה לרחבה, אלא כמו שחקן שחייב לקבל את הכדור ליד עם נתיב פנוי כדי להטביע.
3. הייתה לו חסימה אחת, אבל הרחבה של מכבי די נראתה כמו טיילת. האיש לא מאיים מבחינת יכולת חסימה. את זה ראינו גם במשחקים אחרים.

על כל התענוג הזה מכבי שילמה פי שתיים ממה ששילמו על ת'יוס בקיץ שעבר. ולא שאני חושב שהיה צריך להשאיר את ת'יוס, אבל מדובר בסוג שחקנים שקיים כמו זבל באירופה. לא ברור לי כל כך מה מה הפוטנציאל של האיש שעליו שילמו 700K. ליד רוצ'סטי ופארמר היו צריכים מישהו שלפחות הגנתית ינעל את הרחבה. כרגע אמבקווה נראה כמו משהו בין סנטר יורוקאפ טוב לסנטר יורוליג לגיטימי.
שחף

Re: אמבקווה

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אוקטובר 2015, 00:47

לצערי אמבקווה מתגלה כשחקן מאוד בינוני.
משום מה כולם חשבו שהוא בינגו עוד לפני שדרך על הפרקט. מה לעשות, ליגה גרמנית זה לא יורוליג.
בכל מקרה, הוא בטח לא הבעיה של מכבי ואפשר לחיות איתו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אוקטובר 2015, 00:51

הייתי יכולה להבליג על הכל אם רק היה אתלט מצוין
לא מאמינה שבחור עם הגוף שלו ניחן ביכולות אתלטיות כל כך עלובות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2015, 00:51

אמרתי את זה בפעם הראשונה שראיתי אותו. הוא לא עושה שום דבר בצורה מרשימה. אתלטיות בינונית, לא מהיר במיוחד, מסיים גרוע, ריבאונדר בינוני, שומר טוב על גארדים, בינוני מאוד על גבוהים.

לא ברור לי איך השחקן הזה השיג חוזה של 700 אלף דולר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 16 אוקטובר 2015, 00:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 16 אוקטובר 2015, 00:51

אפשר היה לחיות איתו כמחליף אם היה סנטר פותח סביר.בשנים קודמות היה תמיד מישהו שמילא את הוואקום כשהסנטר הפותח לא ענה על הציפיות- שון ג'יימס, הנדריקס ת'יוס וכו'. אמבקווה לא נראה כמישהו שיכול להחזיק את העמדה הזאת 25 דקות. ממש לא
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אוקטובר 2015, 00:52

שחף כתב:אפשר היה לחיות איתו כמחליף אם היה סנטר פותח סביר.בשנים קודמות היה תמיד מישהו שמילא את הוואקום כשהסנטר הפותח לא ענה על הציפיות- שון ג'יימס, הנדריקס ת'יוס וכו'. אמבקווה לא נראה כמישהו שיכול להחזיק את העמדה הזאת 25 דקות. ממש לא

מסכים. בגלל זה חייב להגיע גבוה והפעם אם אפשר לא מהדי ליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 01:09

אכן היה מאכזב היום, אבל כמו עם רוב השחקנים, צריכים לתת לו עוד כמה משחקים בשביל לחוות דעה אמיתית.
תכלס גם רוצ'סטי ופארמר היום די הסריחו את הפרקט, למרות שקלעו קצת... זה רחוק מלהיות מספיק.

כבר בשבוע הבא מול מלאגה נוכל לקבל מדד טוב.
אם גודס דופק גם את זה, אז אנחנו בצרות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אוקטובר 2015, 01:14

גם אני די מאוכזב ממנו בינתיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 16 אוקטובר 2015, 08:37

אמבקווה זה שחקן שצריך לידו סארץ' פור שפותח את ההגנה. קשה לו מול סנטרים גבוהים ומאסיביים. הוא פינישר טוב, ריבאונדר הגנה והתקפה טוב, לא יותר מזה. בעיקר שחקן של 8 ו8 בכל משחק.
Assaf M

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 08:43

Assaf M כתב:אמבקווה זה שחקן שצריך לידו סארץ' פור שפותח את ההגנה. קשה לו מול סנטרים גבוהים ומאסיביים. הוא פינישר טוב, ריבאונדר הגנה והתקפה טוב, לא יותר מזה. בעיקר שחקן של 8 ו8 בכל משחק.

כל סנטר צריך לידו סטרצ' 4, או כמה קלעים באופן כללי.
זה תמיד עוזר...
אמבקווה מאכזב בינתיים בעיקר במדד האגרסיביות והריבאונד. זה כאילו, אם הוא נמצא או לא נמצא, לא ממש מרגישים את ההבדל,
בניגוד למשל לנוכחות ההגנתית של רנדל, שבאופן וודאי מורגשת מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוקטובר 2015, 09:08

לא מול קבוצות כאלו ולא אחרי משחק ראשון צריך לשפוט אותו.
כשאמרנו שהוא בינגו אז אף אחד לא התכוון שהוא כוכב , אלא שחקן יעיל שעושה עבודה שחורה בסגנון של הנדריקס , טיוס , ציון תומאס...ואת הדברים האלה הוא יעשה.
לא הייתי אומר שחקן של שמונה ריב' לעונה (זה מספרים של מלך הריבאונד ביורוליג עונתי ) אלא יותר בכיוון של 4-5 למשחק. גם נק' הוא יהיה באזור 6.5 נק' למשחק . לא כוכב אבל מספיק יעיל...מה שכן לא מצדיק 700 אלף אם זה מה שהוא מקבל (לא נראה לי)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 אוקטובר 2015, 10:18

אני רוצה לראות אותו בעוד שניים - שלושה משחקים כדי לשפוט אותו ביתר הגינות, משחקי חוץ בצסק"א הפכו למכת גורל עם פסיכולגיה שלילית מוזרה על שחקנים.
אם זו היכולת שלו אז זה באמת מאכזב.
דווקא הבחור החדש היה אתמול טוב יותר, לפחות לקח 7 ריבאונדים ועשה רושם של בחור פיזי מאוד עם נוכחות בצבע ורצון, רק שהוא עם משקל עודף וחוסר תיאום קבוצתי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי JarJarBinx » 16 אוקטובר 2015, 14:45

jol9 כתב:אמבקווה מאכזב בינתיים בעיקר במדד האגרסיביות והריבאונד. זה כאילו, אם הוא נמצא או לא נמצא, לא ממש מרגישים את ההבדל,

בדיוק מה שחשבתי גם אני. פשוט קשה להבחין אם הוא נמצא על המגרש או לא.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 14:52

יכול להיות פה משהו מנטלי.
ברוב הזמן עד אתמול הוא דווקא נראה כמו שחקן אגרסיבי מאוד.
יכול להיות שהוא פשוט התרגש. גם הוא בן אדם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 אוקטובר 2015, 14:59

החציל האצטקי כתב:יכול להיות פה משהו מנטלי.

כן, גם אני בכיוון הזה.
משחק מול צסק"א בפתיחת עונה בחוץ לשחקן חסר ניסיון יורוליג כמוהו זה בעייתי. לא מדד שאמור לייצג, בתנאי שהוא יראה שיפור משמעותי. לדעתי הוא כן.
אבל שישחק ב 5 ולא ב 4 .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אוקטובר 2015, 15:00

אדגר פו כתב:
החציל האצטקי כתב:יכול להיות פה משהו מנטלי.

כן, גם אני בכיוון הזה.
משחק מול צסק"א בפתיחת עונה בחוץ לשחקן חסר ניסיון יורוליג כמוהו זה בעייתי. לא מדד שאמור לייצג, בתנאי שהוא יראה שיפור משמעותי. לדעתי הוא כן.
אבל שישחק ב 5 ולא ב 4 .

לא מסכים. את אותם חסרונות הוא הציג גם נגד קריית גת, אילת וראשל"צ. זה היה פחות בולט אבל דיברנו עליהם.
לא חושב שגם במקרים הללו הוא התרגש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 15:07

שמואל1 כתב:ג גם נגד קריית גת, אילת וראשל"צ. זה היה פחות בולט אבל דיברנו עליהם.
לא חושב שגם במקרים הללו הוא התרגש.

מול קריית גת הוא היה על אזרחי. מול אילת וראשון הוא היה טוב. היו לו דקות שהוא מעט נעלם, והוא אכן לא הוכיח שהוא סטופר עילי בהגנה, אבל הוא ממש לא נראה כמו בור בהגנה, בריבאונד וחסר יכולת התקפית בסיסית כמו אתמול.
בגביע ווינר המספרים שלו היו 10 נקודות (55% ל-2 ו-89% מהקו), 5 ריבאונדים, בלוק וחטיפה ב21 דקות, הוא נראה כמו סוג של באנקר בתוך אי הודאות שיש למכבי בקו הקדמי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 16 אוקטובר 2015, 15:16

הבעיה העיקרית חוץ מזה שהוא פרווה ומטה .זה שהוא לא אתלטי ואין לו תפקיד מוגדר בעיני ,הוא לא משאבת ריבאונדים הוא לא נותן חיפוי ומטריה אוירית ,אין לו בכלל יכולת חסימה בגובה הוא בכלל לא מגיע לגבהים האלה רק במלמטה אם בכלל.
אני לא חי איתו טוב ,מי שאומר כן זו הבעיה פה היא מתחילה ,הוא עיקר הבעיה כי במקומו היה אמור לבוא סטרץ ,ובמקום פבראני ואנאקו היה צריך סנטר ,ובכסף קטן קפיץ אתלט ,רוב שחקני אילת וראשון הראו עליונות במשחקים נגד אמבאקוה ,באתלטיות בהגנה ,ובכלל הוא לא יכל לשמור אותם.
רואים שהוא חזק פיזית ,אבל הוא לא יודע לשמור ,בעמדה הזו ובמה ששהינו צריכים יש מלא שהיו ממלאים את המקום ובחצי כסף ,מישו קפיצי ואתלטי.
לא מבין למה מושכים את הענין אם פבראני ,הרי הוא נכנס ל3 4 דקות ,כן רואים ניצוצות אבל זהו ,הוא לא יכול לשחק יותר בגלל הכאבים אז מה הקטע כאן.
אדם

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 אוקטובר 2015, 15:24

אדם כתב:הבעיה העיקרית חוץ מזה שהוא פרווה ומטה .זה שהוא לא אתלטי ואין לו תפקיד מוגדר בעיני ,הוא לא משאבת ריבאונדים הוא לא נותן חיפוי ומטריה אוירית ,אין לו בכלל יכולת חסימה בגובה הוא בכלל לא מגיע לגבהים האלה רק במלמטה אם בכלל.
אני לא חי איתו טוב ,מי שאומר כן זו הבעיה פה היא מתחילה ,הוא עיקר הבעיה כי במקומו היה אמור לבוא סטרץ ,ובמקום פבראני ואנאקו היה צריך סנטר ,ובכסף קטן קפיץ אתלט ,רוב שחקני אילת וראשון הראו עליונות במשחקים נגד אמבאקוה ,באתלטיות בהגנה ,ובכלל הוא לא יכל לשמור אותם.
רואים שהוא חזק פיזית ,אבל הוא לא יודע לשמור ,בעמדה הזו ובמה ששהינו צריכים יש מלא שהיו ממלאים את המקום ובחצי כסף ,מישו קפיצי ואתלטי.
לא מבין למה מושכים את הענין אם פבראני ,הרי הוא נכנס ל3 4 דקות ,כן רואים ניצוצות אבל זהו ,הוא לא יכול לשחק יותר בגלל הכאבים אז מה הקטע כאן.

אין מה לעשות, אי אפשר להחליף עכשיו את כל הקו הקדמי.
מאמן טוב צריך לעבוד עם מה שיש לו וזה לא כל כך רע , כשמחפשים רק את החסרונות אפשר להגיע לאבסורד ולפרק את כל הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שחף » 16 אוקטובר 2015, 15:55

הוא נראה כמו סנטר טוב לליגה הישראלית. או ליורוקאפ. יכול להיות שבליגה שלנו הוא אפילו יהיה יותר אפקטיבי מת'יוס כי מעבר לעניין השביתות האיטלקיות שלו הוא קצת יותר רחב ויכול להתמודד טוב יותר מול כל מיני אדריאן יוטרים. העניין הוא שאתמול הוא זייף מול קו קדמי לא מרשים ברמת יורוליג. קייל היינס, וורונסביץ' וקרבאצוב. הוא עוד ייתן משחקים נחמדים אבל הוא מראש נראה לי שחקן עם פוטנציאל מאוד מאוד מוגבל. היה אפשר למצוא במקומו שחקן ב-300K שיעשה אותם דברים בדיוק ואת רוב הכסף לנתב לטובת סנטר ראשון יעיל.
שחף

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־17 אורחים