המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:לא מבינה את האמירות הללו שאין אלטרנטיבות.
לבלאט לא היו אלטרנטיבות, אבל אולי חצי מהמאמנים בליגה שלנו עדיפים וטובים מגודס.
לא אומרת שהם ראויים להיות מאמנים של מכבי, אבל טובים מגודס? זה כן.
גודס לא עשה כלום אבל באמת כלום שהיה ראוי לתת לו עוד צ'אנס הקיץ למרות הכישלון הקולוסיאלי שנה שעברה (בניגוד לבלאט או פיני שגם איבדו אליפויות).
מה ההבדל באמת בין גודס לבין דן שמיר למשל??
jol9 כתב:איזו אש בדיוק?
אני אומר לך - דשדוש, ושום דבר לא יקרה. קטסטרופה - יהיה חילוף בעמדת המאמן.
הבעיה היא שדשדוש הוא מבוא לבזיון כמו שראינו בשנה שעברה.
חבל שההנהלה שלנו לא חושבת שאנחנו ראויים ליותר מזה.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:לא מבינה את האמירות הללו שאין אלטרנטיבות.
גודס לא עשה כלום אבל באמת כלום שהיה ראוי לתת לו עוד צ'אנס הקיץ למרות הכישלון הקולוסיאלי שנה שעברה (בניגוד לבלאט או פיני שגם איבדו אליפויות).
לא חושב שחצי מהמאמנים בליגה טובים מגיא, אבל גם אם כן, זה לא הופך אותם לאלטרנטיבה.
היית רוצה לראות פה את דן שמיר\קטש\דרוקר? אני לא.
אני באמת לא יכול לחשוב על אלטרנטיבה כרגע. זה יהיה חייב להיות זר, ואין לי מושג מי יהיה פנוי באמצע העונה.
כמובן שאצלנו זה יותר מסובך, כי מאמן טוב לא מספיק, צריך גם ממושמע, ובעל אופי נוח, וחסר כריזמה ושטיח רצפה באופן כללי.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:לא מבינה את האמירות הללו שאין אלטרנטיבות.
לא חושב שחצי מהמאמנים בליגה טובים מגיא, אבל גם אם כן, זה לא הופך אותם לאלטרנטיבה.
אני באמת לא יכול לחשוב על אלטרנטיבה כרגע. זה יהיה חייב להיות זר, ואין לי מושג מי יהיה פנוי באמצע העונה.
כמובן שאצלנו זה יותר מסובך, כי מאמן טוב לא מספיק, צריך גם ממושמע, ובעל אופי נוח, וחסר כריזמה ושטיח רצפה באופן כללי.
תקרא מה שכתבתי, כי כתבתי בפירוש שאני לא חושבת שהם מספיק טובים למכבי, אבל הם במינימום לא יותר גרועים מגודס.
אז כן, הייתי מעדיפה אם היו נותנים בקיץ למישהו אחר את הצ'אנס במקום להשאיר אותנו עם מאמן שהוא כישלון ידוע מראש שכבר נכשל במכבי ולא עשה כלום בחייו שבגללו היה ראוי לצ'אנס נוסף.
החציל האצטקי כתב:שאלה אמיתית שעולה לי בראש בכמה ימים האחרונים- יש מצב שאבי אבן מאמן את הקבוצה הזאת טוב יותר מגודס?
החציל האצטקי כתב:אפשר לקרוא לזה אשכול הסקאוטינג למאמנים בעצם?
LIAV10 כתב:דן שמיר.
יש לו מוח כדורסל, מאוד שבלוני וחסר יצירתיות, אבל הוא יודע את הענף ומכין את הקבוצות שלו מצויין לכל משחק.
yzafrir כתב:מאמן זר : בראד גרינברג ?
ניסיון לא חסר לו והוא מתאים לסגנון (האמריקאי) של מכבי...
מאמן ישראלי שהכי יכול להתאים כרגע זה ארז .
חציל איזה בעיות אישיות יש לארז ?
זה אולי יפתיע חלק אבל במשך כמה שנים טובות הוא ישב כמה מקומות ממני במשחקי היורוליג והפסיק לבוא רק כשמונה למאמן הפועל. אני מת על האישיות שלו והטמפרמנט . וגם מבחינה מקצועית ...
גם דן שמיר בסדר לדעתי אבל בעוד כמה שנים...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:מאמן זר : בראד גרינברג ?
ניסיון לא חסר לו והוא מתאים לסגנון (האמריקאי) של מכבי...
מאמן ישראלי שהכי יכול להתאים כרגע זה ארז .
חציל איזה בעיות אישיות יש לארז ?
זה אולי יפתיע חלק אבל במשך כמה שנים טובות הוא ישב כמה מקומות ממני במשחקי היורוליג והפסיק לבוא רק כשמונה למאמן הפועל. אני מת על האישיות שלו והטמפרמנט . וגם מבחינה מקצועית ...
גם דן שמיר בסדר לדעתי אבל בעוד כמה שנים...
גרינברג יותר מדי אמריקאי, לא תודה
הוא יראה 40 הפרש הופך למינוס 5 ורק אז ייקח פסק זמן
כבר עכשיו יש לנו מאמן שקופא על הקווים אז אחד אחר במקומו? בשפתו של גרינברג, no thank you
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:דן שמיר.
יש לו מוח כדורסל, מאוד שבלוני וחסר יצירתיות, אבל הוא יודע את הענף ומכין את הקבוצות שלו מצויין לכל משחק.
אז זהו, זאת השאלה שלי, מה צריך - מאמן כמו ארז או מאמן כמו דן שמיר
אחד רס''ר שיכניס משמעת ויגרום לשחקנים להילחם
השני לפטופ שיעמיד שחקנים על המגרש כמו לוח שח-מט
האמת שכרגע אני נוטה לראשון אבל אז אני נזכרת שיש לנו חומר התקפי מצוין אז למה לא מאמן שימקסם את הפוטנציאל המקצועי של הקבוצה
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:לא מבינה את האמירות הללו שאין אלטרנטיבות.
תקרא מה שכתבתי, כי כתבתי בפירוש שאני לא חושבת שהם מספיק טובים למכבי, אבל הם במינימום לא יותר גרועים מגודס.
אז כן, הייתי מעדיפה אם היו נותנים בקיץ למישהו אחר את הצ'אנס במקום להשאיר אותנו עם מאמן שהוא כישלון ידוע מראש שכבר נכשל במכבי ולא עשה כלום בחייו שבגללו היה ראוי לצ'אנס נוסף.
קראתי. כתבת שאת לא מקבלת את זה שאין אלטרנטיבות. נניח שהם טובים ממנו, אבל הם לא מתאימים למכבי. זה אומר שהם לא אלטרנטיבות.
לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־13 אורחים