המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:תמיד חשבתי שלקבוצה הזאת חסרה אתלטיות.
חשבתי שאיבאקווה יתן את זה לפחות בעמדת הסנטר ההגנתי, אבל הוא פחות אתלטי מההערכות המוקדמות.
חבל אולי שלא המשיכו בקו המחשבה עם סווינגמן אתלטי שרצו להביא וירדו מזה משום מה.
חסרים לי שחקנים שיודעים לשחק עם הגב לסל. פעם מכבי ידעה לשחק עם סנטרים או אפילו עם גארדים כדורסל הפוך של פוסט אפ, אין את זה במכבי של היום.
חוץ מזה, אני מסכים עם הניתוח של חציל , בעצם בהכול.
מקאדו 3 כתב:ברדיו ירושלים מפרסמים שארט פראחובסקי לא מרוצה בקבוצתו והציע עצמו למגדל , סנטר קלאסי עם משחק פוסט הייתם מביאים למכבי ?
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:ברדיו ירושלים מפרסמים שארט פראחובסקי לא מרוצה בקבוצתו והציע עצמו למגדל , סנטר קלאסי עם משחק פוסט הייתם מביאים למכבי ?
יותר סנטר התקפי מהגנתי. מכבי צריכה סנטר הגנתי. באמת שלא כל כך קשה למצוא שחקן כזה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:ברדיו ירושלים מפרסמים שארט פראחובסקי לא מרוצה בקבוצתו והציע עצמו למגדל , סנטר קלאסי עם משחק פוסט הייתם מביאים למכבי ?
יותר סנטר התקפי מהגנתי. מכבי צריכה סנטר הגנתי. באמת שלא כל כך קשה למצוא שחקן כזה.
היא צריכה גם נוכחות התקפית בצבע.
הייתי הולך על זה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:ברדיו ירושלים מפרסמים שארט פראחובסקי לא מרוצה בקבוצתו והציע עצמו למגדל , סנטר קלאסי עם משחק פוסט הייתם מביאים למכבי ?
יותר סנטר התקפי מהגנתי. מכבי צריכה סנטר הגנתי. באמת שלא כל כך קשה למצוא שחקן כזה.
היא צריכה גם נוכחות התקפית בצבע.
הייתי הולך על זה.
הוא יותר טוב מאונוואקו, אבל לא נראה לי שלמכבי יש כסף לזה. אם צריך לפתוח את הכיס, אז להביא סנטר הגנתי. אפשר למצוא כזה בסכומים לא אסטרונומיים.
מקאדו 3 כתב:איזה סנטר הגנתי נומלי יש ואיך קבעת שלא כל כך קשה למצוא אחד כזה ?
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:איזה סנטר הגנתי נומלי יש ואיך קבעת שלא כל כך קשה למצוא אחד כזה ?
ברנרד ג'יימס? סטייסמה? זה לא מצרך כזה נדיר או יקר.
התנין כתב:פארמר ורוצ'סטי זה ממש לא להכנס לקטנות. מדובר בשחקנים שכ"א מהם עולה יותר ממיליון דולר. דמיין לך איזה שחקן ניתן היה להביא לעמדת הסנטר בסכומים האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־10 אורחים