המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:צביקה שרף על הקווים.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:צביקה שרף על הקווים.
ניקולה וויצ׳יץ׳ על הקווים.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:צביקה שרף על הקווים.
גיא גודס על הקווים.
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:צביקה שרף על הקווים.
גיא גודס על הקווים.
מר קו על הקווים.
my man כתב:יאללה שיהיה צביקה- גם אם נפסיד את כל התארים כמו שרק הוא יודע אי אפשר כבר לסבול את גודס...
התנין כתב:הפעם אני אהיה יותר זהיר בתחזיות שלי לאחר שאכלתי עוגה לפרצוף בדמות באמברג. אני עדיין טוען שגם באמברג וגם הטורקים הם קבוצות יורוקאפ מחוזקות, שבמשחק סביר של מכבי אמורות להפסיד לה במינימום 10 הפרש.
באשר לטורקים - התחזית שלי ושל רוי מהקיץ, שעל אף כל הדיבורים על רכש מפוצץ ותקציב בשמיים נעשה שם רכש בינוני מינוס. הביאו את כל הסוסים המתים של הכדורסל הטורקי (פרלזיץ', סמי ארדן וסאבאש, ארסלן) והאירופאי (מרקושווילי, סלוטר) הוסיפו לזה עוד שחקני חיזוק מהיורוקאפ (בייליצה, הראנגודי) ותיבלו בשחקן יורוליג יחסית מבטיח שנראה נכון לעכשיו כמו הבבואה של וונטיגו קאמינג (רדינג).
נקודת האור היחידה הוא ג'אמון גורדון שתמיד היה שחקן חביב, אבל תכלס - לא יותר מזה (אם כי במצבינו הוא שחקן שכן הייתי מביא)
אולי פורקאן ישנה שם משהו, כי הוא כן שחקן עם פוטנציאל בניגוד לכל השחקנים הגמורים האלה שאכזבו בכל מקום אפשרי.
התנין כתב:הפעם אני אהיה יותר זהיר בתחזיות שלי לאחר שאכלתי עוגה לפרצוף בדמות באמברג. אני עדיין טוען שגם באמברג וגם הטורקים הם קבוצות יורוקאפ מחוזקות, שבמשחק סביר של מכבי אמורות להפסיד לה במינימום 10 הפרש.
באשר לטורקים - התחזית שלי ושל רוי מהקיץ, שעל אף כל הדיבורים על רכש מפוצץ ותקציב בשמיים נעשה שם רכש בינוני מינוס. הביאו את כל הסוסים המתים של הכדורסל הטורקי (פרלזיץ', סמי ארדן וסאבאש, ארסלן) והאירופאי (מרקושווילי, סלוטר) הוסיפו לזה עוד שחקני חיזוק מהיורוקאפ (בייליצה, הראנגודי) ותיבלו בשחקן יורוליג יחסית מבטיח שנראה נכון לעכשיו כמו הבבואה של וונטיגו קאמינג (רדינג).
נקודת האור היחידה הוא ג'אמון גורדון שתמיד היה שחקן חביב, אבל תכלס - לא יותר מזה (אם כי במצבינו הוא שחקן שכן הייתי מביא)
אולי פורקאן ישנה שם משהו, כי הוא כן שחקן עם פוטנציאל בניגוד לכל השחקנים הגמורים האלה שאכזבו בכל מקום אפשרי.
ankram כתב:אם הקהל לא יוציא שלטים נגד ההנהלה. נגד ניקו נגד אבי אבן נגד נגד פדרמן אז מגיע לקהל הזה כל מה שיקבל.
כמובן שמזרחי יוריד את השלטים האלו , אני מקווה שהקהל לא יהיה מוכן.
רק הקהל של מכבי יכול לעשות משהו.
בפן המעשי: פאבריני אוננקו בנדר ופארמר/ אמציה צריכים להיות משוחררים לאלתר מהקבוצה. למצוא גארד שומר וחודר ולהביא את פארחובסקי.
התנין כתב:רוי, להגיד את מה שאמרת על אלדמיר יהיה קצת יומרני. הוא עוד לא עשה כלום בקריירה שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־10 אורחים