המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:תעשה לי ילד!!!
מת על השחקן הזה
חבל מאוד שאין פה גארד יוצר נורמלי לצידו ואז המצב היה הרבה יותר טוב
MTA2311 כתב:מי פותח ת'רד כזה יומיים לפני משחק עונה?
BIG sofo כתב:rc4991 כתב:תעשה לי ילד!!!
מת על השחקן הזה
תעשה לי ילד?
rc4991 כתב:חבל מאוד שאין פה גארד יוצר נורמלי לצידו ואז המצב היה הרבה יותר טוב
BIG sofo כתב:rc4991 כתב:תעשה לי ילד!!!
מת על השחקן הזה
תעשה לי ילד?
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:מי פותח ת'רד כזה יומיים לפני משחק עונה?
yzafrir כתב:ללא ספק הישראלי הכי טוב היום מחוץ ל NBA ...
הוא התאושש יפה מפתיחת העונה הרעה שלו . עכשיו נקווה שאולי פארמר יתעורר ונצליח להציל את העונה הזאת...
felix_r כתב:yzafrir כתב:ללא ספק הישראלי הכי טוב היום מחוץ ל NBA ...
הוא התאושש יפה מפתיחת העונה הרעה שלו . עכשיו נקווה שאולי פארמר יתעורר ונצליח להציל את העונה הזאת...
לא הייתה לו פתיחת עונה גרועה. פשוט לא נתנו לו את המפתחות. את המפתחות נתנו לפארמר. עכשיו, המפתחות עברו אליו, ויש הבדל גדול.
toja27 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:ללא ספק הישראלי הכי טוב היום מחוץ ל NBA ...
לא הייתה לו פתיחת עונה גרועה. פשוט לא נתנו לו את המפתחות. את המפתחות נתנו לפארמר. עכשיו, המפתחות עברו אליו, ויש הבדל גדול.
אני אמרתי עוד די בהתחלה שצריך לתת את המנהיגות לפארמר ורוצ'יסטי ולא לרנדל וסמית כמו שגודס עשה. אני דרך אגב חושב שפארמר לא קיבל את המפתחות גם אז, אלה היו רנדל,סמית ואוחיון, השחקנים הותיקים שגודס סמך עליהם.
er79 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:ללא ספק הישראלי הכי טוב היום מחוץ ל NBA ...
אני אמרתי עוד די בהתחלה שצריך לתת את המנהיגות לפארמר ורוצ'יסטי ולא לרנדל וסמית כמו שגודס עשה. אני דרך אגב חושב שפארמר לא קיבל את המפתחות גם אז, אלה היו רנדל,סמית ואוחיון, השחקנים הותיקים שגודס סמך עליהם.
פרמאר עדיין לא צריך לקבל את המפתחות. קודם שיפסיקו לרעוד לו הביצים.