פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

עוזבים את הליגה?

23 דצמבר 2015, 17:43

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/160094
VTB???

Re: עוזבים את הליגה?

23 דצמבר 2015, 18:45

ברור שזה לא יקרה וחבל
שילוב של היורוליג בפורמט החדש + VTB המעניינת = עונה איכותית מאוד

23 דצמבר 2015, 19:00

איומי סרק. אין למכבי מה לחפש ב- VTB. הטיסות יהיו ארוכות מדי, רוב המשחקים משעממים וזה יהרוס את הקבוצה.

שישחקו עם שגב בליגה הישראלית. לא מבין מה הביג דיל סביב המתאזרחים.

23 דצמבר 2015, 19:29

roy1000 כתב:איומי סרק. אין למכבי מה לחפש ב- VTB. הטיסות יהיו ארוכות מדי, רוב המשחקים משעממים וזה יהרוס את הקבוצה.

שישחקו עם שגב בליגה הישראלית. לא מבין מה הביג דיל סביב המתאזרחים.

אתה אולי תבין רק כשיגידו למכבי לשחק עם 4 לבנים וצהוב אחד בחמישייה, ושהמאמן חייב להיות ממוצא הודי.

אתה לא מבין שלתת יד לכל ההגבלות האלה זאת יריקה בפנים לאוהדים?
איפה נשמע דבר כזה? חוק רוסי, חוק הצעירים, עכשיו גם חוק המתאזרחים וכמובן הפיינל פור... זה פוגע בקבוצה באופן אנוש.

23 דצמבר 2015, 19:36

איזה לעזוב? מסתבר שהחוק עבר בהסכמת הקבוצה.

מסכים לגבי הטיסות והמקומות הלא אטרקטיביים שנגיע אליהם אם נעבור לvtb. האלטרנטיבה היחידה לדעתי לליגה הישראלית היא הליגה הים תיכונית שדיברו עליה לפני כמה שנים. כל שאר האופציות לא שוות את זה.

23 דצמבר 2015, 19:50

אני לא בטוח שאלה הם איומי סרק. עכשיו, כאשר השתתפות ביורוליג הובטחה ל 10 השנים הבאות, אנחנו כבר לא חייבים להיות הנציגה של הליגה הישראלית

23 דצמבר 2015, 20:04

לא רואה את זה קורה, למרות שאין לי בעיה. כמו שציינו, יש את עניין הטיסות. ובתכלס, לא יודע כמה מכבי תלך בשמחה לליגה שאין שום תרחיש שבו היא תזכה באליפות, כי בליגת הVTB, כמו בכל ליגה חוץ מהישראלית, האליפות מוכרעת בסדרות. והסיכוי שלנו לנצח את צסק"א בשלושה משחקים אפילו לא שואף לאפס. מה שלא יהיה, העיקר שמכבי לא תישאר בליגה הישראלית, מנסים להכשיל אותה בכל דרך, זה אפילו לא מרומז. לא שאני מתלהב מהרמה שם, אבל אולי האדריאטית?

23 דצמבר 2015, 20:23

MTA2311 כתב:איזה לעזוב? מסתבר שהחוק עבר בהסכמת הקבוצה.

מסכים לגבי הטיסות והמקומות הלא אטרקטיביים שנגיע אליהם אם נעבור לvtb. האלטרנטיבה היחידה לדעתי לליגה הישראלית היא הליגה הים תיכונית שדיברו עליה לפני כמה שנים. כל שאר האופציות לא שוות את זה.

העיקר שלא מוחים נגד ''החלטות מקצועיות''

24 דצמבר 2015, 05:20

MTA2311 כתב:איזה לעזוב? מסתבר שהחוק עבר בהסכמת הקבוצה.

מי אמר? אמנם לא נראה ששמעון נלחם יותר מידי בחוק הזה (ויש שיגידו "מתרפס" בפני שאר קבוצות הליגה), אבל הוא הצביע נגד ההצעה.
מעניין אותי מה השתנה בעמדתו של היועץ המשפטי של המנהלת, שפתאום החוק הזה מקבל תוקף. בג"צון קטן והוא אינו.

בכל מקרה, ברור שכל עוד מכבי נשארת בליגה הזאת - לא יקרה כלום.
הלוואי שיעשו מהלך, אבל אני בספק אם משהו ישתנה משהו בעידן הבעלים הנוכחי.
פרסם תגובה