המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:קיצור תעדכנו אותי מה הולך בעולם בשבועיים הקרובים...אני לא מסוגל לבדוק עכשיו...
LIAV10 כתב:המחיאות כפיים היחידות שצריכות להיות פה הן של פארמר, רנדל, רוצ׳סטיושלושת הניגרים שהמטוס שלהם ינחת בארה״ב בכרטיס של one way.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:קיצור תעדכנו אותי מה הולך בעולם בשבועיים הקרובים...אני לא מסוגל לבדוק עכשיו...
נעשה לך כמו באח הגדול שנותנים להם אירוע והם צריכים להגיד אם זה קרה או לא קרה
מצד אחד, ריאל ניצחה את ברצלונה 8-1 כשקאסיאס, שבכלל משחק בפורטו, הבקיע חמישייה וזהבי הסתפק בצמד
מצד שני, אורן חזן נאבק על זכותו לאכול פול במליאת הכנסת והמשטרה פינתה את הבניין מחשש לאירוע כימי
אחד קרה, אחד לא- GO
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:קיצור תעדכנו אותי מה הולך בעולם בשבועיים הקרובים...אני לא מסוגל לבדוק עכשיו...
נעשה לך כמו באח הגדול שנותנים להם אירוע והם צריכים להגיד אם זה קרה או לא קרה
מצד אחד, ריאל ניצחה את ברצלונה 8-1 כשקאסיאס, שבכלל משחק בפורטו, הבקיע חמישייה וזהבי הסתפק בצמד
מצד שני, אורן חזן נאבק על זכותו לאכול פול במליאת הכנסת והמשטרה פינתה את הבניין מחשש לאירוע כימי
אחד קרה, אחד לא- GO
אני יודע, אני יודע...
אורן חזן יצא לריצה עם בנט ברחובות תל אביב מיד כשסיים את הפול... מפה לשם תושבי תל אביב כבר כמה שעות במקלטים...
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:המחיאות כפיים היחידות שצריכות להיות פה הן של פארמר, רנדל, רוצ׳סטיושלושת הניגרים שהמטוס שלהם ינחת בארה״ב בכרטיס של one way.
למה אתה שולח את הניגרים לארה''ב? אתה יודע שיש בעיית מהגרים
yanay21 כתב:שאלה די רצינית, ואני באמת שואל אותה ממקום מפוכח, לא מהכאב של ההפסד-נראה לכם שככה זה יהיה מעכשיו והלאה? כלומר, ברור לי שאלו עדיין לא חילופי שלטון, ואנחנו לא נהיה עכשיו מגדל שמגיעים לגמר גביע פעם בשבע שנים, אבל מרגיש כאילו אנחנו נמשיך לקבל עוד מאותו דבר, ושהאליפות תהיה תלויה בכמה גרועות יהיו הקבוצות שמולנו. ואני אפילו לא מדבר על היורוליג.
my man כתב:yanay21 כתב:שאלה די רצינית, ואני באמת שואל אותה ממקום מפוכח, לא מהכאב של ההפסד-נראה לכם שככה זה יהיה מעכשיו והלאה? כלומר, ברור לי שאלו עדיין לא חילופי שלטון, ואנחנו לא נהיה עכשיו מגדל שמגיעים לגמר גביע פעם בשבע שנים, אבל מרגיש כאילו אנחנו נמשיך לקבל עוד מאותו דבר, ושהאליפות תהיה תלויה בכמה גרועות יהיו הקבוצות שמולנו. ואני אפילו לא מדבר על היורוליג.
הקיץ הקרוב יענה על השאלה הזו...אם ישנו דברים ותבנית של בנייה אולי משו ישתנה...
כרגע כשאבי אבן נשאר וארינזה חתם על הארכת חוזה זה נראה מאד רחוק משינוי כל שהוא...
MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:שאלה די רצינית, ואני באמת שואל אותה ממקום מפוכח, לא מהכאב של ההפסד-נראה לכם שככה זה יהיה מעכשיו והלאה? כלומר, ברור לי שאלו עדיין לא חילופי שלטון, ואנחנו לא נהיה עכשיו מגדל שמגיעים לגמר גביע פעם בשבע שנים, אבל מרגיש כאילו אנחנו נמשיך לקבל עוד מאותו דבר, ושהאליפות תהיה תלויה בכמה גרועות יהיו הקבוצות שמולנו. ואני אפילו לא מדבר על היורוליג.
כרגע כשאבי אבן נשאר וארינזה חתם על הארכת חוזה זה נראה מאד רחוק משינוי כל שהוא...
לא. זה הרבה יותר גדול מאבי אבן וארינזה.
כל עוד פדרמן, רקנאטי ומזרחי ימשיכו לנהל את המועדון הזה, ככה פחות או יותר זה יראה.
MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:שאלה די רצינית, ואני באמת שואל אותה ממקום מפוכח, לא מהכאב של ההפסד-נראה לכם שככה זה יהיה מעכשיו והלאה? כלומר, ברור לי שאלו עדיין לא חילופי שלטון, ואנחנו לא נהיה עכשיו מגדל שמגיעים לגמר גביע פעם בשבע שנים, אבל מרגיש כאילו אנחנו נמשיך לקבל עוד מאותו דבר, ושהאליפות תהיה תלויה בכמה גרועות יהיו הקבוצות שמולנו. ואני אפילו לא מדבר על היורוליג.
לא. זה הרבה יותר גדול מאבי אבן וארינזה.
כל עוד פדרמן, רקנאטי ומזרחי ימשיכו לנהל את המועדון הזה, ככה פחות או יותר זה יראה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan ו־41 אורחים