המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:דילייני לוקח את ה MVP שבוע שני ברציפות
השבוע
שבוע שעבר
הימורים לאן ילך בקיץ?
MTA2311 כתב:למה שלא יילך לנבא בעצם?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:למה שלא יילך לנבא בעצם?
אולי הזיכרון שלי סתם בוגד בי, אבל לא זכור לי בשנים האחרונות מקרה של גארד אמריקאי שהרשים ביורוליג ועשה מעבר מוצלח לNBA (אם מתעלמים מהלוקאאוט) וויל ביינום הדבר הכי קרוב לזה שעולה לי לראש וגם הוא הפך לרכז מחליף לא רע אבל לא יותר מזה.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:למה שלא יילך לנבא בעצם?
אולי הזיכרון שלי סתם בוגד בי, אבל לא זכור לי בשנים האחרונות מקרה של גארד אמריקאי שהרשים ביורוליג ועשה מעבר מוצלח לNBA (אם מתעלמים מהלוקאאוט) וויל ביינום הדבר הכי קרוב לזה שעולה לי לראש וגם הוא הפך לרכז מחליף לא רע אבל לא יותר מזה.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:למה שלא יילך לנבא בעצם?
לא דיברתי על מעבר מוצלח. אני מניח שאחרי עונה כזאת הצעות יהיו, ולשחקנים אמריקאים מאוד קשה לוותר על אופציית הנבא.
felix_r כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:למה שלא יילך לנבא בעצם?
גם פארגו שיחק לא רע ב NBA
החציל האצטקי כתב:אני גם מאמין שהוא שחקן NBA. בזמנו יוסטון מאוד רצתה. אגב, אם כבר, אז פטריק בברלי...
jol9 כתב:אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להביא את וואנאמייקר. האמת שיש לה גם סיכוי די סביר להנחית אותו כאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־26 אורחים