פארמר שוחרר, גל מקל חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

פארמר שוחרר, גל מקל חתם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 16:57

אז כמובן שהפורום מת לאורך חצי יממה לאור הידיעה המרעישה, אבל פארמר כבר שוחרר רשמית, מקל סיכם ובדרך ל-3.5 שנים.

ג'ורדן פרמאר פנה להנהלת מכבי פוקס תל אביב וביקש להשתחרר מהקבוצה. ברצונו לשוב לארה״ב ולחפש קבוצה ב-NBA. הנהלת מכבי הסכימה לשחררו ומאחלת לו הצלחה. לצערנו, הדברים לא הסתדרו עם ג'ורדן כפי שכולנו רצינו, אבל זהו חלק מהספורט. ג'ורדן היה ונשאר חלק ממשפחת מכבי.

פרמאר: "אני רוצה להודות למכבי שכיבדה את בקשתי לעזוב. מאוד רציתי לחזור למכבי, ואני יודע ששני הצדדים קיוו והאמינו שהדברים יסתדרו בצורה שונה ממה שקרה במציאות. הבנתי שבסיטואציה שנוצרה, יהיה לטובתי וגם לטובת הקבוצה שניפרד. איש לא אשם במצב שנוצר, זהו חלק מהחיים ובוודאי חלק מהכדורסל.

אני רוצה להודות לאוהדים על התמיכה שלהם ולהתנצל בפניהם שלא עמדנו בציפיות ביורוליג. אוהדי מכבי ידועים בתמיכה הנפלאה שלהם בקבוצתם ואין לי ספק שהם ימשיכו בכך. יש לי אמון שלם בצוות האימון ובחבריי שחקני מכבי, שיש להם את כל מה שנדרש כדי להחזיר את מכבי למקום שהיא שייכת אליו, וביכולתם לזכות בכל התארים שהם נלחמים עליהם. אני רוחש כבוד רב לבעלים ולהנהלת הקבוצה, ואין לי ספק שהם יעשו כל מה שצריך כדי להחזיר את מכבי להיות כוח מוביל ביורוליג כבר בעונה הבאה.

תמיד אשאר תומך נלהב של ישראל ואוהד של מכבי תל אביב".
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: פארמר שוחרר, גל מקל חתם

הודעהעל ידי Asf » 10 ינואר 2016, 17:00

:suicide1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי מני » 10 ינואר 2016, 17:01

סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2016, 17:07

התקווה היחידה שלי היא שמכבי תצליח להיפטר בקיץ ממקל/אוחיון אחרת נתחיל את הקיץ עם בזבוז כסף רציני מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 10 ינואר 2016, 17:08

החתמה מצויינת למכבי בטווח הקצר , זה כמו להחליף מגב בשחקן כדורסל.
לגבי העתיד , חשוד.
אבל לפחות שומר טוב יהיה לנו בפרונט , ובלי קרוהן , שזה גם הישג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 10 ינואר 2016, 17:09

rc4991 כתב:התקווה היחידה שלי היא שמכבי תצליח להיפטר בקיץ ממקל/אוחיון אחרת נתחיל את הקיץ עם בזבוז כסף רציני מאוד

אם כבר אוחיון , מקל הרגע חתם , מה קורה לך?
ד"א אני בשקט נפרד מלאנסברג , האיש רואה לחץ ומאבד את זה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 10 ינואר 2016, 17:13

ankram כתב:החתמה מצויינת למכבי בטווח הקצר , זה כמו להחליף מגב בשחקן כדורסל.
לגבי העתיד , חשוד.
אבל לפחות שומר טוב יהיה לנו בפרונט , ובלי קרוהן , שזה גם הישג.

מסכים. בטווח הקצר החתמה טובה, כי אם משחררים את פארמר, יש לנו ישראלי במקומו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ינואר 2016, 17:13

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 17:14

מאוד לא אוהב את מקל, ומאוד לא רוצה אותו במכבי.
מבחינת ניהול הקריירה- הוא לא עשה שום דבר בקריירה ברמה שהיא מעל הליגה הישראלית. הוא כנראה שחקן הכדורסל המקצוען שישב הכי הרבה זמן בבית למרות שלא היה פצוע.
מבחינה מקצועית- תואם אוחיון. שומר טוב, חודר בסדר, מנהל משחק סביר וקולע רע מאוד מכל טווח שהוא לא לייאפ. העונה הזאת מתה, ואין מה להתייחס אליה. בראייה קצת יותר ארוכת טווח, אין לי שמץ של מושג איך רוצים להחזיק סגל עם שניהם ביחד.
מבחינה אישית- שער 5, ילד זין קלאסי שכבר הבהיר לכולנו לא פעם כמה הוא מעדיף להיות בכל מקום אחר שהוא לא מכבי.
כלכלית- על מה ולמה בדיוק הוא מקבל חצי מיליון דולר לעונה? הוא שיחק 7 משחקים במצטבר ב3 השנים האחרונות. הוא נזרק מפאקינג הכוכב האדום.

יחד עם זאת, יש גם צדדים חיוביים. הוא פייטר ומנהיג, והוא בשונה מפארמר הקוקסינל לא יברח מהכדור ומהצל של עצמו.

*שני מיליון דולר ברוטו בעונה על יוגב ומקל. מי היה מאמין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2016, 17:14

ankram כתב:
rc4991 כתב:התקווה היחידה שלי היא שמכבי תצליח להיפטר בקיץ ממקל/אוחיון אחרת נתחיל את הקיץ עם בזבוז כסף רציני מאוד

אם כבר אוחיון , מקל הרגע חתם , מה קורה לך?
ד"א אני בשקט נפרד מלאנסברג , האיש רואה לחץ ומאבד את זה.

מקל הרגע חתם אבל גם קשה לי לראות אותם נפרדים מה"סמל" שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ינואר 2016, 17:15

שרמוטה הלך, שרמוטה בא.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 17:21

אני לא בטוח שאני יודע איך לאכול את ההחתמה הזאת...
שמח שסאגת פארמר נגמרה קודם כל.

מקל הוא לא תואם אוחיון. הוא שחקן בריא יותר, מוכשר יותר, דומיננטי יותר, פיזי ו״טרי״ הרבה יותר. זה עדיין הימור גדול מאוד, בטח לאור הכשלון בבלגרד.
ועדיין, קבוצה שרוצה להיות הקבוצה הבכירה בישראל, ראוי שתביא אליה את הישראלים הטובים ביותר. מקל הוא כזה.

נשאר לו להוכיח במגרש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מני » 10 ינואר 2016, 17:21

האם מקל יוכל לשחק ביורוקאפ עם מכבי? אם כן מתי? בסיבוב הבא?
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 17:23

מני כתב:האם מקל יוכל לשחק ביורוקאפ עם מכבי? אם כן מתי? בסיבוב הבא?

כן. במשחק החוץ מול לובליאנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 17:23

החציל האצטקי כתב:אני לא בטוח שאני יודע איך לאכול את ההחתמה הזאת...
שמח שסאגת פארמר נגמרה קודם כל.

מקל הוא לא תואם אוחיון. הוא שחקן בריא יותר, מוכשר יותר, דומיננטי יותר, פיזי ו״טרי״ הרבה יותר. זה עדיין הימור גדול מאוד, בטח לאור הכשלון בבלגרד.
ועדיין, קבוצה שרוצה להיות הקבוצה הבכירה בישראל, ראוי שתביא אליה את הישראלים הטובים ביותר. מקל הוא כזה.

נשאר לו להוכיח במגרש.

בריא יותר, זה הכל. כל השאר אלה תאוריות לא מבוססות בשיט.
יוגב המושמץ (לעתים בצדק) דפק קריירה פי אלף יותר מרשימה ממקל "המוכשר והדומיננטי יותר".

וכן, תואם אוחיון. אותה עמדה, אותן תכונות בדיוק. אם חשבתם שפארמר ורוצ'סטי לא יכולים לשחק ביחד, חכו. עוד לא ראיתם כלום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 17:27

MTA2311 כתב:בריא יותר, זה הכל. כל השאר אלה תאוריות לא מבוססות בשיט.
יוגב המושמץ (לעתים בצדק) דפק קריירה פי אלף יותר מרשימה ממקל "המוכשר והדומיננטי יותר".

וכן, תואם אוחיון. אותה עמדה, אותן תכונות בדיוק. אם חשבתם שפארמר ורוצ'סטי לא יכולים לשחק ביחד, חכו. עוד לא ראיתם כלום.

למקל יש פריים שלאוחיון אין. 1.93 עם מאסה של שור הבר.
הוא סקורר יותר טבעי לאורך כל הקריירה. הוא באמת דומה ליוגב בזה שהקליעה של שניהם חשודה ושניהם אולראונדרים ושומרים טובים שאוהבים לכדרר, אבל יש שוני.

יוגב עשה 5-7 נקודות למשחק כרכז ראשון של מכבי ב-5 שנים. מקל אמור להיות מסוגל לעשות קרוב לכפול מזה.
אני לא יודע באיזה פורמט מקל ורוצ׳סטי ישחקו. יוגב ירד למעמד של שחקן מחליף שלישי, כמו שאמור להיות, וישחק נטו הגנה של פאנט.

גל עוד לא עשה שום דבר בקריירה וכולם יודעים ורואים את זה. יש לו הרבה על מה לשחק. יוגב כבר לא יתקדם לכלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yanay21 » 10 ינואר 2016, 17:30

מקל רק טיפה יותר טוב מאוחיון, בגלל קליעה קצת יותר יציבה. אוחיון ריבאונדר יותר טוב, ושומר יותר טוב. לא שאני חושב שיוגב איזה סופרסטאר, אבל מה שהוא עשה בהצלבה של 2012, מקל לא יעשה כל חייו, בטח לא מול קבוצה כמו פאו של אובראדוביץ'.

לא החתמה רעה לשנה וחצי, לשלוש שנים וחצי זה מוגזם, בטח במחיר הזה. פארמר הלך ובצדק, אבל הבעיה שלנו לא בגארדים, צריך סנטר, סנטר, סנטר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ינואר 2016, 17:31

יוגב רג׳י מילר ליד מקל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 17:32

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:בריא יותר, זה הכל. כל השאר אלה תאוריות לא מבוססות בשיט.

למקל יש פריים שלאוחיון אין. 1.93 עם מאסה של שור הבר.
הוא סקורר יותר טבעי לאורך כל הקריירה. הוא באמת דומה ליוגב בזה שהקליעה של שניהם חשודה ושניהם אולראונדרים ושומרים טובים שאוהבים לכדרר, אבל יש שוני.

יוגב עשה 5-7 נקודות למשחק כרכז ראשון של מכבי ב-5 שנים. מקל אמור להיות מסוגל לעשות קרוב לכפול מזה.
אני לא יודע באיזה פורמט מקל ורוצ׳סטי ישחקו. יוגב ירד למעמד של שחקן מחליף שלישי, כמו שאמור להיות, וישחק נטו הגנה של פאנט.

גל עוד לא עשה שום דבר בקריירה וכולם יודעים ורואים את זה. יש לו הרבה על מה לשחק. יוגב כבר לא יתקדם לכלום.

מקל כל הקריירה "אמור להיות מסוגל". בזמן שיוגב קורע את התחת ונותן תפוקה לא רעה בכלל למרות נתונים הרבה פחות טובים, מקל יושב על הספה בבית בגלל "צירופי מקרים".

ליוגב יש חוזה, לרוצ'סטי יש חוזה ואת מקל החתימו לכל החיים בערך (עם סעיף יציאה לנבא כמובן). מה יהיה עונה הבאה? איזה גארד נוסף אתה חושב שתקבל פה?
פדרמן החתים את מקל בשביל שיהיה הגארד הדומיננטי בקבוצה ביחד עם רוצ'סטי. זה מה שאמור להוביל אותנו בשנים הבאות.
בוכה רק מהמחשבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדם » 10 ינואר 2016, 17:34

בלי קשר לניתוח מקצועי וכאלה.
רק נקודה קטנה ,מקל חודר טוב מאוד ,הוא גם מכיר את הסל הרבה יותר טוב מאוחיון ,ויודע לסיים גם שהוא לא בזוית הכי טובה או בתנועה ישירה ,הוא יודע להשהות את עצמו בחדירה,הוא גם יודע להחזיק שחקנים אם הכתף וליצור מרווח ,לגבי חדירה הוא חודר סבבה ,הרבה יותר טוב מאוחיון ,המטרה של אוחוין זה ההגעה לסל אבל אין לו סיומת ,הוא פשוט זורק תכדור לטבעת ,אם אוחיון לא בזוית מסוימת אז הוא לא יודע לסיים.
אדם

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים