המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:למישהו יש אופציה אחרת במקרה ורייס לא יגיע ?
er79 כתב:Gordonword כתב:הפתרון של פדרמן לבעיית הרכז המוביל? http://sportsrabbi.com/jeremy-lieberman ... -tel-aviv/
כן, קראתי. לבחור אין ממש היילייטס ביוטיוב. כמו לרול
Mitelka כתב:מה שמדהים זה שאין לנו אף שחקן חמישייה - אולי טיוס וגם זה אני מקווה שלא.
אה כן, ויש לנו עוד את מקל, סיל וצירבס שהם ביחד 2 מיליון בגרון.
המצב אחלה.
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:למישהו יש אופציה אחרת במקרה ורייס לא יגיע ?
בפעם המאה - יש 800 אלף אופציות. השוק החופשי לא מורכב משני שמות כמו שחלק מהאנשים מנסים למכור.
0ved1212 כתב:מה שאני לא מבין למה מדברים על סנטרים שיש את צירבס עדיף על כל הליצנים שזורקים כאן
כבר משלמים לו והרבה ובעמדה שלוש יש לנו את ראד בגרושים שאולי תחת מאמן אחר ישחק ביותר מחויבות ויוצר טוב
יחד עם דוסון יכולים להשילם עמדה 3
בסכום של האניקט אחד
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:arel123 כתב:למישהו יש אופציה אחרת במקרה ורייס לא יגיע ?
בפעם המאה - יש 800 אלף אופציות. השוק החופשי לא מורכב משני שמות כמו שחלק מהאנשים מנסים למכור.
נו אחדש ברור שיש, השאלה אם יש אופציות שבאמת מתאימות לרמה הזאת
0ved1212 כתב:מה שאני לא מבין למה מדברים על סנטרים שיש את צירבס עדיף על כל הליצנים שזורקים כאן
כבר משלמים לו והרבה ובעמדה שלוש יש לנו את ראד בגרושים שאולי תחת מאמן אחר ישחק ביותר מחויבות ויוצר טוב
יחד עם דוסון יכולים להשילם עמדה 3
בסכום של האניקט אחד
החציל האצטקי כתב:יש אופציות מצויינות. מילר צריך להשאר. לא תמצא בק-אפ טוב יותר ב500 אלף דולר. לגמרי שווה את הסיכון.
החציל האצטקי כתב:יש אופציות מצויינות. מילר צריך להשאר. לא תמצא בק-אפ טוב יותר ב500 אלף דולר. לגמרי שווה את הסיכון.
Mitelka כתב:החציל האצטקי כתב:יש אופציות מצויינות. מילר צריך להשאר. לא תמצא בק-אפ טוב יותר ב500 אלף דולר. לגמרי שווה את הסיכון.
או קיי..ומי ראשון? כרגע יש לנו המון בק אפים. קצת פחות חמישייה.
מילר מפחיד אותי מאוד בעונה של 70+ משחקים כ-4 המחליף שלך. אבל אם צריך להצטמצם ולהמר עליו, שיהיה.
יש פה 4-5 שחקני חמישייה שאין לנו כרגע. מדאיג מאוד.
אגב, מה אתה אומר על הסנטר שבלאט הביא מקאנטו? המספרים שלו מטורפים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־17 אורחים