מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

הודעהעל ידי קובי » 15 אוגוסט 2011, 06:01

בוא נעביר את הדיון מהמלפפונים לפה בבקשה.

מנהלים, אם אפשר לחתוך בבקשה מעמוד 43 באמצע של המלפפונים לפה.

זה פשוט הזוי ולא נכון שכל הדיונים בפורום נערכים במלפפונים. אם זה מתנהל כך, אפשר לנעול את הפורום ולפתוח אשכול אחד וזהו.

לשיקולכם.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 15 אוגוסט 2011, 10:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: פארגו נחוש לעזוב ל-NBA. מכבי נחושה להשאירו. ומה אומר הח

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 06:04

צודק, גם לי הייתה תהיה מדוע לא פתחו על נושא כל כך חשוב אשכול חדש.
העתקתי את הפוסט שלי לכאן :

באמת אין לנו פרטים על החוזה ודווקא הסעיפים הקטנים יכולים להיות המשמעותיים במקרה הזה, לא סתם הולכים לבוררות וכל מיני עו"ד יכולים
למצוא פרשנויות מסוימות לכל סעיף.
קשה לי להאמין שפארגו קיבל הצעת חוזה ספציפית וקונקרטית, לדעתי היו גישושים ודיבורים עם סוכנים וקבוצות, אבל לא סביר שניירות הוחלפו בזמן השביתה בנ.ב.א.
אם אין נייר, כל אחד יכול לטעון שיש לו הצעת חוזה ולאן אנחנו באים ? לא חושב שזה תקף משפטית.

מצד שני, לא רוצה במכבי שחקנים שמכריחים אותם לשחק אצלנו דרך בתי משפט, רוצה שחקנים שמגיעים מכל הלב. כך גם מכבי נוהגת לאורך השנים ובצדק. היא כמעט אף פעם לא עמדה בפני רצונו של שחקן לעזוב לנ.ב.א, למרות חוזה זה או אחר ( הפעם היחידה והאחרונה הייתה לדעתי במקרה של מיקי ברקוביץ' לפני 30 שנה )

האמת שקצת תמוהה לי ההתנהגות הזאת של פארגו , הרי דווקא עכשיו שחקנים הולכים מהנ.ב.א לכיוון אירופה, הוא באמת רוצה לשבת בבית עד
שהבוררות תיגמר או השביתה תיגמר, הראשונה מבין השתיים ?

אז מסתבר, לפחות לפי אבי סגל, שהחתימה של פאפא לא הייתה סתם שינוי מקרי בתוכניות בגלל הזדמנות, אלא מחשבה על כך שפארגו עשוי לעזוב.

חוץ מזה, אני לא בטוח שעזיבה שלו היא אסון למכבי. נכון שהוא הבריק בעונה הראשונה שלו, אבל השנה הוא יהיה בסטטוס קצת שונה . ראינו מה
קרה לו בשנה בגלבוע שהוסיפו לו שחקן על הראש והוא נפגע בדקות המשחק.
שלא יובן לא נכון, הוא שחקן מעולה שהוכיח עצמו ברמה הגבוהה ביותר, אבל אין שחקן שאין לו תחליף וגם הוא הגיע מקבוצה קטנה בכלום כסף.

דווקא הקיץ אפשר להביא שחקני נ.ב.א טובים בלי חוזה לשנה שלמה בלי סעיף יציאה ויש הזדמנות חד פעמית, אולי יש כאלו שירצו לבוא בלי תנאים מוקדמים.

בכל מקרה, כמובן עדיף שפארגו כן ימשיך בגלל ההמשכיות. נקווה שכך יהיה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 אוגוסט 2011, 07:03

הוא בטוח שיחתום בסאן אנטוניו או גולדן סטייט, היה לו זמן לחתום עד פרוץ השביתה לפחות על זכרון דברים , עובדה שזה לא קרה ... במקרה וכן נעשו שיחות עם מעדונים אחרי 1.7 גם אותם מעדונים יקבלו קנס לשטרן ...
באמת עלה לו שתן לראש .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קובי » 15 אוגוסט 2011, 07:08

אני לא חושב שמכבי יכולה להכריח שחקן להישאר אצלה. צריך לעשת הרבה כדי שהוא כן יישאר.
יחד עם זאת, אם הוא ממש נחוש לא להישאר, לא תהיה ברירה ונאחל לו בציניות הראוייה - שיבושם לו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 07:13

אסור למכבי לקבל את התנאי של סעיף יציאה לנ.ב.א בחוזה חדש עם פארגו, פשוט אסור. ( לפי הכתבה החדשה של YNET ).

תיגמר השביתה בנ.ב.א ונאבד גם את פארגו וגם את פארמר ? עם מה בדיוק נישאר ? פאפא בן ה 34 שלא משחק יותר מ15 -20 דקות היום , שאייר ובורשטיין ?

אם זה התנאי אז צריך פשוט להגיד לו שלום ולא להתראות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 15 אוגוסט 2011, 07:15

קובי כתב:אני לא חושב שמכבי יכולה להכריח שחקן להישאר אצלה. צריך לעשת הרבה כדי שהוא כן יישאר.
יחד עם זאת, אם הוא ממש נחוש לא להישאר, לא תהיה ברירה ונאחל לו בציניות הראוייה - שיבושם לו.

בוודאי שאפשר להכריח אותו. ברור שלא ניתן להביא אותו לכאן בכוח אבל אם הוא לא מגיע יצטרכו במכבי לתבוע אותו תביעת ענק ולא לאפשר לו לשחק השנה בשום מקום, גם לא ב-NBA. הבנתי שפארגו הציע למכבי לקצץ משמעותית בשכר תמורת אפשרות יציאה בסיום השביתה אבל נראה לי מאוד לא הגיוני לקבל הצעה כזו, כי אז בסיום השביתה הקבוצה תתרסק לרסיסים ויצטרכו לבנות אותה מחדש. אם גם פארגו יקבל אופציה כזו ויש אותה לעוד שני שחקני חמישיה (פארמר וכנראה כספי) אז גם אני, כמנוי של מכבי, אבקש מהם אפשרות להחזיר את המנוי בסוף השביתה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי aribari24 » 15 אוגוסט 2011, 07:23

אוקיי.. לפי YNET פארגו הבין שהוא פספס את התאריך, אבל בכל זאת מתעקש להכניס סעיף יציאה כמו לפארמר...

הוא קיבל רק הבטחות בעל פה... בקיצור כל הקלפים לטובת מכבי... נשאלת השאלה האם יבואו לקראת השחקן.. או ייתעקשו איתו..

שחרור טוענת שמגעים להכנסת הסעיף כבר החלו וצפויים להסתיים ביממה הקרובה

רוצים להשאיר פה שחקן בכח או לא?
aribari24

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 אוגוסט 2011, 07:24

צודק יובל ... מעדיף בלי פראגו כל העונה ושום שינוי חוזה .
שבחור חתם על חוזה ב25 למאי , כולם ידעו שב90 אחוז המקרים תהיה שביתה . היה יכול לא לחתום ולהמתין . שלא ישווה את עצמו שכספי ופארמר כבנגוד לו יש להם חוזים בתוקף ב7 ספרות ... עם פארמר שהיה צריך להרוויח 2.7 מילון ירד ל50 אלף לחודש , הוא צריך לרדת מ900 אלף שלו ל10 אלף גג .
לתת לאדון אןלטמטום : לשחק בהתאם לחוזה עונה שלמה - אין לו ברירה כי הוא צריך לשחק טוב כדי לקבל חוזה בשנה הבא
או לתבוע אותו ואת סוכנו , שיש שנה שלמה בבית בארה"ב ולהחתים שחקן אחר במקומו .
לא צריך עזיבות אמצע אלו ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי שחר.ג. » 15 אוגוסט 2011, 07:25

זה ממש לא תנאי לחתימה,פארגו כבר חתום.
השמועה החדשה אומרת שפארגו מוכן לקצץ משמעותית בחוזה תמורת סעיף כזה.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי קודי » 15 אוגוסט 2011, 07:28

שחר.ג. כתב:זה ממש לא תנאי לחתימה,פארגו כבר חתום.
השמועה החדשה אומרת שפארגו מוכן לקצץ משמעותית בחוזה תמורת סעיף כזה.

לא יקצץ משמעותית ושלא יחתום על חוזה כזה, אם כי יש לי חשש שפדרמן עוד יתפתה לעסקה כזו. אני מעדיף שפארגו לא יהיה כאן מאשר שישחק חצי עונה בחינם ואז יקום וילך. הקבוצה פשוט תתפרק לחתיכות באמצע העונה. כמו כן, אני ממש לא רואה את אוהדי הקבוצה יוצאים מגדרם כדי לעודד שחקן שהפר חוזה ו"מוכן" לעשות טובה ולשחק כאן רק עד שתסתיים השביתה, וזאת למרות שיש לו חוזה בתוקף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 07:30

צודק קודי.
מצידי פארגו יכול להציע עצמו בדולר אחד בלבד למכבי עד סוף השביתה, אסור לקבל את זה. אני מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה כאן.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 15 אוגוסט 2011, 07:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי aribari24 » 15 אוגוסט 2011, 07:32

הסוכנים האלה נחשים..

ברור שפארגו לא חשב על זה בעצמו
aribari24

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 אוגוסט 2011, 07:35

העונה שלמה בהתאם לחוזה או שישלם על הפרת חוזה וילך לחפש את החברים שלו בשיקגו .
שהוא חתם היה ידוע על שביתה שמתקרבת .... הוא לא בן 3 ....
על מעשים כאילו משלמים ...., אפרופו התאריך שלו היה 1/7 ולא 1לאגוסט ..
אין לו כלום חתום חוץ מהבטחות בעל-פה שגם אסורות בעקרון ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי aribari24 » 15 אוגוסט 2011, 07:36

בוואן כמובן מערבבים הכל... מה הקשר בין העזיבה של פארגו להגעה של כספי?
aribari24

הודעהעל ידי itai7 » 15 אוגוסט 2011, 07:40

מאמין שזה פיק ברכים קל בגלל כל ההחתמות האחרונות, יהיה בסדר
itai7

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 אוגוסט 2011, 07:41

וואן בשנה אחרונה לא שווה כלום מבחינת דיווחים של מכבי תל-אביב כדורסל ...
היתי ממליץ להם/להן להתמוקד בסיכור של מאור בוזגלו ואביו ... זה בדיוק הרמה שלהם ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קובי » 15 אוגוסט 2011, 07:44

קודי כתב:
קובי כתב:אני לא חושב שמכבי יכולה להכריח שחקן להישאר אצלה. צריך לעשת הרבה כדי שהוא כן יישאר.

בוודאי שאפשר להכריח אותו. ברור שלא ניתן להביא אותו לכאן בכוח אבל אם הוא לא מגיע יצטרכו במכבי לתבוע אותו תביעת ענק ולא לאפשר לו לשחק השנה בשום מקום, גם לא ב-NBA. הבנתי שפארגו הציע למכבי לקצץ משמעותית בשכר תמורת אפשרות יציאה בסיום השביתה אבל נראה לי מאוד לא הגיוני לקבל הצעה כזו, כי אז בסיום השביתה הקבוצה תתרסק לרסיסים ויצטרכו לבנות אותה מחדש. אם גם פארגו יקבל אופציה כזו ויש אותה לעוד שני שחקני חמישיה (פארמר וכנראה כספי) אז גם אני, כמנוי של מכבי, אבקש מהם אפשרות להחזיר את המנוי בסוף השביתה.

שמע יובל, אני לא מתיימר להיכנס לנבכם של דיני חוזים, אך אני מתקשה להאמין שמכבי יצליחו למנוע מפארגו לשחק העונה.

אם נסתכל על מקרי עבר, מיד קופץ המקרה של רשארד גריפית' שחתם ב-97 במכבי בהיותו סנטר מבטיח בן 23 על חוזה רב שנתי (תלת שנתי אם אינני טועה) ומיד בסיום אותה עונת קטשפר-ילובאץ, הוא ברח לכסף הגדול של טופאש בורסה הטורקית.

אז מכבי תבעו וקיבלו פיצויים הולמים מאותו רשארד, השם יקום דמו. בשורה התחתונה, גריפית' ברח ממכבי והמשיך לשחק כדורסל ואפשר לומר שבנה לעצמו קריירה אירופית נאה בהחלט.

כמו שאמרתי, מכבי צריכה לעשות הכל כדי שפארגו יישאר. אבל אם האחרון יחליט בכל הכח שהוא לא יהיה פה, אז, עם כל הצער שבדבר, כך יהיה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 15 אוגוסט 2011, 07:46

קובי כתב:
קודי כתב:

שמע יובל, אני לא מתיימר להיכנס לנבכם של דיני חוזים, אך אני מתקשה להאמין שמכבי יצליחו למנוע מפארגו לשחק העונה.

אם נסתכל על מקרי עבר, מיד קופץ המקרה של רשארד גריפית' שחתם ב-97 במכבי בהיותו סנטר מבטיח בן 23 על חוזה רב שנתי (תלת שנתי אם אינני טועה) ומיד בסיום אותה עונת קטשפר-ילובאץ, הוא ברח לכסף הגדול של טופאש בורסה הטורקית.

אז מכבי תבעו וקיבלו פיצויים הולמים. בשורה התחתונה, גריפית' ברח ממכבי והמשיך לשחק כדורסל ואפשר לומר שבנה לעצמו קריירה אירופית נאה בהחלט.

כמו שאמרתי, מכבי צריכה לעשות הכל כדי שפארגו יישאר. אבל אם האחרון יחליט בכל הכח שהוא לא יהיה פה, אז, עם כל הצער שבדבר, כך יהיה.

במקרה גריפית, עד שמכבי לא קיבלה פיצוי גבוה הוא לא שוחרר. גם במקרה הזה, אם הוא רוצה ללכת אז הוא צריך לשלם סכום גבוה מאוד. אם לא? שיבלה את העונה הקרובה בבתי משפט ויעשה כושר בעליה ובירידה במדרגות, כי כדורסל הוא לא ישחק.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 15 אוגוסט 2011, 07:47

itai7 כתב:מאמין שזה פיק ברכים קל בגלל כל ההחתמות האחרונות, יהיה בסדר

לא פיק ברכיים ולא נעליים. זה עניין שקיים כבר כמה שבועות, עוד לפני שפארמר ופאפאלוקאס הוחתמו. קח בחשבון שגם הסוכן של פארגו מאוד קרוב למכבי ולכן אם העניין הזה נמשך כנראה שיש כאן בעיה אמיתית וגדולה.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 15 אוגוסט 2011, 07:54

קודי כתב:
קובי כתב:
קודי כתב:

אז מכבי תבעו וקיבלו פיצויים הולמים. בשורה התחתונה, גריפית' ברח ממכבי והמשיך לשחק כדורסל ואפשר לומר שבנה לעצמו קריירה אירופית נאה בהחלט.

במקרה גריפית, עד שמכבי לא קיבלה פיצוי גבוה הוא לא שוחרר. גם במקרה הזה, אם הוא רוצה ללכת אז הוא צריך לשלם סכום גבוה מאוד. אם לא? שיבלה את העונה הקרובה בבתי משפט ויעשה כושר בעליה ובירידה במדרגות, כי כדורסל הוא לא ישחק.

יובל, נדמה לי שאתה טועה. כמדומני, גריפית' שילם את הפיצויים אחרי ששיחק כדורסל פעיל בטורקיה. מכבי קיבלו את הפיצויים אחרי מספר חודשים לא מבוטל. כשנה לערך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר, שמוליק ו־38 אורחים