המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כן אור יוני וחציל כבר לא ממש פה ויש עוד כמה משתמשים שלאחרונה בקושי מגיבים.אדגר פו כתב:הרבה הרבה עזבו או נעלמו או השד יודע מה. תכלס יש כאן שניים - שלושה כותבים שמביאים את רוב הידיעות כאן, ביום שיפסיקו כבר לא יודע אם יהיה המשך.
רואים את זה גם במיעוט הדפים במשחקי יורוליג.
אדגר פו כתב:הרבה הרבה עזבו או נעלמו או השד יודע מה. תכלס יש כאן שניים - שלושה כותבים שמביאים את רוב הידיעות כאן, ביום שיפסיקו כבר לא יודע אם יהיה המשך.
רואים את זה גם במיעוט הדפים במשחקי יורוליג.
ShiriV כתב:הפורום הזה תמיד מצליח להשתקם וזה היופי שבו. היו פה לא מעט תקופות יובש שהתמלאו מחדש לכן אני מסרבת לדאוג. אולי באמת אפשר לקשר את תקופת היובש הנוכחית לקורונה משלל סיבות, בינהן הכדורסל המשמים נטול הקהל ונטול החשק וגם ההתמודדות האישית עם התקופה הזאת של כל אחד מה"נעלמים". אני רק מקווה שכולם בסדר ובקו הבריאות.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
לא מצליח להבין את חוקי המשחקfelix_r כתב:מישהו הולך לראות הלילה את הסופרבול ?
שמואל1 כתב:לא מצליח להבין את חוקי המשחקfelix_r כתב:מישהו הולך לראות הלילה את הסופרבול ?
my man כתב:שמואל1 כתב:לא מצליח להבין את חוקי המשחקfelix_r כתב:מישהו הולך לראות הלילה את הסופרבול ?
לפני כמה שנים ישבתי ולמדתי את החוקים בשביל לשבת עם חברים לראות את הסופרבול..
נפלנו על אחד המשעממים בהיסטוריה כנראה..
מי נגד מי היום?
גם אני אמרתי את זה בפעמיים הראשונות, לאט לאט לומדיםשמואל1 כתב:לא מצליח להבין את חוקי המשחקfelix_r כתב:מישהו הולך לראות הלילה את הסופרבול ?
אחדשיודע כתב:דעתם על הקריירה של קרלוס ארויו כזמר?
https://www.mako.co.il/music-Magazine/A ... 1711564494
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google [Bot] ו־4 אורחים