המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כשקטש נהייה מאמן הנבחרת (עתודה ובוגרת) האשימו אותו בכך שהוא נותן עדיפות בזימון לבוגרי תוכנית "שחקן אמיתי" שהוא משתייך אליה והיה (אולי עדיין.. בזה אני כבר לא בטוח) אחד המאמנים בה.armadut כתב:אני בדיוק ראיתי את הראיון של האוזמן וקטש, ראיון מאוד נחמד לדעתי.
אבל לא הבנתי מה זה אומר הקטע של "שחקן אמיתי"?
ונדמה שקטש סיים את הקדנציה בנבחרת לא בצורה טובה...זה קשור ?
Rampel כתב:כשקטש נהייה מאמן הנבחרת (עתודה ובוגרת) האשימו אותו בכך שהוא נותן עדיפות בזימון לבוגרי תוכנית "שחקן אמיתי" שהוא משתייך אליה והיה (אולי עדיין.. בזה אני כבר לא בטוח) אחד המאמנים בה.armadut כתב:אני בדיוק ראיתי את הראיון של האוזמן וקטש, ראיון מאוד נחמד לדעתי.
זה בעיקר בא לידי ביטוי בזימונים של תמיר בלאט וגולן גוט.
לדעתי האישית, הזימונים של גולן גוט והניפוח של השחקן הזה, שצריך גם להגיד שהוא אחיין של דייויד בלאט (שמשמש כיועץ בתוכנית) הם די חשודים.. עודד יכול להכחיש כמה שבא לו. גוט לא ברמה של נבחרת בוגרים. לא היום וגם לא אז.
אני אישית חששתי משטויות כאלו בסגל הישראלי כשקטש חתם. למזלנו זה לא החריף עד לשם. רק נשארנו עם זיו וג'ונדי.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Rampel כתב:כשקטש נהייה מאמן הנבחרת (עתודה ובוגרת) האשימו אותו בכך שהוא נותן עדיפות בזימון לבוגרי תוכנית "שחקן אמיתי" שהוא משתייך אליה והיה (אולי עדיין.. בזה אני כבר לא בטוח) אחד המאמנים בה.armadut כתב:אני בדיוק ראיתי את הראיון של האוזמן וקטש, ראיון מאוד נחמד לדעתי.
לדעתי האישית, הזימונים של גולן גוט והניפוח של השחקן הזה, שצריך גם להגיד שהוא אחיין של דייויד בלאט (שמשמש כיועץ בתוכנית) הם די חשודים.. עודד יכול להכחיש כמה שבא לו. גוט לא ברמה של נבחרת בוגרים. לא היום וגם לא אז.
אני אישית חששתי משטויות כאלו בסגל הישראלי כשקטש חתם. למזלנו זה לא החריף עד לשם. רק נשארנו עם זיו וג'ונדי.
armadut כתב:Rampel כתב:כשקטש נהייה מאמן הנבחרת (עתודה ובוגרת) האשימו אותו בכך שהוא נותן עדיפות בזימון לבוגרי תוכנית "שחקן אמיתי" שהוא משתייך אליה והיה (אולי עדיין.. בזה אני כבר לא בטוח) אחד המאמנים בה.armadut כתב:אני בדיוק ראיתי את הראיון של האוזמן וקטש, ראיון מאוד נחמד לדעתי.
תודה רבה, אבל נגיד שחקן אמיתי , זה ארגון ? הרי גולן גוט למשל שייך לקבוצה שהוא משחק בה... או שזה משהו כזה צדדי ולא קשור לכדורסל? מעין חוג או מועדון כזה?
עזוב חושב, לא חושב.. עובדתית גוט לא פה. אז לפחות בפן הזה קצת נרגעתיA.Parker כתב:Rampel כתב:כשקטש נהייה מאמן הנבחרת (עתודה ובוגרת) האשימו אותו בכך שהוא נותן עדיפות בזימון לבוגרי תוכנית "שחקן אמיתי" שהוא משתייך אליה והיה (אולי עדיין.. בזה אני כבר לא בטוח) אחד המאמנים בה.armadut כתב:אני בדיוק ראיתי את הראיון של האוזמן וקטש, ראיון מאוד נחמד לדעתי.
לא חושב שזה נכון. מחזיק מאוד מקטש כבן אדם ומאמין שהוא מספיק הגון וישר.
Mitelka כתב:קייסי פארתר (שחזר לאילת) שבר את עצם הפיקה ויעדר 3 חודשים.
פשוט נאחס.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
הברכיים שלו לא נועדו לספורט מקצועני. זה עצוב, טראגי, כי הכל שם לגמרי ברמות הגבוהות. אין מה לעשות עדיף לו לפרוש.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:קייסי פארתר (שחזר לאילת) שבר את עצם הפיקה ויעדר 3 חודשים.
פשוט נאחס.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אותה ברך של הפציעה הקודמת
מה קרה?my man כתב:ראיתם מה קרה להאריס?
מה יהיה עם הבזיון של המדבקות??? הוא צריך לתבוע אותם
שמואל1 כתב:מה קרה?my man כתב:ראיתם מה קרה להאריס?
מבאסmy man כתב:שמואל1 כתב:מה קרה?my man כתב:ראיתם מה קרה להאריס?
החליק על המדבקה של ווינר וסובב את הברך משהו שנראה ממש ממש לא טוב..
בדרך לבדיקות עכשיו..
itai7 כתב:מבאס ממש
מי ידע שיש אולם יפה כזה בחדרה
my man כתב:ראיתם מה קרה להאריס?