המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:הרבה מאוד זמן שלא היה שחקן כמו הווארד ביורוליג
הכי טוב באירופה כרגע
נפצע ובעודו שוכב סקוטי לוקח את הכדור לסל קל ומחטיא את ההטבעה.felix_r כתב:אוונס נפצע אחרי דקה... נקווה שזה לא רציני
Mitelka כתב:נפצע ובעודו שוכב סקוטי לוקח את הכדור לסל קל ומחטיא את ההטבעה.felix_r כתב:אוונס נפצע אחרי דקה... נקווה שזה לא רציני
קארמה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אני אוהב אותו מאוד וזה היה מהלך מכוער ולא ספורטיבי.felix_r כתב:Mitelka כתב:נפצע ובעודו שוכב סקוטי לוקח את הכדור לסל קל ומחטיא את ההטבעה.felix_r כתב:אוונס נפצע אחרי דקה... נקווה שזה לא רציני
קארמה.
אני יודע שאני במיעוט, אבל אף פעם לא אהבתי את וילבקין
itai7 כתב:דווקא בלי אוונס ז'לגריס ביתרון 9 במחצית
Mitelka כתב:אני אוהב אותו מאוד וזה היה מהלך מכוער ולא ספורטיבי.felix_r כתב:Mitelka כתב:נפצע ובעודו שוכב סקוטי לוקח את הכדור לסל קל ומחטיא את ההטבעה.felix_r כתב:אוונס נפצע אחרי דקה... נקווה שזה לא רציני
קארמה.
אין קשר.
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:אני אוהב אותו מאוד וזה היה מהלך מכוער ולא ספורטיבי.felix_r כתב:Mitelka כתב:נפצע ובעודו שוכב סקוטי לוקח את הכדור לסל קל ומחטיא את ההטבעה.felix_r כתב:אוונס נפצע אחרי דקה... נקווה שזה לא רציני
קארמה.
אין קשר.
מה?? לא הבנתי מה אתם רוצים. מה זה כדורגל? לא עוצרים את המשחק אם השופט לא עוצר את המשחק.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:אני אוהב אותו מאוד וזה היה מהלך מכוער ולא ספורטיבי.felix_r כתב:Mitelka כתב:נפצע ובעודו שוכב סקוטי לוקח את הכדור לסל קל ומחטיא את ההטבעה.
קארמה.
אין קשר.
מה?? לא הבנתי מה אתם רוצים. מה זה כדורגל? לא עוצרים את המשחק אם השופט לא עוצר את המשחק.
חבר שלו! שיחקו ביחד בעונה שעברה
felix_r כתב:בירוטיס הליטאי עושה שמות במוטלי
שחקן שהיה חבר שלך לחדר הלבשה כל שנה שעברהאחדשיודע כתב:Mitelka כתב:אני אוהב אותו מאוד וזה היה מהלך מכוער ולא ספורטיבי.felix_r כתב:Mitelka כתב:נפצע ובעודו שוכב סקוטי לוקח את הכדור לסל קל ומחטיא את ההטבעה.felix_r כתב:אוונס נפצע אחרי דקה... נקווה שזה לא רציני
קארמה.
אין קשר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים