המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ממליץ לך להחליף סיסמאות פחות או יותר בהכל.Jack55 כתב:לא יודע מה זה היה
השתלטתי בחזרה על המשתמש
תודה, אתה אומר שזה יכול להיות רלוונטי לשאר חשבונות שיש לי בתארים אחרים?Asf כתב:ממליץ לך להחליף סיסמאות פחות או יותר בהכל.Jack55 כתב:לא יודע מה זה היה
השתלטתי בחזרה על המשתמש
כמו-כן, בכל מקום שזה אפשרי, כמו חשבון דואר וכו' להשתמש באופציה לנתק את כל המכשירים שמחוברים כרגע.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
זה רלוונטי בעיקר לחשבונות אחרים שמקושרים לכתובת המייל שלך ומשתמשים באותה הסיסמא.Jack55 כתב:תודה, אתה אומר שזה יכול להיות רלוונטי לשאר חשבונות שיש לי בתארים אחרים?Asf כתב:ממליץ לך להחליף סיסמאות פחות או יותר בהכל.Jack55 כתב:לא יודע מה זה היה
השתלטתי בחזרה על המשתמש
כמו-כן, בכל מקום שזה אפשרי, כמו חשבון דואר וכו' להשתמש באופציה לנתק את כל המכשירים שמחוברים כרגע.
ועדיף להחליף בשביל כסת״ח?
Asf כתב:זה רלוונטי בעיקר לחשבונות אחרים שמקושרים לכתובת המייל שלך ומשתמשים באותה הסיסמא.Jack55 כתב:תודה, אתה אומר שזה יכול להיות רלוונטי לשאר חשבונות שיש לי בתארים אחרים?Asf כתב:ממליץ לך להחליף סיסמאות פחות או יותר בהכל.Jack55 כתב:לא יודע מה זה היה
השתלטתי בחזרה על המשתמש
בלי קשר טוב להשתמש בסיסמאות שונות עבור כל דבר ולרענן מדי פעם סיסמא בחשבונות של אתרים שלא מאובטחים כל כך טוב (כמו פה...).
ממליץ על מנהל סיסמאות שמאגד את כל הסיסמאות השונות תחתיו וגם מאפשר לייצר סיסמאות קשות.Asf כתב:זה רלוונטי בעיקר לחשבונות אחרים שמקושרים לכתובת המייל שלך ומשתמשים באותה הסיסמא.Jack55 כתב:תודה, אתה אומר שזה יכול להיות רלוונטי לשאר חשבונות שיש לי בתארים אחרים?Asf כתב:ממליץ לך להחליף סיסמאות פחות או יותר בהכל.Jack55 כתב:לא יודע מה זה היה
השתלטתי בחזרה על המשתמש
בלי קשר טוב להשתמש בסיסמאות שונות עבור כל דבר ולרענן מדי פעם סיסמא בחשבונות של אתרים שלא מאובטחים כל כך טוב (כמו פה...).
הייתי נזהר גם עם זה. אפילו לlastpass הייתה תקרית אבטחה לפני קצת יותר מחודש. שלא לדבר על פלאגינים לדפדפן.שמואל1 כתב:ממליץ על מנהל סיסמאות שמאגד את כל הסיסמאות השונות תחתיו וגם מאפשר לייצר סיסמאות קשות.Asf כתב:זה רלוונטי בעיקר לחשבונות אחרים שמקושרים לכתובת המייל שלך ומשתמשים באותה הסיסמא.Jack55 כתב:תודה, אתה אומר שזה יכול להיות רלוונטי לשאר חשבונות שיש לי בתארים אחרים?Asf כתב:ממליץ לך להחליף סיסמאות פחות או יותר בהכל.Jack55 כתב:לא יודע מה זה היה
השתלטתי בחזרה על המשתמש
למעשה מספיק לזכור סיסמה אחת (חזקה) שמאפשרת גישה לשאר הסיסמאות ואפילו לא צריך לזכור אותן כי לכל מנהל סיסמאות שמכבד את עצמו יש אפליקציה או תוסף לכרום שמשלים אוטומטית את פרטי ההתחברות.
אני משתמש ב bitwarden. מנהל סיסמאות מעולה עם סטנדרטי אבטחה גבוהים. יש 2FA והכל.Asf כתב:הייתי נזהר גם עם זה. אפילו לlastpass הייתה תקרית אבטחה לפני קצת יותר מחודש. שלא לדבר על פלאגינים לדפדפן.שמואל1 כתב:ממליץ על מנהל סיסמאות שמאגד את כל הסיסמאות השונות תחתיו וגם מאפשר לייצר סיסמאות קשות.Asf כתב:זה רלוונטי בעיקר לחשבונות אחרים שמקושרים לכתובת המייל שלך ומשתמשים באותה הסיסמא.Jack55 כתב:תודה, אתה אומר שזה יכול להיות רלוונטי לשאר חשבונות שיש לי בתארים אחרים?Asf כתב:ממליץ לך להחליף סיסמאות פחות או יותר בהכל.
למעשה מספיק לזכור סיסמה אחת (חזקה) שמאפשרת גישה לשאר הסיסמאות ואפילו לא צריך לזכור אותן כי לכל מנהל סיסמאות שמכבד את עצמו יש אפליקציה או תוסף לכרום שמשלים אוטומטית את פרטי ההתחברות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], refael ו־15 אורחים