פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
09 פברואר 2023, 16:34
אז אחרי הארכת החוזה המטורפת של בראון, וכשנראה שגם בולדווין וקולסון בדרך לשם, קשה שלא להתחיל לחשוב על העונה הבאה.
שלד של בראון-בולדווין-קולסון שווה הרבה מאוד. אם יידעו לחזק אותו במקומות הנכונים, וזה אם גדול, מכבי תוכל להיות קבוצה איכותית בשנים הקרובות.
אז מה עוד צריך לקרות (מעבר להארכות של ווויד ובונזי)?
החתמת רכז מחליף איכותי, בדגש גם על קליעה מבחוץ.
החתמת 4 עם קליעה והגנה. ממש מקווה שיעשו מהלך על קבוקלו.
החתמה של סנטר איכותי עם נוכחות בצבע.
חיזוק הסגל הישראלי עם השארתו של דיבה + החתמה של מדר (רק בשכר סביר כמובן).
מעבר לכך יהיה צורך כנראה בסווינגמן ובשחקן פנים נוסף. דווקא אני לא בטוח שאני מעדיף את מרטין, אלא על שחקן שהוא 4-5. אפשר גם במידה מסויימת לוותר על רכז מחליף זר ולהסיט את הכסף לטובת סווינגמן איכותי יותר.
סגל לדוגמא:
בראון, מדר, (רכז זר?)
בולדווין, סווינגמן, דיברתולומיאו
קולסון, מנקו?
קבוקלו, זר 4-5
סנטר איכותי, סורקין
09 פברואר 2023, 16:54
בגדול מסכים איתך, אבל אני לא רואה מצב שמדר יבוא בתור רכז שלישי, מה שיקרה אם תחתים זר נוסף בעמדה הזו. בתור רכז מחליף - יש מצב.
לגבי מרטין - זה עוד מוקדם, אבל אם ישפר קצת את המספרים עד סוף העונה וישמור על יציבות, לגמרי הייתי שומר אותו פה לעונה הבאה.
09 פברואר 2023, 17:13
פחות או יותר מסכים עם הצורה של הסגל שכתבת, אבל אני הייתי רוצה לראות משהו כזה :
אחריי שבראון וסורקין נשארו אני מאמין שגם בולדווין וקולסון ישארו, אין סיבה שזה לא יקרה
מעבר לשלושה זרים האלה בעיניי יש רק לעוד זר אחד מקום בעונה הבאה וזה מרטין, אמנם לא נתן עונה של כוכב אבל לדעתי זאת תהייה טעות שוב פעם לוותר על שחקן שנתן אצלנו עונה טובה+ כעונת רוקי ביורוליג ואז עונה הבאה יפציץ במקום אחרון
אז זה משאיר מקום לעוד 4 זרים נוספים :
1. סנטר איכותי בראש ובראשונה
2. 4 מוביל כאשר מרטין מגבה אותו, יש המון שמות טובים בשוק
3. קומבו גארד מהספסל אחריי בולדווין
4. פורוורד נוסף לעמדה 3-4, סטייל קולסון
בנוגע לישראלים - משאיר ללא שאלה את דיבה, מוסיף אליו את אחד מבין מדר\בלאט (סביר להניח שזה יהיה בלאט), שוקל להשאיר את כהן ובודק את האופציות של זוס+טיוס+היידגר
מה שכן נקודה חשובה - טיילר ביי לדעתי זה MUST לעונה הבאה, הוא יכול לחלוק עם בונזי את עמדה 3 כאשר לשניהם יש אופציה לתת דקות טובות ב4, זה שחקן צעיר שנותן עונה אדירה בליגה שלנו ואפשר לגנוב אותו בסכום נמוך, חבל אם זה לא יקרה.
פחות או יותר אני יוצא עם משהו כזה, וכמובן שהשמות סתם מאולתרים מהראש ויש עוד לא מעט אופציות אחרות טובות :
1. בראון, בלאט, היידגר
2. בולדוויון, בראיינט, דיבה
3. קולסון, ביי, מנקו\זוס
4. לידיי, מרטין, כהן
5. סנטר איכותי, סורקין, טיוס
09 פברואר 2023, 17:18
אראל, יש לך מושג האם באמת ניבו סגור פה גם לשנה הבאה? ככה כתבו ב5 ספורט.
09 פברואר 2023, 17:33
בראון - בולדווין - קולסון זה הבסיס.
ניבו, סורקין, מנקו חתומים.
ג'ונדי ראוי להישאר.
הסקנד יוניט מאז ומעולם היה צריך להיות מבוסס, לדעתי, על הישראלים הטובים בנמצא. לדעתי: בלאט, זוסמן (אם יש לו יציאה מהחוזה), הידיגר ואולי גם ליף. חשוב לליגה.
ועידת סנטרים של ניבו, פויתרס, סורקין אמורה להספיק. אם לא פויתרס, אז לסורט או אונואקו יכולים לבוא בחשבון.
צריך d&3 נוסף ברמה גבוהה לקו האחורי. אולי דנטה אקסום. אולי אלייז'ה ברייאנט.
נשארה עמדה 4. מרטין לא מספיק טוב, אבל סביר שיילך וישתבח. יכול להישאר כדי לחלוק העמדה עם 4 בכיר. אולי ניקולה באטום. אולי זאק לידיי. אולי ליף.
מה הייתי רוצה:
1 - בראון, בלאט, ג'ונדי
2- בולדווין, ברייאנט/אוואנס, הידיגר
3 - קולסון, זוסמן/אקסום, מנקו
4 - באטום/לידיי, מרטין, ליף
5 - פויתרס/לסורט/אונואקו, ניבו, סורקין
09 פברואר 2023, 17:34
Jack55 כתב:פחות או יותר אני יוצא עם משהו כזה, וכמובן שהשמות סתם מאולתרים מהראש ויש עוד לא מעט אופציות אחרות טובות :
1. בראון, בלאט, היידגר
3. קולסון, ביי, מנקו\זוס
4. לידיי, מרטין, כהן
על איזה בראיינט אתה מדבר פה? ואני לא רואה מצב שטיוס יגיע לפה כסנטר שלישי
09 פברואר 2023, 17:44
Jack55 כתב:פחות או יותר מסכים עם הצורה של הסגל שכתבת, אבל אני הייתי רוצה לראות משהו כזה :
אחריי שבראון וסורקין נשארו אני מאמין שגם בולדווין וקולסון ישארו, אין סיבה שזה לא יקרה
מעבר לשלושה זרים האלה בעיניי יש רק לעוד זר אחד מקום בעונה הבאה וזה מרטין, אמנם לא נתן עונה של כוכב אבל לדעתי זאת תהייה טעות שוב פעם לוותר על שחקן שנתן אצלנו עונה טובה+ כעונת רוקי ביורוליג ואז עונה הבאה יפציץ במקום אחרון
אז זה משאיר מקום לעוד 4 זרים נוספים :
1. סנטר איכותי בראש ובראשונה
2. 4 מוביל כאשר מרטין מגבה אותו, יש המון שמות טובים בשוק
3. קומבו גארד מהספסל אחריי בולדווין
4. פורוורד נוסף לעמדה 3-4, סטייל קולסון
בנוגע לישראלים - משאיר ללא שאלה את דיבה, מוסיף אליו את אחד מבין מדר\בלאט (סביר להניח שזה יהיה בלאט), שוקל להשאיר את כהן ובודק את האופציות של זוס+טיוס+היידגר
מה שכן נקודה חשובה - טיילר ביי לדעתי זה MUST לעונה הבאה, הוא יכול לחלוק עם בונזי את עמדה 3 כאשר לשניהם יש אופציה לתת דקות טובות ב4, זה שחקן צעיר שנותן עונה אדירה בליגה שלנו ואפשר לגנוב אותו בסכום נמוך, חבל אם זה לא יקרה.
פחות או יותר אני יוצא עם משהו כזה, וכמובן שהשמות סתם מאולתרים מהראש ויש עוד לא מעט אופציות אחרות טובות :
1. בראון, בלאט, היידגר
3. קולסון, ביי, מנקו\זוס
4. לידיי, מרטין, כהן
טיילר ביי הוא לא 3 ליורוליג !!!!!!! תרדו מזה
הוא 4 , 4 , 4 ועוד הפעם 4 . לא מספיק מוכשר כדי להיות סווינגמן ביורוליג
אם יביאו סווינגמן סגנון קלייברן , בייקון , מוסה אני מוכן לוותר על סנטר איכותי
09 פברואר 2023, 18:21
טיילור ביי הוא אחלה לעמדה 4 אבל אם מרטין נשאר זה עוד שחקן 4 רוקי ביורוליג עם המון סימני שאלה. כן בעד לתת לו צאנס, לא בטוח שכבר בשנה הבאה.
אולי לקנות ולהשאיל לקבוצה שמשחקת באירופה. שחקן מעניין זה כן.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
09 פברואר 2023, 18:30
מרטין חייב להשאר. במחיר שמשלמים לו הוא גניבה ויהיה יותר טוב בשנה הבאה. לא הגיוני יהיה לראות מקרה דומה לאוונס או כריס ג׳ונס קורה שוב, במיוחד כשמרטין מראה שיש לו את החבילה המלאה וצבירה של עוד נסיון תרים את הרמה שלו עוד יותר.
השאלות המרכזיות יהיו מה השחקנים שיביאו לעמדות 4-5 בנוסף למרטין, סורקין וניבו/פויתרס (או שניהם, לא תסריט בלתי סביר ששניהם יישארו).
היליארד לא שחקן זול ובכסף שיתפנה ממנו אפשר להביא שחקן מתאים לעמדות 3-4 או 2-3. קולסון יהיה שחקן חמישיה קבוע.
לא בטוח שאוונס לא יהיה על הראדאר כגארד שלישי ואחרי הפציעה הוא אולי ישמח לחזור. במקרה כזה אדאמס לא יהיה פה. מניח שתלוי גם אם מכבי תצליח להביא את תמיר בלאט.
09 פברואר 2023, 18:34
תכלס? אמן ובראיינט יחזור
אני אוהב אותו הוא כבר היה פה יש לו ניסיון והוא שחקן מעולה.
יכול לבוא פה בול בעמדות 2-3
09 פברואר 2023, 18:37
גל גל כתב:תכלס? אמן ובראיינט יחזור
אני אוהב אותו הוא כבר היה פה יש לו ניסיון והוא שחקן מעולה.
יכול לבוא פה בול בעמדות 2-3
אליז'ה?
ממש לא.
09 פברואר 2023, 18:39
הבנתי שלניבו יש אופציה גם לעונה הבאה.
09 פברואר 2023, 18:41
היום זה הזמן לסגור עם פטרושב לעונה הבאה .
09 פברואר 2023, 18:46
toja27 כתב:היום זה הזמן לסגור עם פטרושב לעונה הבאה .
לא מאמין שיש למכבי מספיק כסף
09 פברואר 2023, 18:50
וכמה חבל עכשיו שמכבי לא החתימה את וילדוסה במקום אדאמס!
עכשיו היה לנו קו אחורי קטלני של בראון וילדוסה ובולדווין! יה אולוהים!
09 פברואר 2023, 19:06
felix_r כתב:toja27 כתב:היום זה הזמן לסגור עם פטרושב לעונה הבאה .
במקום ניבו עם קצת תוספת והקסמים של אבי אבן וסגרנו את הפינה הזאת.
09 פברואר 2023, 19:07
הקסמים של אבי אבן חחחחחחח
09 פברואר 2023, 19:34
תחילת פברואר. לא קצת מוקדם לדבר על עונה הבאה?
הרבה יכול להשתנות
09 פברואר 2023, 20:07
מנהיים:
הצעדים הבאים הבאים של מכבי ת״א: הארכת החוזה של בולדווין בשתי עונות. מימוש האופציות על קולסון ומרטין, שימשיכו. הצעת חוזה חדש לדיברתולומיאו, נטיה להשאיר גם את אדאמס. ניבו ומנקו מחזיקים בחוזה. אבי אבן, שמתפקד כמנהל המקצועי באופן בלתי פורמלי מאז הודעת העזיבה של וויצ׳יץ׳, ימונה רשמית
09 פברואר 2023, 20:31
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:היום זה הזמן לסגור עם פטרושב לעונה הבאה .
במקום ניבו עם קצת תוספת והקסמים של אבי אבן וסגרנו את הפינה הזאת.
הוא בדרך ל NBA