המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:הוולכים להכנס בי אני יודע - אני מבסוט רצח על ההחתמה הזו. הוא עושה עונה מדהימה בטורקיה, הוא שחקן שמכיר גם את הליגה ויש לו מספיק ניסיון. כשחקן גיבוי לבראון ווויד (הוא 1-2) אני אוהב את המהלך הזה. לתת מנוחה לכוכבים שלנו, להיות שחקן שישי שמשנה משחקים - אוהב את זה.
Mmm כתב:תעשו לי סדר...הוא בא במקום הילארד? זה לא שחקן בינוני? ממה ההתלהבות?
Mmm כתב:תעשו לי סדר...הוא בא במקום הילארד? זה לא שחקן בינוני? ממה ההתלהבות?
ankram כתב:זה היה די צפוי , הילארד וקטש לא משדרים על אותו גל , הילארד שחקן יקר ואחרי סדרת ההחתמות של מכבי לעונות הבאות , מין הסתם עמדה מסויימת היתה צריכה לשלם את המחיר.
בהתקפה הוא יהיה בסדר גם ברמת יורוליג (בטח לא פחות טוב מאדאמס) , השאלה איך הוא בהגנה.
ועם כל זה , העיתוי לדעתי מחורבן לחלוטין , היה אפשר לחכות שבוע עם ההחתמה הזאת , הצפייה שהילארד יתאבד עכשיו על המשך הסידרה לא ריאלית שהוא יודע שהוא לא ממשיך.
הימור.
הוא סווינגמן (או פינגווין לוותיקים שבינינו)MTA2311 כתב:לא הצלחתי להבין אם הוא קומבו גארד או סווינגמן, זה משמעותי
איך החלטת? סווינגמן זה 2-3. מוזמן לצפות במה שהעלתי משחק נגד אפס אנדולו. הוא רוב ההתקפות 1 שם.שמואל1 כתב:הוא סווינגמן (או פינגווין לוותיקים שבינינו)MTA2311 כתב:לא הצלחתי להבין אם הוא קומבו גארד או סווינגמן, זה משמעותי
Mitelka כתב:איך החלטת? סווינגמן זה 2-3. מוזמן לצפות במה שהעלתי משחק נגד אפס אנדולו. הוא רוב ההתקפות 1 שם.שמואל1 כתב:הוא סווינגמן (או פינגווין לוותיקים שבינינו)MTA2311 כתב:לא הצלחתי להבין אם הוא קומבו גארד או סווינגמן, זה משמעותי
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk