המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:שעה דפוקה
עידן כתב:ankram כתב:שעה דפוקה
העונה בכלל מרגיש שעושים ניסויים על משחקים ברוב שעות היממה ומחכים לראות מה יתפוס. בעונה הבאה אולי נתחיל לראות משחקים שמתחילים ב-10 בבוקר וב-11 בלילה.
ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:שעה דפוקה
העונה בכלל מרגיש שעושים ניסויים על משחקים ברוב שעות היממה ומחכים לראות מה יתפוס. בעונה הבאה אולי נתחיל לראות משחקים שמתחילים ב-10 בבוקר וב-11 בלילה.
ככלל אני בעד שכל שבוע יהיה בליגה (בדגש על הליגה , לא פלייאוף) משחק בשישי , כי זה מאפשר לעוד קהלים להיות במשחקים , ולמשפחה זה גם די נוח (משחקים ב21:00 הם סיוט ומגיעים הביתה בחצות).
אבל בפלייאוף לשחק משחק בשישי? הזיה!
עידן כתב:ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:שעה דפוקה
ככלל אני בעד שכל שבוע יהיה בליגה (בדגש על הליגה , לא פלייאוף) משחק בשישי , כי זה מאפשר לעוד קהלים להיות במשחקים , ולמשפחה זה גם די נוח (משחקים ב21:00 הם סיוט ומגיעים הביתה בחצות).
משחק ביום שישי זה משהו בהחלט אפשרי, אבל להתחיל אותו ב-15:30 זה מרגיש לי ממש מאוחר. אם תהיה הארכה זה גם יכול להיכנס לתוך שבת.
ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:שעה דפוקה
Shay_uzan כתב:קלסון צריך לרדת לנוח, פציעה שלו תגמור את העונה
Shay_uzan כתב:Shay_uzan כתב:קלסון צריך לרדת לנוח, פציעה שלו תגמור את העונה
סעמק איזה שחקן ענק, שיפתחו לו שוב את החוזה ויחתימו אותו לצמיתות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], Jazzman, גל גל, מרסר ו־41 אורחים