המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JarJarBinx כתב:נראה לי שגם אוהדי מכבי יעדיפו לראות את המשחק של הפועל-הפועל
JarJarBinx כתב:נראה לי שגם אוהדי מכבי יעדיפו לראות את המשחק של הפועל-הפועל
שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:נראה לי שגם אוהדי מכבי יעדיפו לראות את המשחק של הפועל-הפועל
המעבר של הפועל להיכל זה המסמר האחרון... מדהים שהמהפך הזה התרחש תוך חצי עונה.
מרסר כתב:שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:נראה לי שגם אוהדי מכבי יעדיפו לראות את המשחק של הפועל-הפועל
יד אליהו מזוהה עם מכבי אבל הוא היכל עירוני, למכבי אין קשר ואין שום יכולת למנוע את המעבר שלהם לשם.
מרסר כתב:שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:נראה לי שגם אוהדי מכבי יעדיפו לראות את המשחק של הפועל-הפועל
יד אליהו מזוהה עם מכבי אבל הוא היכל עירוני, למכבי אין קשר ואין שום יכולת למנוע את המעבר שלהם לשם.
omerk כתב:מרסר כתב:שמואל1 כתב:JarJarBinx כתב:נראה לי שגם אוהדי מכבי יעדיפו לראות את המשחק של הפועל-הפועל
מכבי של לפני 20 שנים היו יודעים למנוע את זה. לדבר עם מי שצריך ולמצוא את הפריצה המשפטית. כרגע ינאי משחק מול שער ריק
Shay_uzan כתב:הוא מנסה לתבוע את מכבי ואולמי ספורט תל אביב על זה שמכבי דורשת שיכורת לשימוש בתאי צפייה שמכבי מימנה, תיכננה ומתחזקת לפי הסכם עם אולמי ספורט תל אביב. לא נראה לי אכפת לו מחוק או חוזים
מרסר כתב:Shay_uzan כתב:הוא מנסה לתבוע את מכבי ואולמי ספורט תל אביב על זה שמכבי דורשת שיכורת לשימוש בתאי צפייה שמכבי מימנה, תיכננה ומתחזקת לפי הסכם עם אולמי ספורט תל אביב. לא נראה לי אכפת לו מחוק או חוזים
יש הסכם חתום עם היכלי הספורט על התאים, מכבי בזמנו בשיפוץ של ההיכל והקמת התאים השתתפה במימון, אני מאמין שזה יחזיק בבית משפט ואם הוא ירצה להשתמש בהם הוא יצטרך לשלם למכבי, אגב גם בהפועות ביד אליהו האומנים משלמים למכבי על התאים.
Shay_uzan כתב:מרסר כתב:Shay_uzan כתב:הוא מנסה לתבוע את מכבי ואולמי ספורט תל אביב על זה שמכבי דורשת שיכורת לשימוש בתאי צפייה שמכבי מימנה, תיכננה ומתחזקת לפי הסכם עם אולמי ספורט תל אביב. לא נראה לי אכפת לו מחוק או חוזים
יש הסכם חתום עם היכלי הספורט על התאים, מכבי בזמנו בשיפוץ של ההיכל והקמת התאים השתתפה במימון, אני מאמין שזה יחזיק בבית משפט ואם הוא ירצה להשתמש בהם הוא יצטרך לשלם למכבי, אגב גם בהפועות ביד אליהו האומנים משלמים למכבי על התאים.
זה דיי ברור שאין לו קייס אבל זה טוב לו ליחצ כדי לומר שמכבי פוגעת בכדורסל הישראלי.
מעניין אם את השיפוץ שהוא עושה ביד שלמה הוא עושה בחינם לטובת העיריה
Mitelka כתב:שלט מחאה יחסית בולט:
בעלים, מאמנים, שחקנים
תתביישו! איפה מכבי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים