המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Mitelka כתב:היו טובים נגד ולנסיה (לכו לראות את הדקה האחרונה הביזארית)
אמוראי ונואל הובילו אותם ואמוארי בין העמדות 3-4 הוא שחקן טוב מאוד. ספציפית יש לנו שם שחקנים לא רעים אז אני מקווה שזה יעזור. נואל פוטנציאל ג'ליג קלאסי, אבל התחיל טוב.
היו הרבה יותר טובים ממה שציפיתי שיהיו.
יהיה קשה אבל חייבים לקחת את זה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
felix_r כתב:חברים, היה איזה דיווח אחרי המשחק הקודם שמסביר למה לונדברג היה חלש כול כך? אני יודע שקולסון היה חולה, ולכן שיחק דקות מועטות בלבד. אבל לא ראיתי משהו בנוגד ללונדברג. היה משהו?
felix_r כתב:חברים, היה איזה דיווח אחרי המשחק הקודם שמסביר למה לונדברג היה חלש כול כך? אני יודע שקולסון היה חולה, ולכן שיחק דקות מועטות בלבד. אבל לא ראיתי משהו בנוגד ללונדברג. היה משהו?
my man כתב:felix_r כתב:חברים, היה איזה דיווח אחרי המשחק הקודם שמסביר למה לונדברג היה חלש כול כך? אני יודע שקולסון היה חולה, ולכן שיחק דקות מועטות בלבד. אבל לא ראיתי משהו בנוגד ללונדברג. היה משהו?
מוזמן לעבור על משחקי העונה שעברה - כל פעם ששיחקו באגרסיביות מולנו כמו שוילרבן שיחקה בחמישי האחרון- הגארדים שלנו נראו חתלתולים קטנים ומפוחדים...
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:חברים, היה איזה דיווח אחרי המשחק הקודם שמסביר למה לונדברג היה חלש כול כך? אני יודע שקולסון היה חולה, ולכן שיחק דקות מועטות בלבד. אבל לא ראיתי משהו בנוגד ללונדברג. היה משהו?
מוזמן לעבור על משחקי העונה שעברה - כל פעם ששיחקו באגרסיביות מולנו כמו שוילרבן שיחקה בחמישי האחרון- הגארדים שלנו נראו חתלתולים קטנים ומפוחדים...
שמעתי בקולך, בדקתי את עונת היורוליג החולפת, וגיליתי שבשום משחק בעונה שעברה הוא לא סיים עם מדד שלילי. זאת הפעם הראשונה. מקווה שלא נפצע שוב.
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:חברים, היה איזה דיווח אחרי המשחק הקודם שמסביר למה לונדברג היה חלש כול כך? אני יודע שקולסון היה חולה, ולכן שיחק דקות מועטות בלבד. אבל לא ראיתי משהו בנוגד ללונדברג. היה משהו?
שמעתי בקולך, בדקתי את עונת היורוליג החולפת, וגיליתי שבשום משחק בעונה שעברה הוא לא סיים עם מדד שלילי. זאת הפעם הראשונה. מקווה שלא נפצע שוב.
שמע. משחק ראשון אחרי פגרה ארוכה מאד מאד מאד מהיורוליג. לא ציפו לאגרסיביות הזו.
גם קטש(שבעיניי יש סנכרון מעניין בינו לבין איפה) לא היה מוכן לסגנון כזה של משחק.
מקווה שזה העיר אותם. כי אם לא זו הולכת להיות עונה ארוכה ונוראית.
גיא כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:חברים, היה איזה דיווח אחרי המשחק הקודם שמסביר למה לונדברג היה חלש כול כך? אני יודע שקולסון היה חולה, ולכן שיחק דקות מועטות בלבד. אבל לא ראיתי משהו בנוגד ללונדברג. היה משהו?
שמע. משחק ראשון אחרי פגרה ארוכה מאד מאד מאד מהיורוליג. לא ציפו לאגרסיביות הזו.
גם קטש(שבעיניי יש סנכרון מעניין בינו לבין איפה) לא היה מוכן לסגנון כזה של משחק.
מקווה שזה העיר אותם. כי אם לא זו הולכת להיות עונה ארוכה ונוראית.
למה לא ציפה? לא יודעים שהם אתלטיים ושומרים חזק?
פיני גרשון אמר אגב אחרי המשחק שהוא היה לפחות מנסה אזורית כדי לגרום להם לחשוב - גם אם הם היו ביום קליעה מטורף.
מרסר כתב:בשל חתונת אחיו, ג'ונדי יעדר מהמשחק.

מרסר כתב:בשל חתונת אחיו, ג'ונדי יעדר מהמשחק.
Avi1508 כתב:מרסר כתב:בשל חתונת אחיו, ג'ונדי יעדר מהמשחק.
זה לא הגיוני כמה הסגל הזה משווע לעוד גארד
בלי ג׳ונדי אנחנו משחקים מחר עם 4 גארדים, כשאחד מהם חוזר מפציעה
Avi1508 כתב:למה מכבי לא ניסתה להביא את ווילבקין?
יכל להגיע בכסף קטן, מכיר את מכבי ולדעתי הוא מת על תל אביב
תכל׳ס הוא די היה משתלב בגארדים שלנו והוא בערך מה שחסר לנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־73 אורחים