המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:משחק שבו לנגפורד חייב לשחק לפחות 30 דקות, בדיוק כמו במשחק הליגה הקרוב. הוא חייב להיכנס לעניינים ומהר.
roy1000 כתב:קודי כתב:משחק שבו לנגפורד חייב לשחק לפחות 30 דקות, בדיוק כמו במשחק הליגה הקרוב. הוא חייב להיכנס לעניינים ומהר.
לא נראה לי שהוא יודע את התרגילים. בלאט יכניס אותו לעניינים לאט לאט. אולי 15-20 דקות למשחק. אצת בלאט אין כמעט שחקנים שמשחקים 30 דקות.
קודי כתב:מתי הוא ילמד את התרגילים? הרי אין כמעט אימונים. אם הוא לא יתרגל במשחקים הוא לא יכנס לעניינים גם עוד חודש. יש ביום חמישי משחק סופר חשוב וסופר קשה ובלי תרומה של לנגפורד קשה לי להאמין שאפשר יהיה לנצח. זה שאצל בלאט אין כמעט שחקנים שמשחקים 30 דקות לא רלוונטי לחלוטין. יש לו מטרה לא פחות חשובה מהמשחק נגד פרטיזן וממשחק הליגה הקרוב והיא להכניס את לנגפורד לעניינים ומהר.
roy1000 כתב:קודי כתב:מתי הוא ילמד את התרגילים? הרי אין כמעט אימונים. אם הוא לא יתרגל במשחקים הוא לא יכנס לעניינים גם עוד חודש. יש ביום חמישי משחק סופר חשוב וסופר קשה ובלי תרומה של לנגפורד קשה לי להאמין שאפשר יהיה לנצח. זה שאצל בלאט אין כמעט שחקנים שמשחקים 30 דקות לא רלוונטי לחלוטין. יש לו מטרה לא פחות חשובה מהמשחק נגד פרטיזן וממשחק הליגה הקרוב והיא להכניס את לנגפורד לעניינים ומהר.
בלאט מאמן שמרן. אני לא חושב שתראה את לנגפורד 30 דקות. אל תשכח שהבחור לא שיחק תקופה ארוכה ובסופו של יום, ייקח לו עוד זמן להיכנס לעניינים. לא תקבל לנגפורד בכושר מלא ביום חמישי.
itai7 כתב:בורשטיין לא ישחק
nzitser כתב:itai7 כתב:בורשטיין לא ישחק
יש אלוהים
שחף כתב:היכל חצי ריק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk, מרסר, שמוליק ו־23 אורחים