המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JasonWilliams12 כתב:אני מאמין שגיא ישחק וזה טוב עם יראה ספספל יכול להיות שהוא ירצה עוד להשתפר
roy1000 כתב:כספי מביא אתלטיות, הגנה, ריבאונד וקליעה בעמדה 3 שחסר מאוד למכבי. בהחלט אפשר לשקול לשחרר את סמית' בינואר.
roy1000 כתב:כספי מביא אתלטיות, הגנה, ריבאונד וקליעה בעמדה 3 שחסר מאוד למכבי. בהחלט אפשר לשקול לשחרר את סמית' בינואר.
jol9 כתב:roy1000 כתב:כספי מביא אתלטיות, הגנה, ריבאונד וקליעה בעמדה 3 שחסר מאוד למכבי. בהחלט אפשר לשקול לשחרר את סמית' בינואר.
אני לא בטוח שבלאט יעלה את כספי בחמישייה כ"כ מהר, אם בכלל. נראה שהוא מאוד אוהב את סמית', ורק אם סמית' ייכנס לתקופה חלשה ארוכה, הוא יעלה את כספי במקומו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:כספי מביא אתלטיות, הגנה, ריבאונד וקליעה בעמדה 3 שחסר מאוד למכבי. בהחלט אפשר לשקול לשחרר את סמית' בינואר.
אני לא בטוח שבלאט יעלה את כספי בחמישייה כ"כ מהר, אם בכלל. נראה שהוא מאוד אוהב את סמית', ורק אם סמית' ייכנס לתקופה חלשה ארוכה, הוא יעלה את כספי במקומו.
שלושה שחקנים שבת'כלס יכולים לשחק רק בעמדה 3 זה יותר מדי. חייבים לשחרר את הלחץ ולייבש את פניני זה לא נראה לי פתרון. כספי יפתח בחמיישיה די מהר. הוא פשוט שחקן הרבה יותר טוב מסמית'.
מקאדו כתב:אותי השחקן הזה דיי מגעיל , בכיין , שוויצר שהשתן עלה לו לראש .
חנו'ש כתב:אני בכלל לא מבינה את העניין, כי עד ינואר כל הנוביצקים והגאסולים כבר יגיעו לאירופה, אז במה כספי ישדרג אותנו לעומתם?
misha כתב:חנו'ש כתב:אני בכלל לא מבינה את העניין, כי עד ינואר כל הנוביצקים והגאסולים כבר יגיעו לאירופה, אז במה כספי ישדרג אותנו לעומתם?
מכבי כנראה לא תוכל לשלם לשחקנים מהלבל הזה את מה שהם ירצו, אלא אם אחד מהם יסכים להגיע לפה במחיר מופחת, והיחיד אולי שיעשה את זה הוא אמארה שכבר ביקר פה בעבר. כספי הוא כמובן לא תשובה לסופרסטארים כאלה אבל זה עדיין יותר טוב ממה שיש כרגע בעמדה 3. לפחות שחקנים כמו גלינארי יחגגו עלינו פחות.
הקטע עם ינואר לדעתי הרבה יותר קשור למיסים מאזר למשהו אחר.
חנו'ש כתב:misha כתב:חנו'ש כתב:אני בכלל לא מבינה את העניין, כי עד ינואר כל הנוביצקים והגאסולים כבר יגיעו לאירופה, אז במה כספי ישדרג אותנו לעומתם?
מכבי כנראה לא תוכל לשלם לשחקנים מהלבל הזה את מה שהם ירצו, אלא אם אחד מהם יסכים להגיע לפה במחיר מופחת, והיחיד אולי שיעשה את זה הוא אמארה שכבר ביקר פה בעבר. כספי הוא כמובן לא תשובה לסופרסטארים כאלה אבל זה עדיין יותר טוב ממה שיש כרגע בעמדה 3. לפחות שחקנים כמו גלינארי יחגגו עלינו פחות.
הקטע עם ינואר לדעתי הרבה יותר קשור למיסים מאזר למשהו אחר.
מה שעדיף מכלום זה סטודמאייר או דוראנט.
כספי, אני לא לגמרי בטוחה שעדיף מכלום. לגביו יש מצב שדוקא כלום עדיף.
ואגב, את גלינארי אנחנו הולכים לפגוש שבוע הבא כנראה בפעם האחרונה העונה וכספי עדיין לא יהיה שם כדי לעצור אותו.
6 לב צהוב כתב:roy1000 כתב:כספי מביא אתלטיות, הגנה, ריבאונד וקליעה בעמדה 3 שחסר מאוד למכבי. בהחלט אפשר לשקול לשחרר את סמית' בינואר.
ומה תעשה שנה הבאה ? כספי עדיף על סמית אבל חבל לחפש שוב שנה הבאה שחקן לעמדה 3 לדעתי עוד לא ראינו ממנו מספיק השנה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים