טוב, זה כבר לא שניים או שלושה משחקים. פניני עם פאקינג 2 מ-13 לשלוש ביורוליג. וזה שחקן שקלע ב-40% בשתי העונות הראשונות שלו ביורוליג. כמעט כל הזריקות פנויות כמעט לגמרי. אני הייתי די נגד הרעיון של כספי אבל למכבי יש שני רול פליירס בעמדה 3 והבחור יכול לתת למכבי סייז וריבאונד שחסרים לה שלא לדבר על עדיפות פיזית מול לא מעט מספרי 3 ביורוליג. מהצד השני אם דוראנט והווארד באים אפשר לסגור את העסק...
סמית' הגיע במקום אידסון, זה לא היה אמור לפגוע בביטחון שלו. כספי זה מאצ' אפ לקירלינקו ולגלינארי וחיזוק בסופו של דבר. עם כל הכבוד לגיא המטרה של מכבי זה לקחת תארים ולא לשחק משחקים של מי מרוצה ומי פחות מרוצה.
אז הוא בתקופה רעה, קורה לקלעים מדי פעם. לא הייתי עושה מזה טרגדיה גדולה, זה לא שהוא איבד את היד לנצח. אין לי ספק שיצא מזה בקרוב והאחוזים יתיישרו. גיא שחקן עם הרבה אופי שרוב הקריירה היה צריך לבוא מלמטה ולקחת את הדקות משחקנים שהיו לפניו ברוטציה. לא נראה לי שכל הדיבורים על כספי מלחיצים אותו יותר מדי.
"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון" ~דריק שארפ~
לא צריך לדאוג יותר מדי לקליעות של גיא, היום למשל הוא נלחם מאוד בהגנה וגם חטף כדור קריטי בסוף הוא מלהיב את הקהל ונותן המון, אז לא נכנס לא נורא, אולי מול מגדל תתחיל היד לפעול!
אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
לא הצלחתי להבין את הפואנטה , יש לו תקופה רעה בקליעה ו...?
אותי מרגיזים שחקנים שעושים דברים שהם לא יודעים אבל תקופה רעה ? זה קורה וזה יקרה , צריך פשוט לחכות שזה יעבור . מה שבטוח זה שעוד שחקן על העמדה שלו לא יעזור.
גם חואן נבארו סובל ממשברי קליעה והאמת שגם דיויד בלו. לא לדאוג, הידית תשוב ואיתה הבטחון. ההתלהבות והלחימה תמיד שם, לא לדאוג לקפטן הבא שלנו- הוא יהיה בסדר