המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:אף אחד לא יודע איך תיראה מכבי, אף אחד לא יודע איך תיראה ריאל. 2 קבוצות לאחר שינויים. יהיה משחק מרתק
אחרי התחושה הרעה שלי שבוע שעבר, דווקא השבוע יש לי תחושב טובה לגבי המשחק הזה. מקווה מאוד שפאפאס ולאנגפורד יראו הרבה דקות, על חשבון אוחיון.
סך הכל, חוץ מקארול הקוו האחורי שלהם נראה מאוד מאוד בינוני עד עכשיו, אחרי עזיבת רודי. פוצ'יוס ורודריגז לא יציבים בכלל, יול נראה חלש מאוד, סוארז הוא רול פלייר נחמד... לא משהו מפחיד
גם בקוו הקדמי בגיץ' וטומיץ' הם מסוג השחקנים שסופו מת לשחק מולם. גם לאליהו יהיה פחות קשה בלי איבקה בצבע, ועם 2 שומרים יחסית כבדים כמו מירוטיץ' ורייס. בקוו האחורי היחיד שמפחיד הוא קארול, בקוו הקדמי טומיץ' לדעתי יוכל לעשות בעיות בהתקפה, ורייס כמו תמיד עושה צרות. סך הכל, לא בשמיים, אם כי משחק קשה מאוד
MTA2311 כתב:פוצ'יוס פצוע והוא בספק.. זה משמעותי
jol9 כתב:יש לי תחושת "משחק שיא של יול".
הוא אוהב לתפור אותנו בבית שלו. למרות זאת, מכבי איכשהו תמיד הצליחה להסתדר עם ריאל.
המפתח הוא כמובן סופו. משחק טוב שלו, ויהיה יותר קל לכולם. מכבי גם חייבת למצוא 2 קלעים לפחות למשחק הזה, כי אי אפשר לטחון פנימה כל הזמן שם.
בלו בכושר לא רע, סמית' נתן כמה משחקים טובים מבחינת הקליעה ופניני משתפר והולך. גם לאנגפורד יכול, אם כי במקרה שלו הייתי מעדיף שינסה
יותר ללכת אל הסל (ולהוציא כדורים).
לא ברור לי מה קורה עם ליאור, אבל ריצ' צריך לשחק הרבה, אם סופו יתפוס משחק ויהיה בלי עבירות, אז שיישחק מצידי גם עם סופו ביחד.
yarinsaky כתב:הייתי באמת רוצה לראות קצת דקות של סופו והנדריקס ביחד, זה יפתור לנו את בעיית הריבאונד לפחות, אם כי זה בוודאי יאט את המשחק.
אני מאוד מרוצה מהנדריקס של הזמן האחרון וצריך לתת לו תפקיד גדול יותר עם יותר דקות, גם על חשבון ליאור .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים