יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

הודעהעל ידי where is the love? » 30 ינואר 2012, 20:20

אז למרות ההפסד לברצלונה ולמרות ההפסד לאשדוד אין זמן לחשוב יותר מדי וכבר מחר מכבי בטח תטוס לקאנטו.
המשחק מול קאנטו הוא משחק מאוד מאוד חשוב, ובגלל ההפסד לברצלונה מכבי חייבת לנצח באיטליה.
לאיטלקין כמובן יש את באזילה שעושה לנו צרות תמיד את מיקוב ושרמדיני ובטח יהיו כאן הרבה דיונים על מאצ אפ הגבוהים,
הפעם רציתי להביא שיר שמדגיש את המצב המתגלגל של מכבי ממשחק למשחק פעם טוב פעם רע פעם לא נורא
ומה יהיה ביום חמישי? בעזרת השם נצחון!

טענות מענות שלאות וויכוחים שאר ירקות בתרד הזה לקראת המשחק החשוב ! בהצלחה :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

Re: יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 ינואר 2012, 20:27

פשוט לשחק טוב ונכון.
להניע כדור, לקחת זריקות טובות ולא מטומטמות וחסרות סיכוי.
אם ישחקו כמו שצריך מכבי אמורה לנצח, היא באמת הקבוצה הטובה יותר מין השניים, היא רק צריכה להראות את זה גם על המגרש.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 05:44

לדעתי הכוכב שלהם הוא מיקוב , הוא משחק מצויין מתחילת העונה למרות שבמקרה שלנו הוא לא השחקן שיקשה על מכבי כי יש לנו שומרים טובים בעמדה הזאת...אבל בכל זאת הוא שחקן מרשים לדעתי...
שרמנדיני כבר עשה לנו צרות עונה שעברה ואני מאמין שגם הפעם הוא יעשה את שלו אבל המשחק הזה תלוי אך ורק במכבי , באיזה יום ניהיה עם הזריקות מבחוץ , איזה יום יתפסו אליהו וסופו שנימצאים לא בכושר הכי טוב שלהם ושמאלט ולאנג ימשיכו בכושר שלהם....
בכל מקרה גם אם מפסידים , חייבים לדאוג להפרשים ולהתפלל שהם לא ינצחו את ברצלונה בבית כי תאכלס הם הפסידו בחוץ בהפרש נמוךלברצלונה וניצחו את ז'אלגיריס בבית ואני מאמין שינצחו אותם גם בחוץ כך שהם יכולים עדיין להיות אפילו במקום הראשון ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 31 ינואר 2012, 07:58

לצערי, יותר מדי דברים צריכים להשתנות במכבי בזמן כל כך קצר בשביל שנוכל לנצח שם. מכבי בכושר איום ונורא, אין לה את סופו (שבכושרו הנוכחי עדיף שלא ישחק כי הדקות שהוא על המגרש נגרם לקבוצה נזק לא קטן) והשחקנים עייפים, שחוקים ופצועים. כמובן שאני מתפלל ומאוד מאוד רוצה שננצח אבל מתקשה להאמין שלשחקנים יהיו הכוחות הפיזיים והנפשיים להתגבר גם על הכושר הרע שלהם, גם על האולם העוין וגם על הקבוצה הטובה מאוד והעקשנית שתשחק נגדם. הלוואי שאתבדה אבל זה נראה כרגע ממש רע. לפחות אחרי המשחק בלובליאנה בשבת תהיה לשחקנים מנוחה לקראת הגומלין נגד קאנטו בשבוע הבא.
לקאנטו אין שחקן אחד שאם עצרת אותו עצרת אותם, מאחר שמדובר בקבוצה במלוא מובן המילה. צריך לפרק להם את התרגילים ולאלץ אותם לשחק משחק של אחד על אחד, משהו שהם לא טובים בו. הבעיה היא שהם מאוד מתואמים ומחוברים ויהיה קשה מאוד לעשות זאת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 08:34

קודי כתב:לצערי, יותר מדי דברים צריכים להשתנות במכבי בזמן כל כך קצר בשביל שנוכל לנצח שם. מכבי בכושר איום ונורא, אין לה את סופו (שבכושרו הנוכחי עדיף שלא ישחק כי הדקות שהוא על המגרש נגרם לקבוצה נזק לא קטן) והשחקנים עייפים, שחוקים ופצועים. כמובן שאני מתפלל ומאוד מאוד רוצה שננצח אבל מתקשה להאמין שלשחקנים יהיו הכוחות הפיזיים והנפשיים להתגבר גם על הכושר הרע שלהם, גם על האולם העוין וגם על הקבוצה הטובה מאוד והעקשנית שתשחק נגדם. הלוואי שאתבדה אבל זה נראה כרגע ממש רע. לפחות אחרי המשחק בלובליאנה בשבת תהיה לשחקנים מנוחה לקראת הגומלין נגד קאנטו בשבוע הבא.
לקאנטו אין שחקן אחד שאם עצרת אותו עצרת אותם, מאחר שמדובר בקבוצה במלוא מובן המילה. צריך לפרק להם את התרגילים ולאלץ אותם לשחק משחק של אחד על אחד, משהו שהם לא טובים בו. הבעיה היא שהם מאוד מתואמים ומחוברים ויהיה קשה מאוד לעשות זאת.

מסכים איתך , אני מקווה שההפסד אתמול נבע פשוט מחוסר מוטיבציה של השחקנים ורצון לנוח ולא מירידה אמיתית בכושר . שיקחו את הכמה ימים הנותרים עד המשחק באיזי וינוחו כדי שיגיעו רעננים למשחק .
זה קבוצה שבמצב רגיל אנחנו אמורים לנצח בלי הרבה בעיות אבל כרגע אנחנו לא במצב רגיל....(איך שנה שעברה לא היו לנו את הדאגות האלו בכלל...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 ינואר 2012, 08:37

אני לא רואה מה צריך להשתנות במכבי כל כך הרבה , ז'אלגיריס לטעמי קבוצה טובה מקאנטו וזה שקאנטו ניצחה על הבאזר בבית עם הרבה מזל רק מחזק את ההשערה הזו , מכבי היום לא נמצאת בכושר פחות טוב מזה שהיתה בו לפני שבועיים עם כל הכבוד להפסד חסר המשמעות אמש עם רבע קבוצה ומה שהספיק שם אמור להספיק גם פה.

בסופו של דבר כל הכושר הרע של מכבי מסתכם בשחקן אחד פצוע שזה סופו , חוץ ממנו אני לא רואה שחקן שלא נמצא בכושר מתאים .

הבעיה היא שכל תבנית המשחק בנויה עליו וכשהוא יוצא מהתמונה זה פגוע באופן אנוש בקבוצה (וזה בשביל אלו שלא מבינים כמה חשוב להשאיר אותו , תראו איך מכבי נראית כשהוא פצוע) , אם כי אני לא מסכים שעדיף לספסל אותו כי עובדתית מכבי לא נפגעת מהדקות שלו ושני ההפסדים הגיעו בדקות שהוא לא שיחק דווקא , צריך איכשהו לנסות להכניס לו כדורים פנימה כשעיקר הבעיה שהפציעה מפריעה לו לתפוס עמדה ופה בלאט צריך למצוא איזשהו פיתרון.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 ינואר 2012, 08:39

yzafrir כתב:
קודי כתב:לצערי, יותר מדי דברים צריכים להשתנות במכבי בזמן כל כך קצר בשביל שנוכל לנצח שם. מכבי בכושר איום ונורא, אין לה את סופו (שבכושרו הנוכחי עדיף שלא ישחק כי הדקות שהוא על המגרש נגרם לקבוצה נזק לא קטן) והשחקנים עייפים, שחוקים ופצועים. כמובן שאני מתפלל ומאוד מאוד רוצה שננצח אבל מתקשה להאמין שלשחקנים יהיו הכוחות הפיזיים והנפשיים להתגבר גם על הכושר הרע שלהם, גם על האולם העוין וגם על הקבוצה הטובה מאוד והעקשנית שתשחק נגדם. הלוואי שאתבדה אבל זה נראה כרגע ממש רע. לפחות אחרי המשחק בלובליאנה בשבת תהיה לשחקנים מנוחה לקראת הגומלין נגד קאנטו בשבוע הבא.

מסכים איתך , אני מקווה שההפסד אתמול נבע פשוט מחוסר מוטיבציה של השחקנים ורצון לנוח ולא מירידה אמיתית בכושר . שיקחו את הכמה ימים הנותרים עד המשחק באיזי וינוחו כדי שיגיעו רעננים למשחק .
זה קבוצה שבמצב רגיל אנחנו אמורים לנצח בלי הרבה בעיות אבל כרגע אנחנו לא במצב רגיל....(איך שנה שעברה לא היו לנו את הדאגות האלו בכלל...)

שנה שעברה הפסדנו פעמיים מול ברצלונה למרות שסופו היה בכושר שיא ולא פצוע כמו עכשיו , אני מתקשה להבחין בהבדל הגדול לפחות עד עכשיו.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2012, 08:40

ניצחון ביום חמישי, משמעו הבטחת העלייה כמעט בוודאות. אחריו, הייתי נותן לסופו לעבור את הניתוח שהוא צריך.. שווה לשחק חודש של משחקים לא משמעותיים בלי סופו, ואז לקבל אותו בלי פציעה למאני טיים של העונה, מאשר לקבל אותו ביכולת של יניב גרין ללא הניתוח והמנוחה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 08:48

יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:

שנה שעברה הפסדנו פעמיים מול ברצלונה למרות שסופו היה בכושר שיא ולא פצוע כמו עכשיו , אני מתקשה להבחין בהבדל הגדול לפחות עד עכשיו.

שנה שעברה היה צמוד יותר .
חוץ מיזה מה הקשר לשנה שעברה ?? היינו קבוצה אחרת שנה ( לטעמי טובה יותר) שעברה וכך גם ברצלונה . באותה מידה יכולנו להפסיד להם השנה גם אם סופו בשיא הכושר כמו שנה שעברה , אבל הדיון פה הוא על זה ששחקנים לא בכושר וזאת עובדה ואני מקווה שהם לא יפסידו ביום חמישי משחק שבכושר רגיל הם צריכים לקחת בהליכה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 08:54

MTA2311 כתב:ניצחון ביום חמישי, משמעו הבטחת העלייה כמעט בוודאות. אחריו, הייתי נותן לסופו לעבור את הניתוח שהוא צריך.. שווה לשחק חודש של משחקים לא משמעותיים בלי סופו, ואז לקבל אותו בלי פציעה למאני טיים של העונה, מאשר לקבל אותו ביכולת של יניב גרין ללא הניתוח והמנוחה.

מה אתה מדבר שטויות ??
ואם נפסיד את שלושת המשחקים הנותרים בהפרש גבוהה ?? יש לך את ז'אלגיריס בבית שאתה חייב לנצח , יש לך את קאנטו בבית שתיהיה חייב לנצח ויש לך את ברצלונה בחוץ שיכול לקרות מצב שתגיע למשחק הזה כשהוא קובע לך את המקום השני כי זה תלוי במה שקאנטו יעשו....תאכלס הם במצב יותר טוב מאיתנו , הם ניצחו את ז'אלגיריס בבית והפסידו בהפרש קטן לברצלונה בחוץ . נישאר להם לנצח את ז'אלגיריס בחוץ כהליטאים מגיעים למשחק כשהם יודעים שאין להם סיכויי והם מגיעים לנוקיה אם אפשרות לגנוב ניצחון (אם מכבי יעשו את מה שאמרת על סופו...) ...... עד שאתה לא מבטיח את העלייה מעשית אי אפשר לעשות את זה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 31 ינואר 2012, 08:57

MTA2311 כתב:ניצחון ביום חמישי, משמעו הבטחת העלייה כמעט בוודאות. אחריו, הייתי נותן לסופו לעבור את הניתוח שהוא צריך.. שווה לשחק חודש של משחקים לא משמעותיים בלי סופו, ואז לקבל אותו בלי פציעה למאני טיים של העונה, מאשר לקבל אותו ביכולת של יניב גרין ללא הניתוח והמנוחה.

אתה בטח לא יכול לזלזל בקאנטו ובז'אלגיריס בבית כך שלטעמי איחרו ובגדול בניתוח של סופו, שהיה חייב להתבצע בסוף הסיבוב הראשון של היורוליג ולא לחכות עם זה עד עכשיו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2012, 09:00

yzafrir כתב:

מה אתה מדבר שטויות ??
ואם נפסיד את שלושת המשחקים הנותרים בהפרש גבוהה ?? יש לך את ז'אלגיריס בבית שאתה חייב לנצח , יש לך את קאנטו בבית שתיהיה חייב לנצח ויש לך את ברצלונה בחוץ שיכול לקרות מצב שתגיע למשחק הזה כשהוא קובע לך את המקום השני כי זה תלוי במה שקאנטו יעשו....תאכלס הם במצב יותר טוב מאיתנו , הם ניצחו את ז'אלגיריס בבית והפסידו בהפרש קטן לברצלונה בחוץ . נישאר להם לנצח את ז'אלגיריס בחוץ כהליטאים מגיעים למשחק כשהם יודעים שאין להם סיכויי והם מגיעים לנוקיה אם אפשרות לגנוב ניצחון (אם מכבי יעשו את מה שאמרת על סופו...) ...... עד שאתה לא מבטיח את העלייה מעשית אי אפשר לעשות את זה....

מי שמדבר שטויות זה אתה.
סופו לא הראה יכולת חיובית כבר לא מעט משחקים, בגלל הפציעה. ביכולת הנוכחית, הוא לא יהיה ההבדל בין הפסד לקאנטו וז'לגיריס בבית לבין ניצחון. במידה ורוצים להוציא משהו מהעונה הזאת צריך את סופו בכושר טוב, וזה לא יקרה מעצמו. אפשר וצריך לתת לו לעבור את הניתוח עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2012, 09:03

קודי כתב:

אתה בטח לא יכול לזלזל בקאנטו ובז'אלגיריס בבית כך שלטעמי איחרו ובגדול בניתוח של סופו, שהיה חייב להתבצע בסוף הסיבוב הראשון של היורוליג ולא לחכות עם זה עד עכשיו.

אתם רציניים? מי זלזל בקאנטו וזלגיריס? בזמן האחרון כשסופו על המגרש הוא יותר מזיק ממועיל. שווה לחכות עד סוף השנה ולאבד את הסיכוי לעשות משהו בעונה הזאת? מישהו פה באמת חושב שיש סיכוי להגיע לפיינל פור ביכולת כזאת של סופו?
כמו שניצחנו את ז'לגיריס בחוץ בלי סופו נוכל לנצח אותה גם בבית בלי סופו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 09:05

נגד ז'אלגיריס ונגד קאנטו גם ביוכלת הזאת הוא יכול לתרום כמו שעשה במשחק הראשון נגד ז'אל...אם כבר אז רק אחרי המשחק בבית נגד קאנטו בהנחה שננצח את שני המשחקים אז אפשר יהיה לשחרר אותו לניתוח כי מול ז'אל שאיבדו עניין בבית לא צריך להיות בעיה ומול ברצלונה זה כבר לא משנה מה יהיה במקרה וננצח את קאנטו בבית ובחוץ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2012, 09:17

נניח שהוא יוכל לתרום מול ז'לגיריס וקאנטו(למרות שמאז המשחק בליטא, שגם בו הוא לא הבריק, הוא רק יורד ביכולת) הקבוצות האלה הן לא מדד למה שמחכה בהמשך. אנחנו צריכים שסופו יהיה טוב נגד ברצלונה ופאו, לא מול זלגיריס. אני חושב שבבית אנחנו יכולים לנצח את שתי הקבוצות האלה גם בלי סופו שמשחק בלי ברך כבר חצי שנה.
אפשר גם לחכות לאחרי המשחק מול קאנטו בבית.. זה אמנם יפגע בהכנות להצלבה, אבל אולי באמת עדיף לא להסתכן בהפסד למיקוב ובאזילה בן ה200 בבית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 09:20

MTA2311 כתב:נניח שהוא יוכל לתרום מול ז'לגיריס וקאנטו(למרות שמאז המשחק בליטא, שגם בו הוא לא הבריק, הוא רק יורד ביכולת) הקבוצות האלה הן לא מדד למה שמחכה בהמשך. אנחנו צריכים שסופו יהיה טוב נגד ברצלונה ופאו, לא מול זלגיריס. אני חושב שבבית אנחנו יכולים לנצח את שתי הקבוצות האלה גם בלי סופו שמשחק בלי ברך כבר חצי שנה.
אפשר גם לחכות לאחרי המשחק מול קאנטו בבית.. זה אמנם יפגע בהכנות להצלבה, אבל אולי באמת עדיף לא להסתכן בהפסד למיקוב ובאזילה בן ה200 בבית.

בו נדבר אחרי המשחק חוץ נגדם כדי שנבין באיזה קבוצה מדובר , מכבי כבר הפסידה לקבוצות גרועות ממנה גם בבית בעבר בגלל זילזול....ואגב באזילה יודע טוב מאוד איך מנצחים את מכבי בנוקיה , הוא עשה את זה כבר בעבר....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2012, 09:25

בגלל זה כתבתי בהודעה הראשונה שלי שנוכל לעשות את זה רק במידה וננצח אותם בחוץ.
אתה באמת חושב שסופו יהיה כל כך טוב במשחק החוץ, שלא נוכל לוותר עליו במשחק הבית מבלי להפסיד?
לא מזלזל בקאנטו, אבל גם צריכים להיות ריאליים. הם קבוצה בינונית ודי אפורה. אם נפסיד להם בבית(גם בלי סופו) אפשר לסגור את העונה וללכת הביתה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 ינואר 2012, 09:44

מתי מתחילה ההצלבה ? זה לא עוד קרוב לחודשיים ?

אם זה באמת לקראת סוף מרץ אפשר לראות מה קורה ביום חמישי ואז בשקט לתת לסופו את הזמן לעשות ניתוח , להתאושש ולחזור לכושר עד ההצלבה.

וצפריר - את הקשר לשנה שעברה אתה עשית ובינתיים מבחינת תוצאות אין שום הבדל (גם המשחק בחמישי היה משחק שיוויוני לגמרי עד הנפילה ב-5 דקות האחרונות ) ושוב , זה בלי סופו פעיל .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 09:46

MTA2311 כתב:בגלל זה כתבתי בהודעה הראשונה שלי שנוכל לעשות את זה רק במידה וננצח אותם בחוץ.
אתה באמת חושב שסופו יהיה כל כך טוב במשחק החוץ, שלא נוכל לוותר עליו במשחק הבית מבלי להפסיד?
לא מזלזל בקאנטו, אבל גם צריכים להיות ריאליים. הם קבוצה בינונית ודי אפורה. אם נפסיד להם בבית(גם בלי סופו) אפשר לסגור את העונה וללכת הביתה.

בגלל שרמנדיני אנחנו צריכים את המאסה של סופו מתחת לסל , אחרת הייתי מסכים איתך , אני בהחלט חושב שסופו יכול לתרום יום חמישי הרבה יותר ממה שתרם מול ברצלונה והוא בהחלט חשוב למשחק הזה .
אם נתקשה מולם בחוץ עם סופו אז בבית בלעדיו בטוח יהיה קשה וזה לא שווה את הסיכון .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 09:53

יוסי22 כתב:מתי מתחילה ההצלבה ? זה לא עוד קרוב לחודשיים ?

אם זה באמת לקראת סוף מרץ אפשר לראות מה קורה ביום חמישי ואז בשקט לתת לסופו את הזמן לעשות ניתוח , להתאושש ולחזור לכושר עד ההצלבה.

וצפריר - את הקשר לשנה שעברה אתה עשית ובינתיים מבחינת תוצאות אין שום הבדל (גם המשחק בחמישי היה משחק שיוויוני לגמרי עד הנפילה ב-5 דקות האחרונות ) ושוב , זה בלי סופו פעיל .

איזה קשר לשנה שעברה עשיתי ?? בסך הכל כתבתי בסוגרים ששנה שעברה לפני משחקים כאלו בכלל לא היינו מודאגים מהכושר של הקבוצה , ורק התעסקנו במה יהיה מול ברצלונה בבית ובחוץ....הקבוצה של שנה שעברה נראתה הרבה יותר רעננה בשלב הזה וזה עובדה .
זה שאתה חיי בסרט ומנסה לרמוז שהקבוצה השנה טובה יותר זו בעיה שלך .אבל המאזן של מכבי מתחילת העונה מדבר בעד עצמו....השנה הקבוצה פחות טובה ויותר עייפה וזה ממש לא משנה אם שנה שעברה נגד ברצלונה סופו היה טוב או לא כי הם היו קבוצה אחרת ואנחנו קבוצה אחרת כך שזה בכלל לא רלוונטי להסתכל על התוצאה של שנה שעברה...
ואם כבר מדברים על המשחק של שנה שעברה אז הוא היה ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה מהשנה , ביום חמישי ראיתי את אחד המשחקים המגעילים של מכבי בשנים האחרונות....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google Adsense [Bot], yon1, עידן ו־34 אורחים